Sen anlamıyorsun galiba o Brezilyanın yıllardır giydiği sabit forma sabit sabit anladınmı !
Brezilya formasıyla Trabzonsporun maçlarda bile giymediği formayı kıyaslıyorsunya yuh dahada birşey söylemiyorum
arkadaşım ben senn neyi eleştirdiğini anlamadımm..ilk mesajında 'beyaz formayı kastederek bize atlet gibi forma yapıyorlar' demiştin,bende sana brezilya ile aynı modeli giydiğimizi,ozaman nike'nın brezilyayada atlet gibi forma üretttiğini söyledim,hatta kendini aynı forma olmaduığını söylemek için mavi formayla savundun..Bu seferde 'adamların sabıt forması o ' diyorsun..formalara dikkatli bakarsan umozdaki çizgiler dahil her şeyiyle aynı..
bizim beklentilerimizin tam olarak karşılanması mümkün değil. bunu şimdi daha iyi anlıyorum.
beklentilerimizin tam oarak karşılanabilmesi için, buradan afs başkanlığında 5 bmn üyesinden oluşan bir komisyonun Nike firmasında olması lazımdır. Başka çaresi yok bu işin.
Bana göre de formalar tatmin etmedi.
Sırasıyla parçalı, beyaz ve bordo formalar zaten aynı sayılır.
Çubuklu forma biraz daha düzelmiş ancak font rengi ve çubukların ince oluşu eksi yanları.
Gri forma oldukça iyi gibi duruyor.
Antrenman ürünleri çok hoş, tabii eğer satışa sunulacaksa...
vee en önemli eksiğimizse çocuk ve bayan ürünlerindeki çeşit azlığı ve mevcut ürünlerinse hem kalite hem tasarım olarak yerlerde sürünmesi !!!
ömer kardeşim iyi bak..geçen seneyle bu sene farkını iyi anla..
üstteki brezilya 2009 forması..alttaki ise trabzonspor 2009 forması..iki forma arasında bi fark varsa izah ette bizde anlayalım..
üstteki brezilya 2010 forması...alttaki trabzonspor 2010 forması...iki forma arasaında bir fark varsa izah ette bizde anlayalım..
bizim beyaz forma ile brezilyanın giydiği sarı forma modelleri 2009 da aynı..2010 da ise hem formanın yakası değişmiş hem kollarda çizgi var hemde kalite bakımından geçen yıldan çok daha üstün formalar..ama baqzı arkadaşlar formada hiç bi değişiklik yok,geçen senenın formasıyla aynı dıyebılecek kadar kör bakıyorlar olaya...
En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 15:35.
Daha neden Kimsenin Forma Alip´ta Detayli bir Sekilde buraya Resimlerini eklemedigini anlamadim acikcasi
yoksa hala satisa sunulmadimi...
Sunuldu diye biliyorum ???
DÜN KARTIN AZİZLİĞİNDEN FORMAMI ALAMAMIŞTIM AMA BUGÜN ALDIM.DÜN gri forma PEKDE HOŞUMA GİTMEMİŞTİ AMA ZAMANLA ALIŞIYO GALİBA İNSAN.şu an halimden memnunum )) yanlız satıcı uşağın "30 derecede tersten yıka bide yumuşatıcı koyma yoksa arma kopar " demesi yanımda olan eşimin pek hoşuna gitmedi ama napalım elde yıkıcak artık)
Daha neden Kimsenin Forma Alip´ta Detayli bir Sekilde buraya Resimlerini eklemedigini anlamadim acikcasi
yoksa hala satisa sunulmadimi...
Sunuldu diye biliyorum ???
grinin üstüne daha parlak olacak şekilde ama sadece çizgilerle armamız koyulsa şık olurdu sanki.. dümdüz olmuş gri forma.. en hoşuma gitmeyen o oldu bu sene..
Bu özellikleri iyi tuttursun yeter. Tasarımlar birbirine çok yakın Nike için
Bu forma fena değil..
En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 15:47.
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum