İlk olarak king-ibo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
√ OKAN™ 1987
-
Allahtan Real Madrid,Arsenal veya Ajax taraftar değiliz adamlar hersene çok küçük nüans farkları dışında neredeyse aynı formayı giyiyorlar ama taraftarlarının şikayet ettikleri sanmıyorum ki gidip hemen yenileri alıyorlar.ya bizde sorun var ya onlarda.gücüm yettiğince bütün ürünlerden almaya çalışacağım eşofmanlar,antreman tshirtleri,vs... hepsi çok güzel
Yorum
-
Yeni formalar beklenen ilgiyi karşılayamadı belki geçen sezon ile aynı diyenler, yakaları boğazlı yaka diyenler oldu. Geçmişte de aynı durumdan şikayetçiydi taraftarımız. Ama biliyorum ki TrabzonSpor taraftarı için forma değil RENKtir önemli olan. Yırtık bir bez parçası BORDO MAVİ'de olsa onu kutsal olarak görür.Bordo Mavi Bordo Mavi Bordo Mavi Bordo Mavi
Yorum
-
İlk olarak Seferoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yaz bir iki T-Shirt birde basketbol forması alacam. Bu formalar geçen sezonunkilerin aynıları, aynı formaları niye gidip alayım?En son kimyager tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 21:09.
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇizgili forma bir başka güzel gözüktü bana. Acaba bayrağımız olduğu için mi öyle.ayrıca mavi renk
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Çizgili formada neden sarı renk forma numarası kullanılmı ona anlam veremedim ama formaların geneli güzel.Beyaz formanın yaka kısmını değiştirmişler o da eskiye nazaran kötü olmuş.Ama bordo formada gri formada parçalı formada gayet güzel olmuş...Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum