Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu arkadaşlar yanlış anlamayın ama her sezon bir forma mutlaka almama rağmen ve bu formaların ara ara giyinilip yıkanmasına rağmen neden bendeki formaların herhangi birinde dökülme olmuyorda başkalarınınkinde oluyor.
    Cidden bende istiyorum artık soyulmasını, hayır sorunun biz taraftarlardanmı yoksa basımdanmı kaynaklandığını anlayamıyorum..
    efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Yeni aldığım çubuklu formanın "Türk Telekom" yazısının "L" harfinin ucu kalktı (:
      Değiştirirler mi ?
      Daha yıkama bile yıkamadım...
      Hamiş

Yorum

• Eğer "durup dururken" yazı soyuluyorsa sorun adı verilen şey baskıyı yapan yaptıran bunu taraftara layık görenlerdedir...

2007 yılından beri kopan dökülen arma ve reklamlardan şikâyetçi bu taraftar... yıl 2010 yine aynı...Şu sayfayı yetkili birisi okuyorsa soruyorum ona hoşunuzamı gidiyor taraftarın formalarının deforme olması sürekli...
        En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 10.07.2010, 21:55.
        t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni aldığım çubuklu formanın "Türk Telekom" yazısının "L" harfinin ucu kalktı (:
          Değiştirirler mi ?
          Daha yıkama bile yıkamadım...
          Evet değiştirirler.
          Geçen TS Clup ta bu konudan bahsettik geri gönderince hallediyorlarmış.
          aynen aynen

Yorum

• Ya Gri mi alsam Çubuklu mu karar veremedim
            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya Gri mi alsam Çubuklu mu karar veremedim
              Gri al bence

Yorum

Parçalı Al =)
                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Babana söyle sana ikisinide alsin.

Orda olsam ben sana alirdim ama malesef yurt disinda yasadigim icin istedigim gibi tatile cikamiyorum.

Yorum

• İlk olarak Çakıroğlu İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet değiştirirler.
                    Geçen TS Clup ta bu konudan bahsettik geri gönderince hallediyorlarmış.
                    Gidip şansımı deniyim o zaman...
                    Umarım zorluk çıkarmazlar...
                    Hamiş

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kotu ama gercekten cok kotu bir forma. NIke Trabzonspor a forma urettigi surece asla forma almayacagim. Bu kadar igrenc forma yapan baska bir firma olamaz. Nike gitsin basketbol formasi yapsin bence.

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kotu ama gercekten cok kotu bir forma. NIke Trabzonspor a forma urettigi surece asla forma almayacagim. Bu kadar igrenc forma yapan baska bir firma olamaz. Nike gitsin basketbol formasi yapsin bence.
                          addidas alirmisin
                          25# Alan Carlos Gomez da Costa
                          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                          / Rize Ardesenli

Yorum

• Öpmeye niyetin olmayan yanağın nerede sorarmış,

forma almaya niyeti olmayanda yaUmut'u bahane eder, ya transfer olmayışını ya da nike firmasını
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Cave gelince 4 Forma alacagim. Kombinelerde Patlicak. Hic oynamasa bile Kara geceriz

--------------

Formalar yikanmistir bir kac kez artik. Reklamlar hala kopuyormu...
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kotu ama gercekten cok kotu bir forma. NIke Trabzonspor a forma urettigi surece asla forma almayacagim. Bu kadar igrenc forma yapan baska bir firma olamaz. Nike gitsin basketbol formasi yapsin bence.
                                Şu psikolojiyi anlayamıyorum ben işte. Tamam, beğenmeyebilirsin, eleştirebilirsin saygı duyarım ama bütün gemileri yakmanın anlamı ne. Aynı psikoloji maç esnasındada çıkıyor. Biraz işler kötü gittimi öldük bittik ahlar vahlar batsın bu dünyalar... Ya hu az biraz ağır olun ya biraz metin olun, no panik dimi Bu tip arkadaşlar kusura bakmasın ama fena halde bana antipatik geliyor
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X