Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi

Lotto Motto... Bize düsen klübümüzün lisansli formasini satin alip, tribünlerdeki yerimizi almamizdir...

Sanki çok lisansli forma ya da ürün alan bir taraftar topluluguymusuz gibi bir de begenmiyoruz...
    Renkdasim ellerine saglik...Ben daha önce de söylemistim...Cuval bile olsa üzerinde TRABZONSPOR amplemi varsa alir giyerim...Yani önemli olan...Üzerinde ki amplemdir benim için...

Yorum

• artik bundan snrada yeni formalar ne zamn çikti ne zamn çikacak diye sorular sorariz

Yorum

• Sonuçta bu formalar ya çinde yada türkiyede bir fasoncu firmada dikilecek. Fiorentina formasindada gördügünüz üzere kalite isteyene yapiliyor. Bizim yönetimde derse ki maliyeti düsük olsun kalitesiz forma giyeriz . Ama bize düsen arkadaslarinda söyledigi gibi formalar çikar çikmaz alip maça gitmek. Zira bu sene marmara bölgesindekiler için epey maç var [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img]umarim logomuzun omuz uzerinde buyukce basilacagi ozel bi design olur. italyada bole ilginc modeller var.

boyle arkadaslarin sakarya formasi gibi dandik forma olayina gelirsek sakarya gibi takimlar lotto ile sozlesme imzalamiyor para almiyor yani abi bize yesil siyah cubuklu forma gonder diolar bi de malzemeler fln filan.

ama 1nci sinf takimlarda bu sozlesmeler kulubun cebine para koyarak yapiliyor o nedenle ozel design edilmis formalar 1nci sinfi bir sekilde hazirlaniyor.

Yorum

• çuval olsa giyeriz bunun aksini kim söyledi ama birseyin kalitelisini yapmak var degil mi? o zaman gitsinler ise yaramayan futbolcu alsinalr bizde diyelim ki trabzosnporun futbolcusudur sahip çikalim. lotto eger dandik dandik ürünler yapacaksa bize sakarya gibi hiç ugrasmasinlar. insallah formalar güzel olur.
            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• ins. formaLarimiz güzeL oLurda ve tam renkLerimizi yansitir

yeni bir forma daha geLiyor doLapima vaLide suLtan vuracaka beni (her forma aLdiqimda kavga ediyoruzda ama saoLsin kiramiyor bizi [img]smileys/smiley2.gif[/img])
              Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• yeni Ukrayna Milli Takim Formasi:

*
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Mönchengladbach-almanya

mainz-almanya

<DIV =pdProductPic></DIV>Edited by: AvniAker
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• benim için markanin pek önemi yok... seker çuvalindanda olsa.bordo mavi olunca alir giyerim..adidasmis kappaymis.lottoymus . hiç isim olmaz.
                    N e K ö T ü !

Yorum

• o kollardaki kocaman amblem ne öyle ya.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi

Mönchengladbach-almanya

mainz-almanya

<DIV ="pdProductPic"></DIV>
                        bu 2 forma bence gayet güzel.hayal kirikligi yasamistim ama bu formalari gördükten sonra keyfim biraz yerine geldi.Insallah bizim formalar da böyle olur

Yorum

• ayrica kollardaki ambleme niye o kadar taktiniz anlamadim gitti.kappa dada ambel vardi zaten ki çogu formada olur bu amblem

Yorum

• bence ilk formadakinde çubuklar Bordo- gerisi Mavi olsa süper olur..
                            Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi

yeni Ukrayna Milli Takim Formasi:

Yeni formamizin tasarimi bu olacak...Yapabilen arkadasim varsa bunu bizim renklerimize göre dizayn edebilir mi?

Yorum

• arkadasalr resmi sitede bu haber yayinlandi mi ? Ben böyle bir haberle karilasmadim.Böyle bir anlasma saglandiysa anlasma kosullari nedir bilgisi olan var mi ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X