bence o kadar da güzel deil formalar.. yine en iyisi gecen sezon ki cubuklu forma ve reimlerde ki colmanın üstündeki formalarr...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce yazılanları okumadım belki değinmişsinizdir ama merak ettim:
Türk bayrağı logosu en son kappa döneminde kullanılmıştı. Neden bu sene?Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce yazılanları okumadım belki değinmişsinizdir ama merak ettim:
Türk bayrağı logosu en son kappa döneminde kullanılmıştı. Neden bu sene?
Yorum
-
Yorum
-
türkiye kupasını aldık diye...
Yorum
-
İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleparçalı formayı oldum olası sevmem lakin çubuklu ve gri forma şahane gözüktü gözüme. kaleci formasıda fena değil ama sarı olsaymış keşke.
Grinin dışında; Bordo, Mavi, Sarı, Siyah, Turuncu ve Yeşil renkleri de var.
Lakin her rengi kullanır mıyız bilemem.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonçlarıda beğendim
Yorum
-
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCubuklu formadaki arma cok kotu duruyor nike logosu daha yakin duruyor turk bayragina, her iki rengin ustune yapistirmaliydilar armayi.Bunu nasil dusunememisler anlamak mumkun degil.
Beyaz formada da buna benzer hata var. Nike logosu daha aşağıda, amblem yukarıda.
Veya fotoğraftan dolayı öyle gözüküyor.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum