Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sabredin az kaldı diye diye 3 sene geride kalıyor adamların ilk sezonunda giyeceği formaları görünce biz şimdiye kadar ne giymişiz diyesi geliyor.adamlar bizi kaale almamışlar bunu anlamak zor değil.neyse sabredelim !

Yorum

• az çok işletme ve ekonomi okumuş biri olrak (halada okuyorum o ayrı bir konu )

bir kurum veyada kuruluş ürünlerini pazarlarkan arz taşep doğrultusunda olaya yaklaşmaya mecburdur. talebin ne kadar çok ise arz edilen üründe okadar çok ve kalitelidir.

şimdi gs nin bizden daha kaliteli forma giyeceğine eminim ve bu beni nedense hiç rahatsız etmiyor yukardaki açıklamam bağlamında ... yani biz yılda kaç forma satıyoruz gs kaç forma satıyor ...

adamların kaç kulüp üyesi var bizim kaç üyemiz var bunların hepsi kurumsal yapılanmalar ve ürütticiler için önemli ve kayda değer bilgilerdir...

mesela ben kıbrısta üniversite okuyorum .... okulum da her hafta başı bütün takımların taraftarları formalarıyla gelirler genelde de kazandıkları hafta ... bir tek derbilerde yenilen takımın taraftarları forma giymez oda bir kurul gibi bişey olmuş burada yıllardır böle ... nese sadete gelem ..

işte okula geldiğimde gs nin fb nin bjk nin formalarını görüyorum benim üzerimde ise TRABZONUMUN forması ... şöle bi göz atıyorum her hafta ...

biz hariç bütün takımların formaları o sezonun formaları ... bizim formalarımız ise cümbüş yeri gibi puma var adidas var kappa var ts clup var pazar malı bolca var ... bunlar hemde özel bir üniversitede oluyor ... yani nerdeyse herkezin ekonomik gücü yüksek ... birde bu açıdan bakmak lazım olaya ...

eğer sürçü lisan ettiysem affola ...

saygılarımla ...
      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Bu gune kadar Nike a gik demedim herseyi sineye cektik zamanla olur dedik,ama su galatasaray in formalarini gordukten sonra eger bu sezon bize gerekli onem verilmez ve gercekten ozel tasarlanmis formalar gelmezse bu is biter derim,hemen sozlesme iptal edilmeli.ama sanmiyorum umarim bu sene en sonunda bekledigimiz tasarimlara ve kaliteye nihayet ulasicaz.

Yorum

• Galatasarayin formalarini nerde gördünüz??
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Arka sayfa.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Niye bu kadar karamsar yaklaşıyorsunuz anlamıyorum.

Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş.

Yeni formalarımız bu formalardan kat kat güzel.
              Valla ben a f s abiye güveniyorum ve heyecanla bekliyorum yeni sezon formalarimizi. Bu resimlere ramen hala böyle diyebiliyorsa seneye Barcelona kalitesinde bir forma bekliyorum Nikeden.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• biraz sevinelim

HAZIRLIK FORMALARI

AliSamiYen.Net'den Fatih Erdem güzel bir duyum almış, burada paylaşmakta fayda var. Nike sezon bittiği zaman, arada-hazırlık kamplarında yapılacak özel maçlar için geçici formalar verecekmiş bize. Yeni sezon formalarımız çıkana kadar, ki genelde Temmuz Ayı'nın son günlerini buluyor bu, geçici olarak bu formaları tedarik edeceklermiş.

O geçici formalar Nike'ın hazır katalog kalıplarından seçilen formalar olacakmış ve alınan duyuma göre Parçalı, beyaz ve kırmızı renkte olacaklarmış. Düz formaların nasıl olacağını bilemiyorum, fakat geçici parçalı formamız Trabzonspor'un bu sezonki ve geçen sezonki "tam parçalı" olmayan formalarından olacaktır. Çünkü tek parçalı hazır tasarımı o Nike'ın. Aynı formayı Eskişehirspor da kullanıyor.

