Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeni kolleksiyonu henüz görmedim.

Doğru yaklaşımlarla şık çözümler üretmek mümkün.
    Manu'nun forma stili :

Bunun bordo-mavi's güzel olurdu

Yorum

• Bunlar boşuna bakmayın
      Çizimlerin hepsi bize özel olacak diyordu Ali Fuat abi

Yorum

• 3 yıldır nike bize özel forma üretiyor. nike ile yollar ayrılmadan özel forma görürüz inşallah

Yorum

• Selçuk arman nerde adamım

Yorum

• Rezalet beee
            En gicik oldugum ise, adamlara siradan bir sort veriyorlar..
            Selcuk giymis Teo'nun sortunu; Engin giymis Zafer'in sortunu.
            Burak'ta style yapmis, bir pacasi uzun; ötekisi kisa.
            #BorussiaDortmund
            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Bir gün macada farkli shortlarlan cikacaklar rezil olacaz elaleme
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• galatasaraylı birinin yazdığı yazıyı aynen buraya kopyalıyorum.
                "bildiğiniz gibi adidasla olan sözleşme feshedildi ve büyük ihtimalle yeni sponsor nike olacak çünkü adidasın verdiği fiyatın 2 katını ve feshedilen sözleşmenin tazminatını ödemeyi teklif etti nike. biz de dandik kumaşlı, dandik tasarımlı adidastan kurtulduk."
                Komşunun tavuğu kaz misali. Onlar bizimkini biz onlarınkini
                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  galatasaraylı birinin yazdığı yazıyı aynen buraya kopyalıyorum.
                  "bildiğiniz gibi adidasla olan sözleşme feshedildi ve büyük ihtimalle yeni sponsor nike olacak çünkü adidasın verdiği fiyatın 2 katını ve feshedilen sözleşmenin tazminatını ödemeyi teklif etti nike. biz de dandik kumaşlı, dandik tasarımlı adidastan kurtulduk."
                  Komşunun tavuğu kaz misali. Onlar bizimkini biz onlarınkini
                  Dandik tasarım, hee vay be. Kükreyen aslan var formalarının üstünde daha napsın adamlar
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Buradaki eleman Nike'ın Türk Milli Takımın'dan sonra ilk Kez Galatasaray ile Türk pazarına giriş yapacağını yazmış. Hatta sormuşlar Trabzonspor ile zaten girmiş diye. Ama kendisininde öyle sandığını ancak Nike'ın Trabzonspor ile piyasaya girmediğini öğrendiğini söylemiş...

Nike Galatasaray için tazminat ödeyip adidastan vazgeçirdiğine göre Nike Store.com'da bile Gs nin yerini ayarlayacaklar gibi görünüyor.

3 yıldır Nike'tayız... 4. yılımızda Sponsorlukta GS'nin gerisinde bırakılırsak 1 arpa boyu yol gidememişiz demek olur. Bu taraftar enayi değil nedenini birilerine soracaktır...
                    En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 28.01.2011, 13:46.
                    t @Selim_Turan

Yorum

• ali fuat abi

onlarin rüyasi daha hizli gerceklesir mi ?

Yorum

• Galatasarayın forumunda bizim hakkımızda yazılan 2 . sınıf forma verdikleri kesin ellerindeki arttık ürünleri bizim sayemizde temizlediler.Gs nasıl sözleşmesini fesih etmişse ,Ts yönetticisi olsam bende nike ile sözleşmeyi fesih edip bizse daha çok değer verecek firmayageçerdim

Yorum

• İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Galatasarayın forumunda bizim hakkımızda yazılan 2 . sınıf forma verdikleri kesin ellerindeki arttık ürünleri bizim sayemizde temizlediler.Gs nasıl sözleşmesini fesih etmişse ,Ts yönetticisi olsam bende nike ile sözleşmeyi fesih edip bizse daha çok değer verecek firmayageçerdim
                          gaza gelmeye gerek yok Bu tarz takım taraftarları ona buna bok atmaktan önlerini göremezler. Yere göğe sığdıramadıkları Adidas formalarına şimdi "yaramaz" diyorlar. E hani Adidas iyiydi?
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Galatasarayın forumunda bizim hakkımızda yazılan 2 . sınıf forma verdikleri kesin ellerindeki arttık ürünleri bizim sayemizde temizlediler.Gs nasıl sözleşmesini fesih etmişse ,Ts yönetticisi olsam bende nike ile sözleşmeyi fesih edip bizse daha çok değer verecek firmayageçerdim
                            O zaten olamaz. Renkleri nedeniylen yeni üretiliyor zaten, ama konu "Özel" tasarimda .

Yorum

• Forma konusunda bizim kadar bilgi ve belge sahibi olduklarını düyünmüyorum.

Forma konusunda hiç endişe etmenize gerek yok. Nike gibi bir marka ile yola devam ediyor olmak sevindirici.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yeni sozonda ancak göreceğiz Nike iki takıma nasıl davranıyor diye... Ancak o zaman hesap sorulabilir hesap sorması gerekirse tabi..

Eğer sadece bize özel formalar yapılacaksa, ozaman bu formaları Nikestore.com'da da görebiliriz diye düşünüyorum... Diğer özel formalarına yer verdikleri gibi...
                                En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 28.01.2011, 17:22.
                                t @Selim_Turan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X