Çubuklu formamız katolog forması. Es-Es'de olması normal. Geçen sene de Inter giyiyordu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneşin giydiği tüm tişörtlerden almak için sabırsızlanıyorum.Umarım kıştan önce satışa çıkar
Umarım satışa çıkar...50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
Nostalji formanın arkasına yazılan yazı için hangi renk gider altın rengi mi ? Yoksa mavi mi ?
Yorum
-
Allah'tan turuncu forma giydik pokunu çıkardılar heŞimdi de ayol bursa cırtlak turuncu formalarıyla sahada ama harbiden çok kötü. Yanılmıyorsam şort ve tozluklarıda koyu bordo. Hani biraz daha sıksalar bordo maviye evrilecekler
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool maçında hangi formayı giyeceğimiz belli mi ?
Umarım çubukluyu giyeriz .OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool maçında hangi formayı giyeceğimiz belli mi ?
Umarım çubukluyu giyeriz .En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 16.08.2010, 23:17.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle85 kiloya M beden büyük geliyorsa ben çocuk ürünlerine bakmaya başlayayım bariaynen aynen
Yorum
-
Bursasporun formalarını görünce bizim formaların değerini daha bi çok anlıyo insan . Şampiyon takıma yazık etmişler o formalarla.Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!
Yorum
-
Vallahi onlar cubuklu yu giymezse ben giyerim, formam geldi nasil olsa, hafta ya da beyaz formam gelir.
Transfer yaptilar buna karsilik da 2 forma aldim. Transfer yapmasalar di yine aldiracaktim tabiki de, ama 2 yerine 1 tane alirdim galiba.
Tek begendigim cubuklu ve beyaz forma.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum