Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar anlasma kesin...Az önce Trabzonu aradim...Ts Clubi onlar anlasma oldu dediler...

Yorum

• Açikcasi Puma'ya sevinemedim. Geçmis yillardaki ürünlerdendir belki de. Hayirli olsun diyelim, bizim istedigimiz olacak degildi ya, Trabzonspor'un menfaati için bunu uygun görmüslerse, bize de bu ürünlerden en az bir tane alip, kulübümüze destek olmak düser.

Yorum

• su formaya benzer bise yapmasinlarda
        İnsan ol evlat!

Yorum

• birinci forma çok güzel o yapilabilir

Yorum

• Su resme bakiyomda bu takimda nesim macit gibi adamlar bile top oynadi beee.yazik bosa geçen onca yila.
            MİMOZA

Yorum

• husolee61kardesin gösterdigiformalarin ilkiçok güzel ve tatli onun olmasi daha güzel
              TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL

Yorum

• pumanin hatirladigim kadari ile forma dizaynlari igrençti.bjk formalarida puma idi onlarda pek iyi oldugu soylenemez.

pumada dizayn sorunu var pek içime sinmedi bu anlasma eger gerçek ise

Yorum

• İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi

pumanin hatirladigim kadari ile forma dizaynlari igrençti.bjk formalarida puma idi onlarda pek iyi oldugu soylenemez.

pumada dizayn sorunu var pek içime sinmedi bu anlasma eger gerçek ise

+ Puma bu yaa bilemiyorum nerden çikti bu simdi.Tek güsel tarafi böle ableminin bizimkisine benzemesi baska bana cazip gelen bi tarafi yok.

Ek ürünleri güzel yapsalar baride bu sene bordo mavi gezsem ama nerdee....
                  38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                  Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                  " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• ayrica bu iki formada kotu.ilki ne ole hapisane kackini gibi.

benim aklimda hep hirvat formasi var kareli yani nasil olur hic bir takimda yok o.

Yorum

• vallahi forma kadar ek urunlerde onemli puma ambleminin one ciktigi forma yada aksesuarve ek urunler harika olur.puma içimize sinmedi ama napalim buyonetimle nike istenmez herhalde.

Yorum

• pumanin ayakkabilari baya pahali tekstil urunleri ayni ise ayvayi yedik desenize

Yorum

• Ya abi sunlarin hepsini bi mesaj içinde yazsaydin daha guzel olurdu...

Yorum

• ARKADASLAR PUMA KÖTÜ OLABILIR AMA KIM DAHA ÇOK PARA VERIRSE ODÜDÜGÜ ÇALAR KULÜBÜMÜZE EK GELIR

Yorum

• Neyse Puma Insallah Hayirli Olur ..

Yorum

• ya lotto degilmiydi ne oldu anlamadim....[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X