Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adidas yapsin formalari çubuklu yapsin yandanda 3 bant cizgiyi koydumu al sana babalar gibi forma..

bu seneki ts club iyiydi bence renkleri tonlari ama daha kaliteli olabilirdi..

kappaya glince ben istmiyorum vücuda yapisan seyleri sevmiyorum kendimi zibidi gibi hissediyorum..tabi göbekte var [img]smileys/smiley4.gif[/img]

lotto yu hiç sayma karizmayi sarsar..

nike olabilir adam gibi kaliteli yapacaksa tabi..ama oda fiyati uçurur ama iyi yapsinda uçursun onada raziyiz..

pumanin forma yapmak gibi bir yetenegi oldugunu düsünmüyorum..çizgileri hosuma gitmiyor..

diadora bu sene roma giydi aslinda tasarimi güzel gibi ama oda sanki kappa gibi vücuda yapisiyor..

en iyisi adidas.. impossible is nothing[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

• Arkadaslar , Formamiza simdi Adidas , lotto veya Nike logosu mu gelcek yoksa bunlar heb balon haber mi ?

Bence Adidas gelsin , Ts club Shop'dan da satilsin
      !!! Senin Gücün Karanligi Yirtacak !!!

BASINIZ

Yorum

• öncelikle arkadaslarin kendi vucut yapilarindan dolayi kimi markalar karsi olan alerjisini anlayabiliyorum ancak genel anlamiyla guzel duruyorsa kappanin ya da baska bir formanin secilmesini neden yanlis olsun ki?

kaldi ki eger gercekten böyle bir sorun varsa ki anlasilan var kappa bize xl taraftar icin de forma uretecektir herhalde!

pumayla ilgili elestirilere de katilmam olanaksiz! cünkü ozellikle son yillarda pumanin yaptigi yatirimlari ve urettigi yeni dizayn spor urunlerini gormemzlikten gelmek hata olur! özellikle afrika ülkeleryle yaptiklari anlasmalarla ve urettikleri cizgi disi formalarla kendinden sözettiriyor puma ve su an da adidastan sonraikinci sirada geliyor puma. pumanin en buyuk ozelligiyse takima göre dizayn yapmasi yaniadidas,nike ya da reebook(rebook adidas tarafindan satin alindi) gibiuyuk bir takimya da ulke milli takimi icin bir dizayn yaratip onu diger butun anlasmalarinda kullanmiyor.

diadora, lotto gibi firmalardaha kucuk oldugu icin benim kanimca onlarin bize daha fazla onem verecegini de dusunebiliriz!

ancak aslolan su ki anlasmayi nasil ve hangi sartlarda yaptigin! eger saglam bir anlasma yapar vesadece bes kurus daha fazla alabilmek icin cesitli ödünler verirsen ki sanirim pumayla yasadigimiz sorunda burdna kaynaklaniyordu o zaman istenmeyen tatsiz olaylar yasanabiliyor! seri uretimden forma giymek te buna dahil!

trabzonsporun bir marka oldugunu kabul etmeli anlasma yapilacak firtm ve bizebuna göre teklif sunmali yani renklerimiz bordo mavioldugu icin barcanin ya da a. villanin formalirana benzer formalar giydirmek ya da satisini yapmak icin anlasma yapilmamali.

benim belli bir favorim yok ancak kappa formalarini hepimiz biliyoruz. kalite olarak cok iyidiler ve fiyat olarakta nike den daha ucuz oalcagi kesin.

ancak aslolan sadece forma uretmek olmamali bugun yasamin her alani icin urun uretilebiliyor! almanya da schalke ve bayern basta olmak uzere bir cok taimin onemli gelirm kalemi kulup urunlerinin satisi olusturuyor.bayern in yillik takim urunleri geliri 30 milyon euroyu asiyor.

anlasma yapilan firma eger pazari iyi okuyabilir ve trabzon seyircisininpotansiyelini iyi gorebilirse ve onlar icin de gercekten ucuz seyler yaratip uretebilirse hem bizler hem onlar bundna kazancli cikacaktir! bu da yönetimin yapacagi saglikli ayaklari yere basan bir anlasmayla mumkun olabilir...

