Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak king-ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O dedigini yapmak icin siyah forma cikarmamiz lazim. Tribünlerde siyahtan baska renk göremiyom ne yazikki.
    mesela tek renk mavi bi forma yapılsa şeritleri sadece bordo olsa..stadda herkes o formayı giymeye calıssa.atıyorum kale arkasında 2000 kişi giyse diger kalan 500 kişide kendini baskıda hisseder.yani iş orda biraz psikolojik boyut kazanıyor.tribunler tek renk olsa veya olmaya calıssa dedigim sistem oturur emin olun buna.öyle 5 çeşit formayla arada siyahta olur kahverengide.gri olmus kahverengi veya siyah olsa ne olurki
    √ OKAN™ 1987

Yorum

• Allahtan Real Madrid,Arsenal veya Ajax taraftar değiliz adamlar hersene çok küçük nüans farkları dışında neredeyse aynı formayı giyiyorlar ama taraftarlarının şikayet ettikleri sanmıyorum ki gidip hemen yenileri alıyorlar.ya bizde sorun var ya onlarda.gücüm yettiğince bütün ürünlerden almaya çalışacağım eşofmanlar,antreman tshirtleri,vs... hepsi çok güzel

Yorum

• Forma tanitimini sunan Melih Gümüsbicak: Benim favorim gri forma cok özel duruyor hic kimsede olmayan bir forma.

Resmi Site Video
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Formalar geçen senelere göre detay olarak daha da güzel olmuş..

Antreman ürünleri geçen senekinden de güzel ve satışa sunulursa en fazla onlar satılır gibime geliyor..

Tek eksiklik reklamlardaki beyaz zemin olayı..

Yorum

• Yeni formalar beklenen ilgiyi karşılayamadı belki geçen sezon ile aynı diyenler, yakaları boğazlı yaka diyenler oldu. Geçmişte de aynı durumdan şikayetçiydi taraftarımız. Ama biliyorum ki TrabzonSpor taraftarı için forma değil RENKtir önemli olan. Yırtık bir bez parçası BORDO MAVİ'de olsa onu kutsal olarak görür.
            Bordo Mavi Bordo Mavi Bordo Mavi Bordo Mavi

Yorum

• Colman'a dikkat...Parçalı formadaki yakaların kaldırılmasına çok sevindim
              Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
              Her Türlü

Yorum

• Belki gri forma için çok özel bir çalışma yapmadılar ama gerçekten böyle de çok güzel. Ayrıca turuncu mu gri mi desem herhalde gri fark atar.

Yorum

• Yorum

• Çizgili forma bir başka güzel gözüktü bana. Acaba bayrağımız olduğu için mi öyle.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Seferoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu yaz bir iki T-Shirt birde basketbol forması alacam. Bu formalar geçen sezonunkilerin aynıları, aynı formaları niye gidip alayım?
                      takımına destek için olabilir mi??
                      En son kimyager tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 21:09.

Yorum

• Bunu birde çucuklu alacağım galiba.
                        Bordo Mavi Bordo Mavi Bordo Mavi Bordo Mavi

Yorum

• bu sene çubuklu formaya talibim antraman tshirtüde eklenebilir bordo olan güzel

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çizgili forma bir başka güzel gözüktü bana. Acaba bayrağımız olduğu için mi öyle.
                            - Aynen kazımcığım ayrıca mavi renk
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Çizgili formada neden sarı renk forma numarası kullanılmı ona anlam veremedim ama formaların geneli güzel.Beyaz formanın yaka kısmını değiştirmişler o da eskiye nazaran kötü olmuş.Ama bordo formada gri formada parçalı formada gayet güzel olmuş...
                              Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Yoksa gri forma mı alsam ?
                                Çok kararsız kaldım
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X