Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Görmek ve bakmak çok ayrı şeyler.

Kör gibi bakan taraftarlarımız var.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen anlamıyorsun galiba o Brezilyanın yıllardır giydiği sabit forma sabit sabit anladınmı !
      Brezilya formasıyla Trabzonsporun maçlarda bile giymediği formayı kıyaslıyorsunya yuh dahada birşey söylemiyorum

arkadaşım ben senn neyi eleştirdiğini anlamadımm..ilk mesajında 'beyaz formayı kastederek bize atlet gibi forma yapıyorlar' demiştin,bende sana brezilya ile aynı modeli giydiğimizi,ozaman nike'nın brezilyayada atlet gibi forma üretttiğini söyledim,hatta kendini aynı forma olmaduığını söylemek için mavi formayla savundun..Bu seferde 'adamların sabıt forması o ' diyorsun..formalara dikkatli bakarsan umozdaki çizgiler dahil her şeyiyle aynı..

Yorum

• bizim beklentilerimizin tam olarak karşılanması mümkün değil. bunu şimdi daha iyi anlıyorum.

beklentilerimizin tam oarak karşılanabilmesi için, buradan afs başkanlığında 5 bmn üyesinden oluşan bir komisyonun Nike firmasında olması lazımdır. Başka çaresi yok bu işin.

Bana göre de formalar tatmin etmedi.
        Sırasıyla parçalı, beyaz ve bordo formalar zaten aynı sayılır.
        Çubuklu forma biraz daha düzelmiş ancak font rengi ve çubukların ince oluşu eksi yanları.
        Gri forma oldukça iyi gibi duruyor.
        Antrenman ürünleri çok hoş, tabii eğer satışa sunulacaksa...

vee en önemli eksiğimizse çocuk ve bayan ürünlerindeki çeşit azlığı ve mevcut ürünlerinse hem kalite hem tasarım olarak yerlerde sürünmesi !!!
        ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
        "Küçük bir kentin büyük savaşı"
        kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• ömer kardeşim iyi bak..geçen seneyle bu sene farkını iyi anla..

üstteki brezilya 2009 forması..alttaki ise trabzonspor 2009 forması..iki forma arasında bi fark varsa izah ette bizde anlayalım..

üstteki brezilya 2010 forması...alttaki trabzonspor 2010 forması...iki forma arasaında bir fark varsa izah ette bizde anlayalım..

bizim beyaz forma ile brezilyanın giydiği sarı forma modelleri 2009 da aynı..2010 da ise hem formanın yakası değişmiş hem kollarda çizgi var hemde kalite bakımından geçen yıldan çok daha üstün formalar..ama baqzı arkadaşlar formada hiç bi değişiklik yok,geçen senenın formasıyla aynı dıyebılecek kadar kör bakıyorlar olaya...
          En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 15:35.

Yorum

• Daha neden Kimsenin Forma Alip´ta Detayli bir Sekilde buraya Resimlerini eklemedigini anlamadim acikcasi
            yoksa hala satisa sunulmadimi...
            Sunuldu diye biliyorum ???
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• gri formada bordo yerine sadece mavi kullanılsa daha mı hoş olurdu? tabii farklı bir tasarımla..
              Hadi eyvallah..

Yorum

• Bir de şu "Hamsi deseni " isteyenlere şaşırıyorum ...

Yahu hamsi deseni nedir , biri açıklasın , varsa bile üzerinde hamsi deseni olan bir formayı kim giymek ister
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• DÜN KARTIN AZİZLİĞİNDEN FORMAMI ALAMAMIŞTIM AMA BUGÜN ALDIM.DÜN gri forma PEKDE HOŞUMA GİTMEMİŞTİ AMA ZAMANLA ALIŞIYO GALİBA İNSAN.şu an halimden memnunum )) yanlız satıcı uşağın "30 derecede tersten yıka bide yumuşatıcı koyma yoksa arma kopar " demesi yanımda olan eşimin pek hoşuna gitmedi ama napalım elde yıkıcak artık)

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir de şu "Hamsi deseni " isteyenlere şaşırıyorum ...

Yahu hamsi deseni nedir , biri açıklasın , varsa bile üzerinde hamsi deseni olan bir formayı kim giymek ister
                    ben de günlerdir aynı şeyi düşünüyordum
                    TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daha neden Kimsenin Forma Alip´ta Detayli bir Sekilde buraya Resimlerini eklemedigini anlamadim acikcasi
                      yoksa hala satisa sunulmadimi...
                      Sunuldu diye biliyorum ???
                      Formalar satışa sunuldu...
                      Hamiş

Yorum

• Brezilya formalari clima cool bizimkiler clima fit
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben de günlerdir aynı şeyi düşünüyordum
                          Formalar çıkana kadar soğuk terler döktüm " Hamsi desenli " forma çıkacak diye yahu

Neyseki kendimizle dalga geçtirecek , küçük düşürecek bir saçmalık yapmadılar ...
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• grinin üstüne daha parlak olacak şekilde ama sadece çizgilerle armamız koyulsa şık olurdu sanki.. dümdüz olmuş gri forma.. en hoşuma gitmeyen o oldu bu sene..
                            Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formalar çıkana kadar soğuk terler döktüm " Hamsi desenli " forma çıkacak diye yahu

Neyseki kendimizle dalga geçtirecek , küçük düşürecek bir saçmalık yapmadılar ...

Hamsi desenlisi saçma olurdu,

Beşiktaşın Kartal Pençesi forması gibi, andıracak bişeyler bekledik...
                              50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Nike belli bir standardı var onun dışında farklı tasarımlar bekleyenler, kendileri marka olsunlar..

Kaliteli kumaş, Kaliteli baskı, Kaliteli dikiş, Kaliteli logo, Kaliteli renk !!

Bu özellikleri iyi tuttursun yeter. Tasarımlar birbirine çok yakın Nike için

Bu forma fena değil..

En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 15:47.
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X