İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile sözleşme yenilenmiyecek diye duydum açıkcası çokta memnun oldum.Adidas Trabzonspora bir çalışma yapıyormuş diyede bir rivayet var.
Ali Fuat abi Nike'la devam edeceğimizi söylemişti..teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile sözleşme yenilenmiyecek diye duydum açıkcası çokta memnun oldum.Adidas Trabzonspora bir çalışma yapıyormuş diyede bir rivayet var.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok öyle bir şey, kaç kere yazdım
Yani 70 tl yede forma olur 150 tl yede.Böyle birşey mümkünmüSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Formaların siparişleri bile verildi hala ne diye böyle şeylere kulak verilir anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla adı üstünde Ali Fuat , söylenti
Adidas bize şu anda forma ve ürün yapıyor zaten TS Club markası ile. Fason ürün diye tabir ettiğimiz ürünlerden üretimini yaptığı ürünler zaten var fakat forma sponsorumuzun değişmesi gibi bir durum söz konusu değil.
Kulüp Nike'tan, Nike kulüpten memnun. Yeni sezon giyilecek A takım, paf, pilot takım, bayan takımı forma modelleri aylar öncesinden seçildi siparişleri verildi. Yeni sezon formalarımız tamamen bize özgü yepyeni bir kolleksiyondan oluşacak. Daha da geniş bilgiler arka sayfalarda var. Galatasaray Nike ile anlaşınca taraftarı Adidas'tan kurtulduk diye seviniyor bizim 'söylenti'lere bakın.
Yorum
-
Ali Fuat misina güzel bir soru sormuş.Taraftar memnunmu?
Madem burası takip ediliyor o zaman bende şahsi düşüncelerimi yazayım belki bir faydası olur.
1 senedir herhafta olmasa bile 15 günde bir Mecidiyeköy Tsclupa giderim.Bir yıldır aynı ürünleri görmekten bana gına geldi.Nike eşofmanlar var 159 Tl idi fiyatları 169 TL Yapmışlar.Eşofmanın üstünü giyiyorsun tamam altını giyiyorsun ya çok bol yada uzunluktan yerlerde sürünüyor.
Bir tane yazlık adam gibi tişört yapmadılar.Şenol Güneşin giydiği tişörtlerden neden yok diye yüzlerce kez yazık buraya.Yok adamlar istikrarlı bir şekilde yapmamakta diretiyorlar.Kapşonlu swetler var mecidiköyde bildiğimiz siyah beyaz.Ts logosu yapıştırıp yollamışlar
Nike ürünlerini ben çok severim.Nike mağazalarına sürekli gidiyorum orda sattığın ürünlere yapıştır yolla onada razıyım.
Ellerinde kalan hiç bir yerde satamayacakları ürünleri Trabzonspora yolluyorlar .
Bunu aksi olduğuna beni kimse ikna edemez.
Forma konusuna grmiyorum.O konuda sen yeterince detaylı yazıyorsun.Sen çok güzel ürünler yolda diyorsun ama şahsım adına çok umudum yok.
İlk sözleşme yapıldığında Tscluplarda bir Capri satıldı bir arkadaşım aldı.O caprinin aynısından bir daha gören olmadı.Adamlar sanki koleksiyon ürünü yapıyor.
Kısacası Ben Nike'den memnun değilim.Kulüp memnunsa onlara mutluluklar dilerim ama bence Nike'ın tekeri patladı jantın üzerinde gidiyor.Ne kadar daha gidecek çok merak ediyorum.
Yorum
-
Bazi abilerim /kardeslerim Nike ile TS CLUB ayrimi yapamiyor bence ve TS CLUB in beceriksizliginin cezasini Nike e kesiyorlar sanki...
Nike in bize temin etmesi gereken malzemeler blli forma ve antrenman ekipmani, eee bunlarin hepsi mevcut hemde gayet kaliteli bi halde...
Ama TS CLUB ürünleri icin bunu demek gercekden güc, rezalet ürünlerimiz mevcut sadece Trabzonsporumuza katki olsun diye bi cok kez aldim ama 3-5 defa giydikden sonra giymeye utanir hale giriyor ürün...
Yönetim Nike den T-Shirtler yada baska degisik ürünleri isteseydi Nike yollardi ve bizde kalitesiz TS CLUB ürünlerini almayiz diye bence yönetim tarafindan istenmiyor, yoksa her akli selim taraftar ister istemez kalitesi en az 10 kat daha iyi olan bi ürüne 5-10 lira fazla verip onu kullanir hatta Nike in temin edicegi ürünler normal kosullarda suan kalitesiz TS CLUB ürünlerinden fazla degildir...
Yani bu durumu kesinlikle Nike e mal etmiyelim lütfen, TS CLUB halen kötü ellerde 5 liraya mal edilen bi T-Shirt i 75 liraya satmaya utanmayan bi zihniyetle hayatta TS CLUB ilerliyemez...
Türkiyedeki bi anda zengin olma anlayisi degismedikce maalesef gelisim gösteremez...
Rezalet kalitedeki üründen 10 tane satarsin kazanirsin 700 lira, Nike sana 30 lira maliyetle bi T-Shirt üretir satarsin onu yine 75 liraya satarsin ondan 100 tane kazanirsin 4500 lira...
Bu hesabi yapamiyan TS CLUB sorumulari oldukca maalesef gelisim göstermemiz mümün degil...
Yorum
-
Ali
Nike İle Tsclup'ı ayırt edebiliyoruz.
Forma ve Antrenman ürünlerini temin ediyor diyorsunda mağazalardaki diğer Nike ürünleri ne o zaman.Mağaza sahibi kendimi bulup getirtiyor.
Tsclup olayına hiç girmedim girsem sayfalar yetmez.
Zaten yakında muhtemelen sorumlularından kurtulacağız.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum