Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu formamız katolog forması. Es-Es'de olması normal. Geçen sene de Inter giyiyordu.
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Şenol Güneşin giydiği tüm tişörtlerden almak için sabırsızlanıyorum.Umarım kıştan önce satışa çıkar

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şenol Güneşin giydiği tüm tişörtlerden almak için sabırsızlanıyorum.Umarım kıştan önce satışa çıkar

Umarım satışa çıkar...
        50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Nostalji formanın arkasına yazılan yazı için hangi renk gider altın rengi mi ? Yoksa mavi mi ?
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• S beden gri forma bulamadım 85 kiloyum M bedenler büyük oluyor
            aynen aynen

Yorum

• 85 kiloya M beden büyük geliyorsa ben çocuk ürünlerine bakmaya başlayayım bari
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Allah'tan turuncu forma giydik pokunu çıkardılar he Şimdi de ayol bursa cırtlak turuncu formalarıyla sahada ama harbiden çok kötü. Yanılmıyorsam şort ve tozluklarıda koyu bordo. Hani biraz daha sıksalar bordo maviye evrilecekler
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Liverpool maçında hangi formayı giyeceğimiz belli mi ?

Umarım çubukluyu giyeriz .

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Liverpool maçında hangi formayı giyeceğimiz belli mi ?

Gri giyeriz heralde.
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Liverpool maçında hangi formayı giyeceğimiz belli mi ?

Gri giyeriz gri
                      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 16.08.2010, 23:17.

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        85 kiloya M beden büyük geliyorsa ben çocuk ürünlerine bakmaya başlayayım bari
                        Normal de giyilebilir ama bol değil de biraz daha dar giymek istiyorum o yüzden sanırım
                        aynen aynen

Yorum

• Bu arada afedersiniz ama Adidas mağazasında fenerin beyaz formasını gördüm de yakaları olsun yan kesimleri olsun önde ki baskısı olsun gerçekten çok güzel forma yapmışlar.
                          aynen aynen

Yorum

• Bursasporun formalarını görünce bizim formaların değerini daha bi çok anlıyo insan . Şampiyon takıma yazık etmişler o formalarla.
                            Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
                            Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

• Vallahi onlar cubuklu yu giymezse ben giyerim , formam geldi nasil olsa, hafta ya da beyaz formam gelir.

Transfer yaptilar buna karsilik da 2 forma aldim. Transfer yapmasalar di yine aldiracaktim tabiki de, ama 2 yerine 1 tane alirdim galiba.

Tek begendigim cubuklu ve beyaz forma.

Yorum

• Liverpool maçında %80 beyaz forma giyeriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X