Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tesekkurler afs abi,

insallah siteye konunca Uzun Kollu formalardan:

Gri, Cubuklu ve Parcali istiyorum.

Yorum

• Artık çıksın şu uzun kollu formalar da ben de alsam. Çatladım valla bu ne ya!
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Şu font çok güzel görünüyor.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Şampiyonluğa febesini yakıştırmış mıdır acaba yine!
          Şu adamı görünce tüylerim diken diken oluyor.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Satış fiyatı 90$
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Forma tanıtımları bundan sonra doğal görüntülerle yapılsın.
              Bu görüntüden sonra bordo formaya olan beğenim bir kat daha arttı. Gerçekten çok hoş görüntüler ortaya çıkıyor.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gri formayı giyme ihtimalimiz yok.

Gri formayı ikinci yarı deplasmanda giyebiliriz ancak.

Her takım sezon başında iç saha ve deplasmanda giyeceği forma setini federasyona bildiriyor.

Galatasaray'ın deplasman formaları somon rengi formaları ve aslanlı formaları. Yedek formaları da kalın çubuklu.

Bizim maçta biz çubuklu forma, altına beyaz şort, beyaz çorap, Galatasaray ise somon rengi forma, siyah şort, siyah çorap ile çıkar diye tahmin ediyorum.
                bu listede verilen formalara çok bağımlı kalındığını düşünmüyorum,ankaragücü maçını hatırlıyorum,o maçta deplasman formasını giymişti ankaragücü,bjk maçındada bordo konç giymişiz mesela,listde mavi gözüküyor..ayrıca da gs, fb deplasmanında parçalı klasik formasını giydi,kısaca bu listeye bağımlı kalınmıyor çoğu zaman, rakip takımın forma şort seçimine göre de değişiyor tabi tercih edilen malzemeler..
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu font çok güzel görünüyor.
                  Şu resimde Güneş'in yanındaki bayraktan nerden bulabilirim bayram asmak istiyorum duvara kocaman bir tane?

Yorum

• Naykın Şenol Hocaya giydirdiği kıyafetlerin Tscluplarda olmaması konusunda sinirlerim git gide daha fazla bozulmaya başladı.

Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir örnek olmadığına eminim..

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Forma tanıtımları bundan sonra doğal görüntülerle yapılsın.
                      Bu görüntüden sonra bordo formaya olan beğenim bir kat daha arttı. Gerçekten çok hoş görüntüler ortaya çıkıyor.
                      evet bencede öyle
                      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• aslinda ilk yarinin sonunda devrede maclarin icinden görüntüler ve fotolarla bir forma tanitimi hazirlasalar satislarda artis oabilir

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aslinda ilk yarinin sonunda devrede maclarin icinden görüntüler ve fotolarla bir forma tanitimi hazirlasalar satislarda artis oabilir
                          kardes o deyilde, habu uzun kollu formalari cikarsalar iyi artis olur

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• çubuklunun altında mavi yerine bordo şort çok daha hoş duruyor.
                              armanın yerini hala düzeltmediler o ayrı bir sıkıntı
                              En son danger00 tarafından düzenlendi; 07.11.2010, 22:58.
                              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Çubuklu'da font rengi bordo olarak kalmalı artık.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X