İlk olarak doganay61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
bu arada bazı arkadaşlar barcelonanın formasındaki çubukların neden farklı olmadığını falan soruyorlardı. bugün gittim inceledim. çubuklar farklı. hatta resim de çektim ama telefonun kalitesi baya kötü olduğu için resim çok anlaşılmayabilir. yine de anlaşılacağını düşünüyorum.
Kollardaki mavi kısımlara bakarsanız miktarın farklı oldğunu göreceksiniz. Tamam çok büyük fark yok ama biri xl biri l
Yorum
-
Takımımızın kamp yaptığı Sirene Davras Mountain Resort Otel’de konaklayan Moldova’nın FC Sheriff Tiraspol takımıyla hazırlık maçı oynamak üzere Davras’a gelen İran’ın Sepahan Esfahan FC takımı yetkilileri Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’e büyük ilgi gösterdiler.
Ülkemizde geçmiş yıllarda Galatasaray ve Konyaspor formalarını giyen İranlı oyuncu Naser Sadeghi’nin de bulunduğu kafilede yer alan ekibin Teknik Direktörü Amir Ghalenoei Güneş’le birlikte İranlı televizyon muhabirine bir demeç verdi. Güneş’in Türk Milli Takımı’nın başındayken elde ettiği dünya üçüncülüğünün son derece büyük bir başarı olduğuna değinen Ghalenoi kendisinin tecrübelerinden yararlanmak istediklerini vurguladı. Şenol Güneş de bu buluşmanın kendisini fazlasıyla mutlu ettiğini belirterek, taraflar arasında her türlü işbirliğine açık olduklarının altını çizdi.
Yorum
-
Dün Ts Club mağzasına gittim ...
Baktım idman formalarımızın arması işlemeleli,maç formalarımızın arması yapıştırmalı gibi birşey
dedim idman formasının işlemli yapılacağına maç formasının arması işlemesi olsa daha iyi olmaz mıydı?
Çalışan kişinin cevabı
-İşlemeli arma futbolcuları kaşındırıyormuş maç sırasında.....
o an gülme krizi vurdu bana
ne işlere kaldık...En son Tayfun tarafından düzenlendi; 04.07.2010, 14:00..
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Ts Club mağzasına gittim ...
Baktım idman formalarımızın arması işlemeleli,maç formalarımızın arması yapıştırmalı gibi birşey
dedim idman formasının işlemli yapılacağına maç formasının arması işlemesi olsa daha iyi olmaz mıydı?
Çalışan kişinin cevabı
-İşlemeli arma futbolcuları kaşındırıyormuş maç sırasında.....
o an gülme krizi vurdu bana
ne işlere kaldık...
o söyylenen söz doğrudur kaşındırıyor cidden ama ben o işin sebebinin söyledikleri şey olduğunu düşünmüyorum. çünkü kimiside diyorki işlemeli formanın taklidi çıkıyor.sahte formayı orjinalden ayırt etmek için öyle yapıyolarmış.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
trabzonspor logolu, arkasına trabzonspor yazan,mavi, bordo veya beyaz renk satmaz mı???
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz miktardan degil sayidan bahsediyorduk arkadasim yoksa beden buyudukce cubuk genisliginin artmasi normal.
Bir de bunların L ve Xl olduğunu düşünürsek S formada son mavi çubukların olmayacağını, yani otomatikman formadaki çubuk sayısının azalmış olacağını bulabiliriz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum