Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben de beyaz formayı beğenmeyenlerdenim.

Yorum

• ben en fazla çubuklu formayı beğeniyorum. çünkü onda bi sportif renk heyecan ve adrenalin var..... diğerleri bana sade geliyo biraz...
      mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....

Yorum

• Beyaz ve gri formaya hayır !!! Bordo-Mavi yeter bize...

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uzun kollu forma var mı İstanbul'da ?

(Şu sorduğum soruya bak, koskoca kulübün uzun kollu forması var mı!)
          Tekrar soruyorum. Şaka falan değil, gayet ciddiyim. Alan yok mu hiç?

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tekrar soruyorum. Şaka falan değil, gayet ciddiyim. Alan yok mu hiç?
            Mecidiyeköy Ts Cluba geçen hafta gelecekti.Telefonda öyle söylemişlerdi.

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mecidiyeköy Ts Cluba geçen hafta gelecekti.Telefonda öyle söylemişlerdi.
              Tamamdır, teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben beyaz formaya bayılanlardanım.
                İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                +1967 1967 ...
                Sizi şiddetle kınıyor,renkler ve zevkleri tartışmaya açıyorum

Şaka şaka baş tacısınız,
                Bordo-Mavi'yi görmeyince ben tam havaya giremiyorum da ondan yoksa beyaz efendi renktir onla sorunum yok
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• bn herzmn çubuklu formadan yanayım nkdar bordomavi görürsem okdar iyi bnm için. beyaz formaya karşı değilim ama bizmkini hiç beğenmiyrm. beyaz yaparsın bordo maviyi yer yerişlersin ama bzmki dümdüz beyaz tek bordomavi armada var.
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                  A Love..Lİke No Other

Yorum

• ayrıca bayadır aklıma takılıyr bzm amblemimizin ts harflerni çevreleyen çizginin rengi nedir tüzükte mesela aşağıdaki amblemde turuncu ama formanın rengine göre beyaz bordo mavi fln oluyr formalarda yoksa o çizginin renginin önemi yok da bn mi çok detaya indim?
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                    A Love..Lİke No Other

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      koskoca Brezilya ile aynı formayı giyiyoruz ne tatlı bu yormunuza bu şekilde mi yoksa

Koskoca Brezilya milli takımı ne hallere düştü İbb ile aynı formayı giyiyor diye mi yorum yapmak lazım
                      valla brezilya formasını bizim beyaz formayla aynı görüyorsan sana söyleyecek lafım yok. göz var nizam var.

febe'nin chelsea, bejeke'nin de real madrid formasını giydiği bir ligde sen ibb'yle aynı formayı giymeye razıysan daha ne denebilir ki? Trabzonspor'u kimlerle bir tutuyorsunuz vallahi yazık size.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

uzun kollular cıktı sonunda he gozu aydın uzunkollu sevenlerın.

sefa ronaldo varı hareketler bunlar bırak bu ıslerı
                        TRABZONSPOR
                        Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                        Mesut Keleş (19)

Yorum

• Çubuklu uzun kollu:

Bordo uzun kollu:

Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• ben bu beyaz formanın ugursuz geldigini düşünüyorum....
                            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Nike milli takıma ayrı Trabzonspor'a ayrı muamele yapmayı keserse iyi olacak.

Sezon sonunu şampiyonlukla taçlandırdığımızda görürüm ben sizi.

Sayfalardır konuşuyoruz belli şeylerin düzelmeye başlaması güzel. Bir font olayındaki ısrarlarımız formanın görüntüsünü ne kadar etkilediğini görüyoruz.

Model ve diğer önerilerimiz de dikkate alınırsa herkes kazanmış olacak. BMN'deki forma kültürü ve sevgisi başka taraftarda yoktur sanırım.

Biriktirdiğim paylaşmak istediğim şeyler var biraz kafamı ve arşimi toplayınca paylaşırım.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Engin Baytara bir tişört hediye edip kargoyla kulübe yollayacağım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X