Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allahtan maci aldik ama o kadar pozisyon girmedi.. var bu formada birsey
    SAMSUN UNDERGROUND RAP
    55

Yorum

• Fontların rengine bi standart getirilmesi lazım.Bordo'nun üzerinde mavi oldukça güzel duruyor.Beyaz anlamsız.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fontların rengine bi standart getirilmesi lazım.Bordo'nun üzerinde mavi oldukça güzel duruyor.Beyaz anlamsız.
        Uzaktan bordo-beyaz kombinasyonu gayet belli oluyor,ligimizde acayip formalar var arkadan okunmuyor bence beyaz yazı 10 numara
        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Uğursuz forma diye bir şey yok. Futbolun gereğini yerine getirmezsen suçlu niye forma olsun ki?

Bu sezon -sezon başında tüm takımlarla birlikte federasyona bildirdiğimiz şekilde- deplasman formamız parçalı forma ve gri formamız. Forma setleri tercih edilirken, giyilecek forma öncelik ev sahibi takımın olduğu için o takımın formasına göre şekilleniyor. Çubuklu veya parçalı forma altına beyaz şort beyaz çorap giyme isteğimiz karşı takımın formasının beyaz ağırlı olmasından dolayı çoğu kez uygulanamıyor.

Sırt numaralarında beyazın tercih edilmesi de doğru. Fontlarımız okunaklı ve estetik. Numaralardaki beyaz hem bordo mavi ile uyumu ile rahatlatıyor hem de çoraptaki beyazlar ile bütünlük sağlamış oluyor. Beyaz renk ile sayıların etrafındaki kontürde ortaya çıkmış böylece.

Sezon içerisinde tüm formaların giyilecek olması bir açıdan güzel. Avrupadaki marka takımlar tüm sezonu iki en fazla üç forma ile bitiriyor. Bizim yıllardır ısrarla giydiğimiz çubuklu dışında belli bir tarzımız yok. Aston Villa Ajax gibi klasik formalar uzun yıllar istikrarlı bir şekilde giyildiği için tarz olmuşlar ve hepsinin tarihi bir geçmişi, geleneği var. Sürdürülebilir olmak, forma kültürü bir anda olan bir şey değil.

Yeni sezon uzun kollu formalarımız nihayet Trabzon'a ulaşmış. Satışa ne zaman çıkar bilemiyorum.
          En son a f s tarafından düzenlendi; 02.11.2010, 10:58.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• gri formalari özledim, insallah Geseye karsi gri formalari giyiniriz
            BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gri formalari özledim, insallah Geseye karsi gri formalari giyiniriz
              Gri formayı giyme ihtimalimiz yok.

Gri formayı ikinci yarı deplasmanda giyebiliriz ancak.

Her takım sezon başında iç saha ve deplasmanda giyeceği forma setini federasyona bildiriyor.

Galatasaray'ın deplasman formaları somon rengi formaları ve aslanlı formaları. Yedek formaları da kalın çubuklu.

Bizim maçta biz çubuklu forma, altına beyaz şort, beyaz çorap, Galatasaray ise somon rengi forma, siyah şort, siyah çorap ile çıkar diye tahmin ediyorum.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 02.11.2010, 15:37.

Yorum

• Geçen sezonki gibi niye olmadı acaba parçalı formaların yakası,bu halini hiç beğenmedim gitti.
                Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• İlk olarak Melek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen sezonki gibi niye olmadı acaba parçalı formaların yakası,bu halini hiç beğenmedim gitti.
                  bu halini beğenmeyen tak kişi galiba, yakalar güzel olsa yakalısı daha güzel ama çok kötü duruyordu yakalar maç esnasında
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Renkdaşlar kusura bakmayın ama geçen sene de parçalı formanın yakaları çok eleştiriliyordu
                    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Ben dün akşam maçtan önce Trabzonspor Müzesi'nin yanındaki Ts Club'a gittim Ali Fuat abi. Oradaki görevliye uzun kollu formaları sordum.

Net bir bilgi veremeyeceğiz dedi. Yarın da çıkabilir, 2-3 ay sonra da dedi.

Yani formalar gelmişse neden 2-3 ay sonra satışa çıkabilir desin ki abi?

Yorum

• afs abim,

Sadece Parcali formalarimizin mi uzun kollulari geldi? Cubuklu? Gri? Cevabini bekliyorum canim abim!!

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Renkdaşlar kusura bakmayın ama geçen sene de parçalı formanın yakaları çok eleştiriliyordu
                          Aynen...
                          Bu sene ki parçalının yakaları gayet iyi...

Yorum

• Uzun kollu formaları kar yağmadan önce beklemiyorum arkadaşlar...

Şehir merkezine kar yağarsa belki çıkar...

Birde bu hafta Galatasaray maçı için hazırlıklar yapılıyormu Ts Clublarda...

Mesela üRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ..

Beden çeşitliliği..

Elemanların tam kadro ç.tesi pazar günleri çalışmaları...

Geçen Beşiktaş maçında Müze kapalıydı....

Bu seferde pazar günü diye derby maçının olduğu gün yine tatil yapacaklarmı..
                            En son Atalay tarafından düzenlendi; 03.11.2010, 10:54.
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uzun kollu formaları kar yağmadan önce beklemiyorum arkadaşlar...

Şehir merkezine kar yağarsa belki çıkar...

Birde bu hafta Galatasaray maçı için hazırlıklar yapılıyormu Ts Clublarda...

Mesela üRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ..

Beden çeşitliliği..

Elemanların tam kadro ç.tesi pazar günleri çalışmaları...

Geçen Beşiktaş maçında Müze kapalıydı....

Bu seferde pazar günü diye derby maçının olduğu gün yine tatil yapacaklarmı..
                              Yaparlar Gökhan abi yaparlar..

Devlet dairesi mantığında çalışıyorlar..

Hafta için 17:00'te kapatıyorlar bazen..

Arkadaşlarla çok dalga geçiyoruz..
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Formaların tanıtımı için böyle doğal pozlar daha etkileyici:

Uzun kollu formalar tüm modellerde geldi diye biliyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X