Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Steaua Bükreş'in formaları[/QUOTE]

Model neredeyse aynıymış yakaları saymazsak tabi
    yAlCiN

Yorum

• Bayılıyorum bu Celtic'in formalarına yaa ...
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Trabzonspor.com.tr'de uzun kollu formalar kalkmış nedenini bilen var mı acaba?
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bayılıyorum bu Celtic'in formalarına yaa ...
          Aynen çok iyiler

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aston Villa formalarından vaz mı geçtik afs abi ? Oysa harika bir uyum var orada.
            Geride kalmış

Yorum

• ısrarla adidas diyorum.3 şerit olayı bitiriyo işi...kalite ve tasarım olarak çok seviyorum adidası....
              √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor.com.tr'de uzun kollu formalar kalkmış nedenini bilen var mı acaba?
                Stok bitti! Arayin...

Yorum

• dün akşam bir şey dikkatimi çekti, Enginin forması diğer oyuncularınkine göre çok daha dardı, acaba böyle de bir formamız mı var yoksa daraltmış mı?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dün akşam bir şey dikkatimi çekti, Enginin forması diğer oyuncularınkine göre çok daha dardı, acaba böyle de bir formamız mı var yoksa daraltmış mı?
                    @ bangkook_61

Aston Villa tarzından vazgeçmedik, seneye büyük ihtimalle iki güzel rengimizin bir arada kullanıldığı bu güzel modeli yine giyeriz.

Cengiz, Engin giydiği bütün formaların kollarını bantla koluna yapıştırmayı seviyor.

Formalarımızın kesimleri rahat, ben normalde L giyiyorum fakat kardeşimin aynı formanın M bedenini de giyince hiçbir rahatsızlık vermiyor.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 04.12.2010, 10:34.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi, Ts clup başlığında da yazdım, şu yeni çıkan sweet, (bordo altında mavi tişört tarız olan) o ürünün bedeni konusunda bilgin var mı ?

L - XL olayı için.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ali Fuat abi, Ts clup başlığında da yazdım, şu yeni çıkan sweet, (bordo altında mavi tişört tarız olan) o ürünün bedeni konusunda bilgin var mı ?

L - XL olayı için.
                        Bilmiyorum.

Beyaz şort güzel olmuş gri formanın altına, bir de mavi ile denesek nasıl olur acaba?

Çoraplarda çerçeve ve TS işareti mavi olsa daha doğru bir uygulama olacak.

Yorum

• mavi şort, çubuklu formanın altına hiç yakışmıyor. çubuklu altına sadece ve sadece beyaz şort gider. şu kreasyonu bir türlü oturtamadık ya neyse.

Yorum

• bana göre de bordo veya mavi şortlar beyazdan daha çok yakışıyor, formaya bir bütünlük veriyor

seneye de Ali Fuat abinin önerdiği buz mavisi forma olmalı

Yorum

• Son iki maçtır forma numaralarında kullanılan parlak malzeme de ayrı bir hava verdi formaya.

Yorum

• Çubuklu formadaki arma ısrarla yanlış yere uygulanmaya devam ediliyor. Göze hiç hoş gelmediğini düşünüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X