Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Logo problemine bir çözüm bulunması lazım. Yakışmıyor...

Bu sene ki formalar çok eleştirilsede bence geçen senelere göre iyi. Geliştirilebilir mi? Evet geliştirilebilir...

Almış olduğumuz Caprice reklami siyah ve özen gösterilmeden formaya yapıştırılmış. Göze hiç hoş gelmiyor. Onu düzelterek işe baslanabilir...

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Güzel olmuş
      Tikkatinizi çekti mi parçalı formada arma ile bayrağımız hizalı iken nike logosu aşağıda kalmış
      Photoshop bile yapamıyoruz
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tikkatinizi çekti mi parçalı formada arma ile bayrağımız hizalı iken nike logosu aşağıda kalmış
        Photoshop bile yapamıyoruz
        neyimiz düzgünki zaten

Yorum

• Kararımı verdim Çubuklu Formadan alıyorum arkasınada ;

Jaja
          50

Yorum

• antrenman formamiz Milli takiminkilerle ayni.. bi renkleri degisik.. niye bize hic bise özel olmaz ki renkler disinda..
            SAMSUN UNDERGROUND RAP
            55

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kararımı verdim Çubuklu Formadan alıyorum arkasınada ;

Jaja
              50

peki hangisinden alcaksin armasi iki cizgi arasinda olan mi? yoksa tek cizgi üzerinde olan armali parcalidan mi alcaksin?
              SAMSUN UNDERGROUND RAP
              55

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                peki hangisinden alcaksin armasi iki cizgi arasinda olan mi? yoksa tek cizgi üzerinde olan armali parcalidan mi alcaksin?
                Ben iki cizgi arasinda olani alacakdim fakat bulamadim. Onun icin gri formamizi aldim, arkasinada ilk defa bir futbolcunun ismini yazdirdim: Jaja 50

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Valla o an hangisi bana daha hoş gelirse ondan alacağım ama dün bi kez daha düşündüm ve yine kararsız kaldım sayılır aslında.

Forma adaylarım bunlar. Genel'i çubuklu aldığı için bende Farklı olup Bordo veya Parçalı mı alsam diye düşünüp duruyorum.

Tabi Forma kaliteside önemli tabi. Özellikle Arma..

Yorum

• bordo formanın o resimdekiyle alakası yok rengi ve kumaşının hafifliği çok güzel...özellikle rengi resimde çok kötü...
                    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bordo formanın o resimdekiyle alakası yok rengi ve kumaşının hafifliği çok güzel...özellikle rengi resimde çok kötü...
                      kesinlikle haklısın. bordo formamız bana göre bu sene ki en güzel forma. özellikle beyaz şort üzerine çok güzel duruyor. nike, koyu bordo'yu iyi tutturmuş.

resimdeki forma resmen kırmızı. zaten bu çekimleri yapanlar kim çok merak ediyorum. sultanahmet meydanındaki foto şipşakçılara çektiriyorlar sanırım. renk kalibrasyonu diye bir olay var değil mi?

Yorum

• Ben vallah gri aldim ve cok memnunum cok güzel bir forma..
                        tsli olmayan arkadaslarimda cok hosuna gitti imreniyolar bizim formalara..
                        #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• gri formamız keşke bu tarz bir forma olsaydı. griden çok gümüş forma.

Yorum

• Kulüp logo basma işini öğrenene kadar forma almayacağım. Forza efsane forma...

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla o an hangisi bana daha hoş gelirse ondan alacağım ama dün bi kez daha düşündüm ve yine kararsız kaldım sayılır aslında.

Forma adaylarım bunlar. Genel'i çubuklu aldığı için bende Farklı olup Bordo veya Parçalı mı alsam diye düşünüp duruyorum.

Tabi Forma kaliteside önemli tabi. Özellikle Arma..
                              Ben griden aldım çok memnunum Birtan abi ama bunların içinden alıcaksan bence parçalı al çubuklu her sene alıyomuşsun zaten..
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Evet Hürgün, Parçalı formada güzele benziyor.. Ne yapacağımı şaşırdım..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X