Yorum

• bende 2 metre boy var renkdasim bana olmuyor kappanin formasi istemiyorum..bundan dogal ne olabilir ki..ayriyetten begenmiyorumda olsada giymem...
          TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
            <T>
            <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
            <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">eger gueranin dedigi gibi kappa taraftar icin de ozel forma dizany edeeckse neden olmasin???</TD></TR>
            <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
            <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
            <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
            HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• bence kappa yada nike

Yorum

• nike forma harika olur ama fiyatlar artmazmi ozaman...
                <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• nike daha iyi yaw ne kappasi markaya bakalim yaw daha kaliteli hem nike ankaraspor yaptigi formalardan yapmaz ki bize gzl dizayn yapar milli takima fln yaptigi gibi

Yorum

• Nike'in tekLifini kabuL edeLim diyecegim ama bize sundugu tekLifte formaLarin kaLiteLeri nasiL oLur kim biLir. Eger BarceLona formasi gibi kaLiteLi oLacaksa hiç düsünmeden kabuL edeLim.
                    www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Sanirim artik konusmaya pek bir gerek kalmadi
                      Takagazetesinden alinti bir haber
                      anlasmanin imzalandigi yönünde

Lotto ile anlastilar turuncu forma yok
                      Daha önce Kappa ile olan anlasmasini iptal ederek sezon basindan beri kendi ürünlerini üreten ve müsabakalarda futbolcular ve teknik heyete bu malzemeleri giydiren Trabzonspor, yeni dönemde Loto ile anlasma yapti. Loto ile dün Istanbul?da 1 yili opsiyonlu 3 yillik anlasma imzalandi. Yeni dönemde Trabzonspor ürünlerini Lotto üretecek ve turuncu formalar artik kullanilmayacak. Lotto?dan özel çubuklu forma tasarimi da istendi.

Yorum

• Lotto ile anlasildiysa taraftarin ne düsündügünün hiç bir önemi yokmus demekki.Çünkü %90 imiz lotto dan yana degilken yönetim yine bizleri ters köseye yatirdi.Hepimize yeni formalarimizin takimimiza ugur getirmesini dilemek ve yeni formalarimizi beklemekden baska birsey düsmüyor.

Yorum

• İlk olarak kafkaf28 tarafından gönderildi
                          Lotto ile anlasildiysa taraftarin ne düsündügünün hiç bir önemi yokmus demekki.Çünkü %90 imiz lotto dan yana degilken yönetim yine bizleri ters köseye yatirdi.Hepimize yeni formalarimizin takimimiza ugur getirmesini dilemek ve yeni formalarimizi beklemekden baska birsey düsmüyor. 
                          %90 ininiz kappadan yana iken kappanin satis rakamlari ortada
                          %90 iniz Ts club formalarini begenmezken Ts Clubun Sene basi satis rakamlarida ortada
                          onun için artik bu konuyu desmenin bi anlami yok olay bitmistir bizede düsen artik gidip ortadan kalkmadan Ts club formalari almak piyasaya çikincada Lottonun ürettigi formalardan almak
                          eziklerin yari fiyatina satilan formalari begenmiyordu millet kappa nike diye tutturuyordu
                          ama o fiyatlara nasil forma alalim diyede söyleniyordu
                          Ts clubun kiymetini bilmedik bari lotto gibilerin kiymetini bilelim
                          geçen seneye kadar koskoca Juventus giyiyordu bu formayi neyini begenmiyorsunuz anlamiyorum

Yorum

• lotto ile 1 yili opsiyonlu 3 yillik anlasma yapmislar.turuncu forma yok özel tasarim çubuklu forma üretilecek.lotto umarim bu isi iyi yapar.
                            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Üzerimize vazife degilken hepimiz bu konuda fikir beyan ettik.Yönetim bu konuda bir anket düzenleyip sonucuna göre hareket etsede,bugün oldugu gibi kulübün kar-zarar hesabi sonucuna göre karar versede sonuçta TARAFTARIN GÖREVI SATISA SUNULAN FORMAYI ALMAKTIR.
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• hayirli olsun..artik buna da muhalefet yapmayalim..lotto motto..her neyse..alip giyecez..
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X