Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    forma diyince ben formaya baktim,senin listene kramponlari,tekmelikleri falanda ekleyelim istersen.bende sende ki kadar goz yok oyle ufacik telefon fotografindan butun renklerin tahlilini yapacak.
    öyelim güzel kardeşim, ozaman gir bakalım facebook sayfasından bi bak geniş geniş ferah ferah belki ozaman anlarsın, belki yinede anlamasın...

senin nasıl beğenme hakkın varsa benim de beğenmeme hakkım var. bi anket başlatıslın bakalım bu formayı beğenen mi daha çok çıkar, yoksa beğenmeyen mi...
    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tvde görebilicezmi tanıtımı ?? bilen varsa yazsın lütfen
      Yayın yok galiba
      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak gabric tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kurallar biri hatırlatınca mı işleniyor. yoksa millet merakını gidersin sonra sileriz mi mantık.

dürüst ol ondan sonra kuralları işletirsin.
        Sayamayacağın kadar fotoğraf sildim.

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya kıvanç allah aşkına, ben zaten sana sormadım sormam da sen çok maydanoz oluyosun bu düşüncelerime. ben senin neden beğenmene bişey demiyosam sende benim beğenmememe hiç bir şey diyemezsin, bu kimsenin haddi değil. nedemek ne kadar köfte okadar ekmekda yok bilmem ne. nasıl ki 2003 senesiydi sanırım o çubuklu vücuda yapışan forma mükemmel ise, bu formada rezalet...
          Hocam yasiniz kac bilmiyorum ama bana ismimle hitap edebildiginize gore asagi yukari yasdas olmamiz lazim,bu yasa gelip hala medeni bir tartisma ortaminda size ozel formalarin cok pahali oldugunu anlatmaya calisirken oyle maydanoz falan gibi cocukca kelimeler hic yakisik almiyor,ben burda kimseyle kisisel tartismaya girmem,sizinle anlasmamiz zor.hayirli gunler

Yorum

• cubukluyu begendım ben
            ama gri fazla iyi değil.

Yorum

• sana kolay gelsin.
              Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İSTİSNALAR HARİÇ;kötü diyen arkadaşlar kaç taneneniz iyi olan formayı aldınızda buna laf atıyorsunuz.laf söylemeniz için forma alın dergi alın kulube sahip çıkın ondan sonra söz sahibi olun bekara karı boşamak kolay ,eleştiri yapacağınıza bi çalışmayla önerilerinizi gönderin yada her zamanki gibi almazsınız olur bitER;;

facebook ta iyi yazmis arkadas.lafi gedigine yerlestirdi.
                iho istifa.

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  alma ya almazsan alma,git fb nin formalarindan al,renkleri ne kadar hosmus,sizin icin klubun renkleriylemi oyniycaz.bak bos konusmayalim diyorum,paradan konusalim diyorum hayal alemini birakin,gercekci olun.ayaklariniz yere bassin 3 sezon once naylon puma formasi giyordun.
                  yaşım 26 , abi de diyeyim ben yaşına bakmamıştım amma, sen bu cümleye başlarken hiçte yaşının olgunluğuyla girmemişsin. alma ya almazsan alma git diyen sen, seviyeden bahseden yine sen. olmaz abi senin dediğin gibi olmaz. yinede saygılar...
                  Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    öyelim güzel kardeşim, ozaman gir bakalım facebook sayfasından bi bak geniş geniş ferah ferah belki ozaman anlarsın, belki yinede anlamasın...

senin nasıl beğenme hakkın varsa benim de beğenmeme hakkım var. bi anket başlatıslın bakalım bu formayı beğenen mi daha çok çıkar, yoksa beğenmeyen mi...
                    Kardesim olay aslinda guzel olmus,olmamis olayi degil benim demek istedigim isterse uzerinde 30 tane renk olsun,onemli olan takimiza bi nebze faydamiz katkimiz olsun begendigimiz bi formayi alalim oturalim asagi,han almiyoruz,apartman almiyoruz sevdigimiz takimizin formasini aliyoruz,benim icin olay bu kadar basit,yoksa daha iyisi her zaman mumkun herkes daha iyisini ister ama o isler biraz daha pahali oluyor.neyse beni yazmamis kabul et bu konuyuda kapatalim,gereksiz cunku isteyen alir istemeyen almaz sonucta.

Yorum

• formalar internete dustu mu???

Yorum

• arkadaşlar sanki şort biraz uzun yapılmış. yanlışmı görüyorum...
                        Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• İlk olarak muhammed bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar sanki şort biraz uzun yapılmış. yanlışmı görüyorum...
                          Evet daha iyi de oldu. Dizlerimiz kapanır. Ne öyle mayo gibi giyiniyoruz
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak buyukiskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            formalar internete dustu mu???
                            Trabzoncell üyelerine gönderilen 2 formamızın fotoğrafları var sadece. Şu anlık tabi.

Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

Yorum

• Ben her ay dergimide alıyorum heryıl forma ve kombinemide alıyorum ancak gri forma benim açımdan büyük hayal kırıklığı oldu.Ancak hayalkırıklığı diye forma almayacaz diye bişey mümkün değil desteğe herzaman devam formayı yine alıcam.Yalnız ben bu formayı böyle beklemiyordum sadece o kadar.

Yorum

• Gri forma konusunda düz olsaydı daha bir tatmin olabilirdik. Çünkü bu formayı beklemiyorduk. Düz bordo modeli gri ve üzerine kırmızı işlemeler olabilirdi. Ayrıca armayı gördüğüm kadarıyla kırmızı ile çevrelemişler ve resmen 3. sınıf bir arma görünümü oluşmuş.Her an çıkacakmış gibi.

Çubuklu formamızda ise en çok dikkatimi kollar çekti. Hep imrendim Barca,Inter formalarında. Sahip olduk
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X