Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç bir resmi haber yok anlasildigina dair. Insallah da anlasilmaz. Hiç bir Lotto formanin albenisi yok. Siradan formalar. Bence bize yakismaz...
    FxY

Yorum

• Lotto ile anlastilar turuncu forma yok
      Daha önce Kappa ile olan anlasmasini iptal ederek sezon basindan beri kendi ürünlerini üreten ve müsabakalarda futbolcular ve teknik heyete bu malzemeleri giydiren Trabzonspor, yeni dönemde Lotto ile anlasma yapti. Lotto ile dün Istanbul?da 1 yili opsiyonlu 3 yillik anlasma imzalandi. Yeni dönemde Trabzonspor ürünlerini Lotto üretecek ve turuncu formalar artik kullanilmayacak. Lotto?dan özel çubuklu forma tasarimi da istendi.

kaynak:www.trabzonrehberi.net/haberler.asp?id=177
      EKLENME TARIHI:16.05.2006

Yorum

• Formalarini bilememde (Ts clubdan iyi olur herhalde ) bugün yani dün[img]smileys/smiley4.gif[/img]ayakkabilarina baktim tam 1 rezalet 55m diyo adam halisaha ayakkabisindan bahsediyorum düsündüm buna 55 verecegime adidas alirim 90a dedim keske formalarimizda böyle olsaydi 40 yerine 60 verirdim sahsen kaliteli formaya..
        guRbetcigençleR

Yorum

• yaaa pekala resmi sitede nie böle bisey açiklanmadi

Yorum

• insallah hala anlasilmadiysa nike la anlasilir.nike olsunda 100 ytl de veririm formaya,yakisir trabzonuma nike

Yorum

• ya neden hala anlasmadilarsa gibi cümlelerle burada sayfa doluruluyor anlamadim bu anlasmanin yapildigini haftalar önce burada duyurmadikmi yok nike olsun yopk adidas olsun. arkadaslar artik anlasma yapilmisir. bunu inanmayan arkadaslar tsclub magazalarina sorsunlar.
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi
                Hiç bir resmi haber yok anlasildigina dair. Insallah da anlasilmaz. Hiç bir Lotto formanin albenisi yok. Siradan formalar. Bence bize yakismaz...
                Anlasmis...Trabzonda ki Ts club da ki eleman söyledi...

Yorum

• sakaryaspor lotto giyiyor altay maçinda bir bakiyim dedim formalar nasil diye bakmaz olaydim.[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img] Edited by: hekimoglu
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• ben ce de anket iyi olurdu ama yönetimimiz taraftarinin her ayrintiya bu kadar duyarli olabilecegini hesaplayamamis olacakki buna gerek duymadi.neyse...

Yorum

• ya bizede kalitesiz forma yapicak degilller heralde
                      inadına TRABZON
                      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• [img]smileys/smiley2.gif[/img]gsye de kalitesiz yapiolardi [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak denizci61 tarafından gönderildi

Bu da baska bir model...Renklerimizi hayal edin...

Aslina bakarsaniz Lottonun kalite anlayisini pek anlayamadim. Geçen gece Sakarya'nin formasi çok kötüydü,daha da kötüleri var...Ama yukaridaki Fiorentina'nin formasi kaliteli gibi gözüküyor...Yoksa bunlar her takima ayri muamelemi yapiyorlar...

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                            <T>
                            <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                            <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">daha adi bir marka yokmuydu onunla anlassaydi klüp[img]smileys/smiley7.gif[/img]</TD></TR>
                            <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                            <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                            <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                            baba gider alem biter

Yorum

• Arkadaslar zaten saha da formalar top oynuycak...Futbolcular yedek klubesinde bekliyecek...Öyle olursa kesin lotto giydik diyeküme düseriz...[img]smileys/smiley5.gif[/img]

YÖNETIM ISTIFA...BU NE BIÇIM FORMA...[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• Lotto Motto... Bize düsen klübümüzün lisansli formasini satin alip, tribünlerdeki yerimizi almamizdir...

Sanki çok lisansli forma ya da ürün alan bir taraftar topluluguymusuz gibi bir de begenmiyoruz...
                                HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X