Geçen hafta Cevahir AVM'deki Hummel mağzasında güzel bir bordo-mavi uzun kollu fermuarlı bir üst gördüm içeri girdim ürünü denerken biri arkadaş güzel ürün dedi bende ben trabzonluyum Nike günlük hayatta giyeceğimiz güzel ürünleri yok dedim. Arkadaş tekrar söze girdi biz Trabzonspor'la sponsorluk için görüşüyoruz dedi bende Nike 5 yıllık bir sözleşmesi var Basketbol için mi görüşüyorsunuz dedim hayır futbol için dedi bende siz nerden biliyorsunuz diyince Mağzanın sahibi olduğunu söyledi bize Hummel Distribütör konuştuğumuz kişilerden aldığımız bilgi dedi bende geldim burda paylaştım.
Sanra AFS kulübü arayıp böyle bir şey var mı demiş kulüptekilerde yok ve Bizim Nike'le sözleşmemiz sürüyor diye haber vermişler.
TS Club tırı orada olmazsa korsan ürün satanların orada satış yaptığını biliyoruz.
Sevdamız Korsan Olmasın, Gerçek Taraftar Lisanslı Ürün Kullanır pankartları fotoğraftan benim seçebildiklerim. Aynı yerde göz göre göre korsan ürünlerin satıldığını biliyoruz. Tırı oraya park ederek bu korsan satışların önlenmesi amaçlanmış besbelli. Her taraftar da -maalesef- korsan ürün yerine gidip TS Club'tan alayım demiyor. Ortada garip bir durum göremiyorum benb
En son a f s tarafından düzenlendi; 03.12.2010, 16:57.
Yorum