Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kappa Gitti Takim Bitti..

Bence kappayla tekrardan anlasmamiz lazim formalarda yeni dizayna gidilmesi gerekiyor.. Formada çesiti arttirarak forma satisini da arttirabiliriz. Birde forma arkasindaki yazi stilini degistirirsek forma satislarina olumlu yansiyacagini düsünüyorum..Yönetimin gerekenilgiyi göstererek dogruyu bulacagina inaniyorum..
    Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

Abi ne LOTTO su yahu.... Nike den ötesi var mi? Süper lig 'de ilk düzgün nike bizde olacak.....NIKE diyorum ben..
      avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

beyler birakin umbro lotto olaylarini adidasida sallaaaaaa

NIKE olay bitmistir , nike olan yerde diger markalarin adi bile gecmez, türkiyede bir ilke daha imza atacaz insallah...bakin avrupaya ve bakin markalara

arsenal & barca = sampiyonlar ligi finali

neyse isin esprisi bu.....peki formalar nike diyelim .ürünler nike olmazsa nasil olacak...yani bi esofman, antrenman t-shirtleri felan filan iste ...?

Yorum

Ankaraspor'da Nike giyiyor, milli takim da. Ha bu arada bakiniz Brezilye milli takim formalarinin dizayniyla, bizim milli takim formasinin dizaynina. Sayet, birilerini taklit edeceklerse, hiç bize yaklasmasinlar.

Çubuklu forma yoksa Nike, Trabzon'un sinirindan bile geçme.

Yorum

NIKE TS [img]smileys/smiley2.gif[/img]
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yakisir trabzonuma NIKE beeee [img]smileys/smiley9.gif[/img]

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Ankaraspor'da Nike giyiyor, milli takim da. Ha bu arada bakiniz Brezilye milli takim formalarinin dizayniyla, bizim milli takim formasinin dizaynina. Sayet, birilerini taklit edeceklerse, hiç bize yaklasmasinlar.

Çubuklu forma yoksa Nike, Trabzon'un sinirindan bile geçme.

Firmalardan yapacagi formanindizayn talebi yönetim tarafindan yapilabiliyor.Örnek olarak Trabzonspor çubuklu forma isterse nike bunu üretecektir yada takimin sembollesen bir formadizayni varsa özellikle onu üreteceklerdir.Türkiye'de kulüp takimi olarak anlastiklariankarasporforma satisi olmayan bir takim, süphesiz ki onlarayaptiklari dizayn ile Trabzonspor'a yapacaklari dizaynayni olmayacaktir.
                BORDO MAVİ

Yorum

Bizim en iyi formamizi Kappa yapti.Türkiye sorumlusu da Trabzonsuymus.Hem de anlasmamiz devam ediyor ise kesinlikle KAPPA

Yorum

En iyisi TS Club. Kendi formamizi kendimiz yapalim. Böyle devam. Hem maddi olarakta daha karli oluyor.
                    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• İlk olarak kafkaf28 tarafından gönderildi
                      Ben formanin çok önemli olduguna ve basariyi bile etkiledigine inaniyorum.Biz küme düsme tehlikesi yasadigimiz sezon puma giyiyorduk.Ertesi sene kappa giymeye basladik ilk 2 sene türkiye kupasi ve daha sonra sampiyonluk sansini yakaladik.Kappalar çikinca bu kötü sezonu yasamaya basladik ve devam ediyoruz.Tabi bu çogunuza saçma gelecektir ama formanin takimin havasini degistirmsinde etkili oldugunu düsünüyorum.Ben yine kappadan yanayim ama bu iki markadan biri olacaksa kesinlikle nike olmali.Takimin ve taraftarin havasini degistirecektir.

FENERLI BIR ARKADAS, KUME DUSMEYE OYNADIGIMIZ SENEYI PUMAYA BAGLAMISTI, IDDIASINA GORE CADDENINCE****T KIZLARI DA PUMA HALISAHA AYAKKABISI GIYIYORMUS O YUZDENMIS..

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi

[img]uploads/TheLegend/2006-05-06_110446_0506orjformac.jpg[/img] [img]uploads/TheLegend/2006-05-06_110945_1.jpg[/img] [img]uploads/TheLegend/2006-05-06_111030_2.jpg[/img]

Barçanin Nike formalari parildiyor. [img]smileys/smiley2.gif[/img](Önünde koskoca bir avea reklamida yok.)

BARCA'NIN YANILMIYORSAM 1 MILYON UYESI VAR, VE FORMAYI BAYRAK KABUL ETTIKLERI ICIN DE REKLAM ALMIYORLAR..

BIZIM BOYLE BIR AYRILIKCI DUSUNCEMIZ YOK, O KADAR UYEMIZ DE YOK, PARAYA DA IHTIYACIMIZ VAR..

Yorum

• kappa...kappa...kappa...gerisi YALAN

Yorum

• markasi ne olursa olsun.önemli olan BORDO MAVI OLSUN.
                            Ama surasi da var alacagimiz ürüne verilen para biraz olsun degmeli.yani kalitesi bakimindan

Yorum

• Hakkikaten TS Club in ürünleri çok kalitesiz.Sahsen Nike derim adamlarin forma tasarimlari süper.
                              61 Vatan 34 Mekan
                              Zavzaga

Yorum

• bence arkadaslar nike olabilir. kappa formalari da güzeldi ama nike olmasini tercih ederim. lotto bence güzel formalar üretmiyor. Bizim sponsorumuz olmasinlar istanbul spora sponsor olsun onlar.

Bence nike olmali.
                                EN BÜYÜK SEVDAMIZ TEK VATAN VE TRABZONDUR.
                                VATANIMIZ İÇİN ŞEHİT OLUR TRABZONUMUZ İÇİN ÖLÜRÜZ.
                                ZAMAN MİLLİ DURUŞ ZAMANIDIR.
                                SURMENELİPİRANALAR
                                MİLLİDURUŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X