Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar biz yeni formaları ne zaman göre bileceğiz yaaa .... merakdan delirmek üzereyim ....
    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Yok mu defileden fotolar.
      Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor formaları cep telefonunuzun masaüstü deseni değil ki.

Yine sabırsız davranıyorsunuz.

Güzel olmuş, hayırlı olsun.
        AFS abi buraya defile resimleri ve formaların resimleri saat kaç gibi koyulur bir fikrin varmı ?
        biz TRABZONLUYUZ bükemedigimiz bilegi KIRARIZ BİZE DARBE ATANI BİZ HARBE SOKARIZ TRABZON MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ

Yorum

• Zamanla hepsi düzelir.

Biz yeter ki elimizdekilerin kıymetini bilelim ve şükredelim...

Yorum

• afs hocam gri formayı beğendiğine inanmıyorum.Özel forma dendi sende geldin burada yazdın umutluyum bu yıl dedin.Özel forma denen katalog forması yine sadece renk farklı.Kaleci forması gibi olmul.Katalogdan seçilecekti madem daha özel çizgileri olan bir forma seçilseymiş.Kaleci forması gibi.Yakası dahi klasik.

eğer bu bize özel forma değilse güzel.bize özel diye lanse ediliyorsa kötü.

bukadar basit.
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Facede geziyorum da ne kadar çok salak saçma yorum yapan var

Adamın yoruma bak 4 sene önceki forma ile aynı bu beeee ...

4 Sene önceki ile aynı olması kötü mü olduğunu gösterir ... Çubuklu formanın kaç çeşidi olabilir acaba ...

Bir diğeri de yuh bee , nike bize hep adi ürünler veriyor şu formanın kumaşına bak ...

Arkadaş ne kadar dahiyiz fotoğraftan kumaş kalitesini ölçebiliyoruz

İçinde bordo mavi oldukça güzeldir forma ...

Farklılık da güzeldir ...

Her zaman beğenmeyenler olacaktır ben önceki senelerle kıyaslıyorum bence ilerleme var oyuncularının ve mankenlerin üzerinde çok daha güzel duracaktır ...

5 Tane forma var yuhhh bu ne yuuh şu ne diyeceğimize zevkimize uygun olanın alınması daha mantıklı ...

Kötü dedikçe kötü görüyor tarafsız kişilerde
              Twitter Adresim

Yorum

• gri forma nin hic bi esprisi yok.. madem farkli renklerle degisiklik arioruz aaaa dedirtmedikten sonra yapmayin barii..nedir bu?

zaten tasarimlar super olsa ne yazar asil sorun kaliteli.. Avrupa takimlari ile ay ucrete satilan formalar ayni kalitede uretilmiyor? bunun sebebini sahiden bilmiyorum.Yonetimin acizligimi?Turkiye'nin acizligimi anlamis degilim.
                Nike'in urettigi Arsenal'in formasina dokunun bide bizim. kulube yardim icin forma doldu her taraf ama insaf biraz degsin ya.kaliteli olsun ya insaf yaa!!!

Yorum

• Yok mu bizden birileri orada ..?

Resmi sitedeki resimler yeterli gelmez , ayriyetten resim çeken birilerinin olması lazım.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Facede geziyorum da ne kadar çok salak saçma yorum yapan var

Adamın yoruma bak 4 sene önceki forma ile aynı bu beeee ...

4 Sene önceki ile aynı olması kötü mü olduğunu gösterir ... Çubuklu formanın kaç çeşidi olabilir acaba ...

Bir diğeri de yuh bee , nike bize hep adi ürünler veriyor şu formanın kumaşına bak ...

Arkadaş ne kadar dahiyiz fotoğraftan kumaş kalitesini ölçebiliyoruz

İçinde bordo mavi oldukça güzeldir forma ...

Farklılık da güzeldir ...

Her zaman beğenmeyenler olacaktır ben önceki senelerle kıyaslıyorum bence ilerleme var oyuncularının ve mankenlerin üzerinde çok daha güzel duracaktır ...

5 Tane forma var yuhhh bu ne yuuh şu ne diyeceğimize zevkimize uygun olanın alınması daha mantıklı ...

Kötü dedikçe kötü görüyor tarafsız kişilerde
                    Günün En Güzel Yorumu

Yorum

• Formaları galiba şu an sadece 10 kişi görebildi. İnsan birer resmini falan hazırlayıp eşzamanlı olarak siteye koyar.

Yorum

• arkadaşlar bu gri formayı nerede gördük de yorum üstüne yorum yapıyoruz merak ediyorum .... acaba formaları nezaman göreceğiz deyip sonunda formalara denmedik şey bırakılmıyor bu tezatlık nerden .....
                        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Lütfen Sabahtan Beri Forumu Takip Etmeyipte Alakasız Mesajlar Yazıp Kalabalık Yapmayalım

Yorum

• arkada kalmasın.....
                            İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aylardir bekledigimiz Gri Formamiz:

Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• net'e resimler düser yavas yavas
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ..................
                                İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sortlarin sag tarafin da Dri FIT yazisi var galiba ?

Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X