Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AFS ---> NİKE'ın yeni kataloğu var bende PDF olarak, yükleyemedim.
    Yardımcı olabilirmisin, veya sana mail atayım sen yükle bir zahmet!
    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende aksini demedim ki kardeşim ? Büyük babaannem Lazca değil, Rumca konuşurdu ? Lazlar Türkçe konuşamıyor mu şimdi yani ?
      Lazdı ama Lazca bilmezdi Rumca bilirdi diyorsun ilginç.Lazlar Türkçe konuşabilir ama Rumca'dan başka birşey bilmezdi dediğin için demiştim.

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende aksini demedim ki kardeşim ? Büyük babaannem Lazca değil, Rumca konuşurdu ? Lazlar Türkçe konuşamıyor mu şimdi yani ?
        ateş arkadaş şunu demeden duramıyacağım,
        2 li yazışmalarına bakıyorum(sadece kemallaz değil herkezle)uslubun rahatsız edici bunu bilesin,
        afs abiye bu başlıkta yapılan eleştiriler demekki sana yapılsaymış avrupa diğer yazan yerden gelip dövmeye kalkarmışsın gibi bi tavrın var
        afs abinin yapılan eleştiler veya fikir ayrılıklarına verdiği cevaplara bi bak birde kendine,
        çok güzel yaptığın o formaların resmini koymayı bırak nike ın tapusunu bana versen kıymeti kalmıyor,
        bilmem anlatabildimmi,
        yada kısaca yaptığın güzelliğin hayrını koymuyorsun diyelim
        relaks lütfen...
        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Buradaki usluplar çok rahatsız edici. Kmse 3 5 tane forma resmi koydu diye bana saygı gösterin,ters bişey söylemeyin diyemez.Birbirmizi kırmadan saygı çerçevesi içinde davranalım.

Yorum

• - Övgü oldumu ifade şu oluyor ama beğenmedinmi avırlar değişiyor , hey gidi hey bu sayfanın bir güzelliği vardı...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bunlar da benim tasarımlarım, Trabzonsporluyum bu arada, doğuştan. Başka renkleri görünce belki tereddüt edersiniz diye yazdım.

Yorum

• Abi naaptın sen yaa ççç
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Massssalllahh
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak lazoli06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lazdı ama Lazca bilmezdi Rumca bilirdi diyorsun ilginç.Lazlar Türkçe konuşabilir ama Rumca'dan başka birşey bilmezdi dediğin için demiştim.
                    Hayır Lazca Rumca karışık ama Rumca ağırlıklı.

İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2 li yazışmalarına bakıyorum(sadece kemallaz değil herkezle)uslubun rahatsız edici bunu bilesin,
                    afs abiye bu başlıkta yapılan eleştiriler demekki sana yapılsaymış avrupa diğer yazan yerden gelip dövmeye kalkarmışsın gibi bi tavrın var
                    afs abinin yapılan eleştiler veya fikir ayrılıklarına verdiği cevaplara bi bak birde kendine,
                    çok güzel yaptığın o formaların resmini koymayı bırak nike ın tapusunu bana versen kıymeti kalmıyor,
                    bilmem anlatabildimmi,
                    relaks lütfen...
                    Ben çok 'reklas'ım, ama okunuş şeklinizle 'kardeşim' kelimesi kabaya kaça bilir. Burda yanlış anlayan renktaşlarımdan özür dilerim ama ben gayet sakinim, eleştirilere açığım, arkadaşımız Lazlar Rumca konuşmaz dedi bende sadece düzelttim. O kadar. Kalkıp dövme ile işlerle uğraşmıyorum ben

anlayışın için teşekkürler, ve bunu benimle paylaşman iyi oldu, demek yanlış anlaşılıyorum.

Diğer arkadaşlar da yaralı parmağa işemeseler daha iyi olur du. Ama neyse olan olmuş.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bunlar da benim tasarımlarım, Trabzonsporluyum bu arada, doğuştan. Başka renkleri görünce belki tereddüt edersiniz diye yazdım.

Trabzonspor'un Basketbol takımının formasını nerden aldın acaba ? çok güzeller, yanlız iki aynı EsEs forması varmış, biri kardeşin mi yoksa hepsi senin mi ? Şu alt da soldan ikinci güzelmiş ya.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Es Es formaları Mehmet Yılmaz'ın hediyesi, bir tanesi ikiz kardeşimin, basketbol formasını ise basket takımının malzemecisinden aldım.

Yorum

• 185 boy 85 kiloya hangi beden forma olur acaba?Kardeşime alacağım da.

Yorum

• bordonun uğuru devam ediyor
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                            BordoMavi.Net
                            burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• ugurlu bordo formamizi yine giydik yine kazandik, tekrar hatirlatiryorum bordo formayla oynadigimiz maclar: 8.hafta kasimpasa 0-7 ts, 9.hafta ts 3-1 gencler, 12.hafta bursa 0-2 ts, 21.hafta sivas 2-3 ts, 22. hafta manisa 1-2 ts, 24.hafta bjk 1-2 ts
                              1 kere berabere bile kalmadik

Yorum

• İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bilmem anlatabildimmi,
                                relaks lütfen...
                                Ha yaşa güzel abim!
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X