alttaki fotoğrafta şenol hocamızın yanında oturan beyfendı sanırım ısparta valisi sayın ali haydar önerdir..kaymakam beyden sonra vali beyde takımımıın kapmını ziyaret etmiş..hoş görüntüler bunlar..
En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 20:52.
bu yanlış anlamayı düzeltelim.
katalog ile özel hazırlanan formalar tamamen farklı şeyler.
belki kısmi bir benzerlikler içerbilirler.
aşağıda da küçük bir gruplama yaptım fikir verebilir.
Aslında burada formaları eleştirme konusundaki sıkıntı bize aksettiriliş şeklinden kaynaklanıyor.
Burada herkes, gri formanın hamsiden esinlenerek bize özel hazırlanan bir forma olduğunu zannediyordu, ki bende dahil.
En başından, katalogdan seçilmiş formaları giyineceğimiz bilinseydi, böyle tepkisel yaklaşılmazdı diye düşünüyorum.
Bu arada beden büyüdükçe formadaki çizgilerin artmasına tepki gösterilmesi de aynı sebepten.
Çünkü 7. şampiyonluğa anlam yüklemek adına yeni çubuklu formalarımız 7 çubuklu olacak diye bize bilgi aksettirildi buradan.
Doğal olarak XL forma alan adamda herhalde 9. şampiyonluğa bir anlam yüklemiş oluyor
En son Oğuzhan Turhan tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 20:57.
çubuk sayısının değişmesi çok normaldir bana göre. ortada bir kumaş vardır. ölçüleri, çubukların kalınlığı bu kumaşta sabittir. bu kumaştan small forma kesersen daha az çubuk düşer, large kesersen çok çubuk.
formalarımızın 7çubuklu olarak sipariş verilmemiştir muhtemelen. bu seneki çubuklu model neyse o modelden sipariş verilmiştir. barcelonanın, juventusun formaları da katalogdan ise onların durumunun da bizden farklı olduğunu düşünmüyorum.
medium formalarda 7çubuk varsa, o formaya sahip olanlar için hoş bir tesadüf olacaktır. daha ötesi yoktur!!!
bu durumu forumda ilk dile getiren kişi (emin değilim fakat sanıyorum ali fuat hoca idi) küçük bir yanılgıya düşmüştür. durum bundan ibarettir.
simetri sorununu bilmem ama çubuk sayısı konusunda bence ne 7çubuk meselesini forumda ilk dile getirenin ne de TS Club ın günahı yoktur.
Herkese merhaba,
Kimi taraftarımıza göre formalarımız güzel kimine göre çok güzel kimine göreyse berbat.Zevk meselesi herkes aynı şeyi beğenseydi zaten hayat çok durağan sıkıcı olabilirdi.Dediğim gibi zevk meselesi...
Önceki yorumlarda dikkatimi çeken başlıca şey nike'nin bize özel forma üreteceği söylentisi üzerine galeyana gelen taraftarımızın formalar hakkındaki tepkileriydi.Özellikle bölgenin kültürünü yansıtacağını söyledikleri hamsi veya pul figürlü forma beklentisi...Bize özel yapılabilir miydi bu tip forma, işin erbabı değilim ama galiba yapılamazdı.Taraftarımızı böyle bir beklentiye sokmak yönetimin bir handikapıydı diye düşünüyorum.
Bazı arkadaşlar bizim formamızında barcelona juventus vs gibi klüplerin formaları gibi özel olmasını istemişler.Ne zamanki Tekirdağdan ya da ağrıdan türkiye dışına çıktığımızda futbolla ilgili birine trabzonsporu biliyor musun dediğimiz zaman "of course i know trabzonspor" derlerse ozaman bize özel formalar üretilir.
Son olarak formamızın üzerindeki arma konusuna değinmek istiyorum.Dizayn ve kumaş işlerinde bilgi sahibi olanlar armanın neden dikişle değilde baskıyla formaya konduğunu açıkladılar.Formalarda kullanılan kumaşın yapısı yüzünden baskı yöntemi kullanılmış dendi.Bu açıklama açıkçası beni hiç tatmin etmedi.Yani bizim kumaşımıza nakış arma işlenince forma bozuluyor da barselona formasına nakışla arma dikilince barselona forması bozulmuyor öyle mi?Sadece formalardaki bu baskı arma olayı beni formalardan soğuttu. Armamız formada emanet gibi duruyor diye düşünüyorum. Armanın formaya nakışla uygulanması zaman ve maliyet konularını gündeme getirebilir ama şunu düşünüyorum ki formalardaki arma nakış olsa ve fiyatları şimdikine göre 10-20 lira pahalı olsatdı şu andaki satış rakamlarından daha fazla satardı.Bir şeyi yapıyorsak eksiksiiz yapmak lazım "yedirdik mi doyurmalı; vurduk mu öldürmeliyiz "
Yorum