Hatırlarsanız Lotto'dan Umbro'ya geçtiğimiz dönemde de hazırlık karşılaşmaları için geçici formalar hazırlanmıştı. Sarı, kırmızı ve beyaz renkte olan bu formalar 3-5 hazırlık maçında kullanılmış ve sezona yepyeni Umbro formalarımızla çıkmıştık. Böyle geçiş dönemlerinde rastlıyoruz yani bu tip durumlara.

Nike; hazırlık döneminden sonra yaklaşık 1 ay kullanılacak olan bu formaların yerine, resmi sezon açılışına esas formalarımızı yetiştirecek ve tamamen bizim için; Inter, Arsenal, Manchester United, Barcelona kalitesinde özel formalar hazırlayacak. O formaların ise renkleri şekilleri sır tabi... Fakat en kaliteli ve Nike'ın en son teknolojisinde olacağı söyleniyor.

Hazırlık forması meselesinin, sadece bir duyum olduğunu belirtelim. ASY.net'den Fatih Erdem'in edindiği duyum. Kendi kaynaklarımızdan herhangi bir bilgi edinirsek paylaşırız.

Bu haberi gördüm'ya.. gsliler'de bizim ilk senemizdeki heycani görüyorum

3 katalog formasi siparis vermisler. 2 düz (bizim bordo) 1 parcali (bizim bu seneki)

gsliler'de artik 3 sene bekler hazirlik formasiymismis'da

xxx

Insallah bu sene özel formalarimiza kavusuruz.
                En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 11.02.2011, 09:56.

Yorum

• Galatasaray proje formalari hosuma gitmedi benim. Bildigimiz forma. Bizde de var parçali.

Arma güzel olmus, ama biz degistirsek, armaya neden dokundunuz dersiniz, hiç bosuna kiskanmayin, kendi formalarimizi projelerimizi elestiriyoruz sonrada Nike'e küfür ediyoruz.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Mehmet Said Çelik öyle söylüyosunda formalarını görmedin heralde

Yorum

• Yigit gördüm, ama bana o taraftar projesi gibi geldi.

Burada'da cok güüzel tasarimlar var, ama Nike yapmiyor.

Bence GS gelcek sezon katolog ürünü giyecek.

Yanliz soru, bizim ne giyecegimiz ?

Birde gsnin Nike'e gecmesi beni hic sevindirmedi.

Nike Türkiye'de hic Trabzonspor reklami yapmazken, gs reklamlari görebiliriz yakinda

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yigit gördüm, ama bana o taraftar projesi gibi geldi.

Burada'da cok güüzel tasarimlar var, ama Nike yapmiyor.

Bence GS gelcek sezon katolog ürünü giyecek.

Yanliz soru, bizim ne giyecegimiz ?

Birde gsnin Nike'e gecmesi beni hic sevindirmedi.

Nike Türkiye'de hic Trabzonspor reklami yapmazken, gs reklamlari görebiliriz yakinda
                        Hm resmi gibi gelmişti. http://designinsport.blogspot.com/

Burdaki biri yapmış bunları sanırsam ama çok güzel ypamış gerçekten.

Arma çalışmaları çok güzel olmuş. Bide armayı değiltirmeden böyle oynayabiliriz.

Yorum

• Yigit bence taraftar tasarimi.

xxx

Nike farikna gelelim.

Yeni Nike formalari.

PSV Hirvatistan'a mi özendi anlamadim

xxx

Cok güzel bir forma.

Düsünceli olan tarafi.. Bizim bazi oyuncular dikme arma kasindirdigi icin yapistirmaya gecilirken, dünya yildizlari artik cif taraf armali formalar giyor

Yorum

• Yeni Nike formaları diyoruz da biz bunları göremedik şuana kadar Ya da yakınından geçebildi mi ?

Gs formalarının resmi olmaması sevindirdi bu arada

Yorum

• Cok güzel sade bir forma.

Yakin foto'dan annelerimizin masa temizlemeye kullandigi bez gibi gözüksede cok sIk bir forma.

"Kalite ve fark, forma olsun diye t-shirt tasarlamasi gibi forma cikarmak degil , kalite sade ve güzel detaylar ilen formayi begendirmek." Ramiz Dayi

Yorum

• Ya var ya duyanda çok güzel forma sancak.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X