geçen yılki formamızla aynı kumaş ve kesim bordo. bende seviyorum belkide kesimi dikişi en güzel formalarımızdan. giymeyi kullanmayı seviyorum. maç esnasında rahat. omuzları geniş olduğu için hareket etmek kolay.
gecen yılki kumaşı bilemiyorum almadığm icin fakat ben kumaştan pek anlamam anneme sordum anne hangisinin malzemesi daha iyi diye beyaz formadaki daha kaliteli dedi.. ama benim icim daha fazla Bordoya ısındı.. resmen formaya aşık oldum
Formalarimiz malesef cok bol ama yinede gri olanindan bir tane aldim...
bende gri alıcaktım almadım forumda İzzet yazmıştı ters cevirmeye rağmen ve ısıya dikkat etmesine rağmen forma zedelenmiş o yüzden gri forma almakdan vazgectim
bende gri alıcaktım almadım forumda İzzet yazmıştı ters cevirmeye rağmen ve ısıya dikkat etmesine rağmen forma zedelenmiş o yüzden gri forma almakdan vazgectim
O Mesajı görmedim ama Gri forma hakkında yazılan ilk olumsuz mesajdır galiba. İlk...
gri formayı tavsiye ederim şahsen çok beğendim ben. üstelik süper kupa finalinde giydiğimiz için , ay yıldız taşıdığı için, hatıra mahiyetinde saklanabilecek güzel bi forma.
bu seneki bordo formamız da çok güzel. buna benziyor zaten ama kumaşı daha iyi. özellikle sırt ve kanat kısımlarının file şeklinde olması çok daha iyi. bordo rengi kullanan tek takım biziz. o sebeple daha çok bordo formaya yönelmemiz gerekiyor. altına beyaz şortla harika oluyor gerçekten.
bu seneki bordo formamız da çok güzel. buna benziyor zaten ama kumaşı daha iyi. özellikle sırt ve kanat kısımlarının file şeklinde olması çok daha iyi. bordo rengi kullanan tek takım biziz. o sebeple daha çok bordo formaya yönelmemiz gerekiyor. altına beyaz şortla harika oluyor gerçekten.
Bu habere 3 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !
Kulübümüzün lisanslı ürünler markası TS Club, son 3 ayda yaptığı 3 milyon 300 bin TL hasılatla tüm dönemlerin en iyi rakamına ulaştı.
Taraftarlarımızın desteğiyle her geçen gün daha da büyüyen TS Club, son 3 ayda ortaya koyduğu yüzde 20’lik artışla tüm zamanların en iyi derecesine ulaşmış oldu. Gerek sponsorumuz Nike, gerekse de TS Club’ın günlük hayatta giyilen ürünleri ve aksesuar grubu satışlarında toplamda 3 milyon 300 bin TL ciro elde edildi.
Yorum