Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Galatasarayın forma tanıtım reklamını Mustafa Altıoklar yönetiyor , gazetede böyle bir haber vardı . İnternete düşen fotoğraflar ve internet sitesindeki video o çekimlerden sanırım .
    Eğer doğru ise "Helal olsun!" demek gerekir...
    İzlediğim kadarı ile çok güzel hazırlamışlar...
    Ben bile devamını merak ediyorum (:
    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Özgür MERCAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      formaların kumaş kalitesi güzel değil aldığım gri formada iplikler çıkmaya başladı her tarafından yarın fotolarını paylaşacam
      Katılıyorum... Mal gibi formalar..
      Adam gibi bi iş yapamıyorlar arkadaş.

50 Tane aynı tarz sadece renkleri değişik ürün çıkartmışlar. Güya ürün fazlalığımız varmış.. Pehhh...
      Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
      **Latocan**

Yorum

• samsunlu1 ;

O ürünün çok ters bir özelliği var yıkandıkça genişliyor , ona göre sıkı al nasıl olsa genişleyecek.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• FORMA EFSANE 76 - 77 SEZONU

60 TL yap şunu 61 TL efsane olsun gerçekten.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

FORMA EFSANE 76 - 77 SEZONU

işte forma bu. tek kelimeyle efsane forma. sağ tarafta da Trabzonspor'un eski logosu olsa tamamdır işte. buram buram şampiyonluk kokuyor. nike'iye beş basar.

Yorum

• Dün yeni çubuklu formamı aldım, o arada TsClub'da çalışan görevliye neden armaların etrafı nakışlı olanı kullanılmadığını sordum. Bana aynen şunu dedi: ''Öyle olsa fomanın o bölgesi bi cektiğinde yırtılır.'' Ama ManU, Barca gibi kulüpler nedense nakışlı yapıyor armaları...
              Neyse sonra formanın arkasına isim numara yazdırmaya gittim. Sordum rakamlarda arma varmı diye. O konuda Federasyondan izin alınamadı dedi bana. E fener nasıl kullanıyordu?
              .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün yeni çubuklu formamı aldım, o arada TsClub'da çalışan görevliye neden armaların etrafı nakışlı olanı kullanılmadığını sordum. Bana aynen şunu dedi: ''Öyle olsa fomanın o bölgesi bi cektiğinde yırtılır.'' Ama ManU, Barca gibi kulüpler nedense nakışlı yapıyor armaları...
                Neyse sonra formanın arkasına isim numara yazdırmaya gittim. Sordum rakamlarda arma varmı diye. O konuda Federasyondan izin alınamadı dedi bana. E fener nasıl kullanıyordu?
                Hayatları yalan bunların ççç

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

FORMA EFSANE 76 - 77 SEZONU

iste böyle birsey bekliyordum ve hemen siparisi verdim bile.

Yorum

• İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkadaslar malum forma alamiyorum XXL yok bunu almayi dusunuyorum acaba daha önce bunu alan varmi ve kalitesi nasil dar kesim mi ki

Recep Abimiz almış(Recep Alkan).
                    Aynı şehirde yaşadığımız için yakından inceleme fırsatım oldu. Kumaş kalitesi mükemmel. Ve dar kesim değil. Rahatlıkla alabilirsin.
                    50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Fenerbahçe Yönetim Kurulu, 2010 - 2011 sezonunda giyilecek forma ve kamp kıyafetlerini 23 Temmuz Cuma günü saat 19.30'da Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1907 Tribünü'ndeki kokteyl ve ardından da saat 21.00'de Şükrü Saracoğlu Stadyumu Fenerium Tribünü'nde düzenlenecek defile ile tanıtacağını açıkladı.

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fenerbahçe Yönetim Kurulu, 2010 - 2011 sezonunda giyilecek forma ve kamp kıyafetlerini 23 Temmuz Cuma günü saat 19.30'da Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1907 Tribünü'ndeki kokteyl ve ardından da saat 21.00'de Şükrü Saracoğlu Stadyumu Fenerium Tribünü'nde düzenlenecek defile ile tanıtacağını açıkladı.
                        Eee ?

Yorum

• İlk olarak Özgür MERCAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          formaların kumaş kalitesi güzel değil aldığım gri formada iplikler çıkmaya başladı her tarafından yarın fotolarını paylaşacam
                          valla ben 2010 -2011 sezonunun formasini aldim beyaz armasi cikti fakat kumasta herhangi bir sorun yok.. enteresan.. resimleri merakla bekliyorum renkdas..
                          SAMSUN UNDERGROUND RAP
                          55

Yorum

• Tarifemiz Süper Bordo, Hediyemiz Forma

TrabzonCell “Spor Bordo Tarifesi” ile iletişimde sınırları kaldırıyor. 18 Ağustos’a kadar, 1 yıl boyunca aboneliğini devam ettirme taahhütü vererek TrabzonCell Süper Bordo Tarifesi’ne geçen herkes, Trabzonspor formasının sahibi oluyor.

Mevcut TrabzonCell aboneleri tarifelerini değiştirip Süper Bordo tarifesine geçerek, diğer operatörleri kullanan taraftarlar da numaralarını TrabzonCell Süper Bordo tarifesine taşıyarak kampanyadan yararlanabilirler. Forma kazanmak isteyen taraftarların yapması gereken tek şey TrabzonCell satış noktalarına uğramaları.

Numarasını TrabzonCell’e taşıyanlar ayda sadece 49 TL ödeyerek, yurtiçinde ki tüm TrabzonCell ve Avea’lılar ile 5000, sabit hatlarla 1000 ve diğer operatörlerle de 750 dakika konuşma şansını yakalıyor. TrabzonCell’e yeni hat alarak Süper Bordo Tarifesini seçenler ise, ayda 60 TL ödeyerek bu avantajdan yararlanıyor.

TrabzonCell tarifeleri ve kampanyaları ile ilgili detaylı bilgiye www.trabzoncell.com.tr adresinden veya 444 0 967 numaralı telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Madem yeni sözleşme imzalanacak o zaman hediye edilecek formalar da yeni olmalı.

Kafama takılan soru şu: "Görseli hazırlayan ajans formaya dikkat etmemiş mi yoksa geçen sezonki parçalı formayı mı hediye etmeyi düşünüyorlar?"
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Burada Nike markasina sallayanlar; "Zaten en kötü Formayi bize yapiyorlar" diyenler:

Bunu nasil Izah edecekler?

Freiburg Forma basi 20 Euroya aliyor bu Formayi, 50 Euro ya satiyor.

Arz, Talep! Hersey Yönetimin Inisyatifinde!
                              En son izzet tarafından düzenlendi; 23.07.2010, 16:14.
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Nıke firmasının suçu yoktur bütün suç taşeron balicilerdedir.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X