Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inş seneye adidasla anlaşırız.. nıke bizim formalarla uğraşmıyo.. ne tasarım ne başka bişe var.. gs ve fenerin formaları resimli felan, çok hoş duruyo, düşünün fener formasında bile hoş bordo maviyle neler çıkar ortaya
    Trabzonspor'la birlikte desteklenen şey ihmale uğramışların başarıya olan özlemleri değil, kendilerinde cevher bulunduğuna inananların inisyatifi elden bırakmama kararlılığıdır

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yönetimden rica ediyorum devre arasında nike'a, son şampiyonluğumuzu kazandığımız, 83-84 yılına ait bu formamızdan yaptırsınlar. bu sene bu formayı da giyelim. maçlarda takımımız giyemese de taraftar forması olarak mutlaka satışa sunulsun.
      Fotoğrafın konusu açıldığı için burada çok önemli bi yanlışı aydınlatmak isterim, Yukarıdaki fotoğraf son şampiyon olunan sezona ait değildir.. Trabzonspor şampiyon olduğu 1983-84 sezonunda "akça" ve "vitella" reklamları ile maçlara çıkmıştı.. şampiyon olduğu sezondan sonra ise (1984-85) O yıllarda başkan M.Ali Yılmaz'ın sahibi olduğu Güneş gazetesinin reklamını taşımaya başlamıştı..
      Yukarıdaki fotoğrafta 84-85 sezonu ilk maçı istanbul Fenerbahçe Stadı'nda Sarıyer ile oynanan maçtan önce çekilmiştir..
      Resmi sitede de bu yanlış kullanım söz konusudur..
      Yıldırım Yıldırımöz

Yorum

• Bordo formamız omuz ksımından mavi ile biras süslenip klasik olarak her yıl kullanılmalı.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bence tum formalar V yaka olmali.
          ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 13:14.

Yorum

• Buda FM 11 için hazırlanmış forma paketi . Formamız gayet güzel gözüküyor

http://www.yukleresim.com/images/24585514101974541382.jpg Formalar ALINTIDIR Toplaması - Rarlayıp Upload etmesi BANA AİTTİR

Yorum

• Diğer formaları görünce formamızın ve renklerimizin güzelliği ortaya çıkıyor.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Geçen sezonun formaları makineye atılmıyomu attım makineye formanın amblemi fln hep söküldü lisans yeride çıktı Tscluptan almıştım çakmada değil Allahım ya sinir oldum
                  FIRTINA

Yorum

• 2 yıl önce Antalya maçında Beyaz formanın altına bordo şort giymiştik,çok şık olmuştu.
                    Denenebilir..

Yorum

• İlk olarak alperen akbulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      inş seneye adidasla anlaşırız.. nıke bizim formalarla uğraşmıyo.. ne tasarım ne başka bişe var.. gs ve fenerin formaları resimli felan, çok hoş duruyo, düşünün fener formasında bile hoş bordo maviyle neler çıkar ortaya
                      Senin yönetimin bana kataloğu uzat seçeyim şu şu şu tamam bunları getir dedikten sonra Nike'n suçu ne ?

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://i71.photobucket.com/albums/i145/michelin_12/kapakfmfb-1.png

Buda FM 11 için hazırlanmış forma paketi . Formamız gayet güzel gözüküyor

http://forum.donanimhaber.com/m_44216053/tm.htm
                        Paketteki formalarımız :

Yapanın eline sağlık..

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Paketteki formalarımız :

Yapanın eline sağlık..
                          TSClub ın sitesinde tanıtımların böyle olmasını istiyorum.
                          Saygılarımla,
                          Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TSClub ın sitesinde tanıtımların böyle olmasını istiyorum.
                            bi ara phtoshopla renkleri güzellestiriolardi sitede.. o zamanda cok sikayet vardi yok gercege yansimiyormus insanlari yaniltiyormus orijinal olmadigi icin

bizim taraftar zor taraftar

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar isterse çamaşır makinasında 1 derecede yıkayın olmaz,leğene sıcak suyu doldurun atın deterjanı bekletin yazısız bölgeleri çitileyin işlem tamam,benim çubuklu ilk günkü gibi
                                Aynen bende böyle yaptırıyorum ve formalarım sapasağlam
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X