Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forma üzerinde kastetmiştim. Tek başına ve farklı renklerde aynı etkiyi vermez.
    Haklısınız.

Eğer çubuklu formamızın arkası geçen seneki gibi boş ise beyaz olur ama arka tarafı da çubuklu olursa altın sarısı kullanılabilir.

Yorum

• Şortlarımızın üstünde de numara olacak mı?

Yorum

• a f s abi, yanlış mı hatırlıyorum fontlarda logomuzun olacağını mı söylemiştin?

Yorum

• Çubuklu mükemmel oldu. Valla şimdi daha çok heycanlandım. Griye gelince modeli güzel fakat kumaşı parlak gibi. Neyse akşam detaylı şekilde göreceğiz.
          Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• ben formaları begendim tek olumsuz söyleyecegim sey armaların eskisi gibi olması ama herseyi bi anda mükemmel yapamazsınız...
            Eski kullanıcı adı: olikos61
            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haklısınız.

Eğer çubuklu formamızın arkası geçen seneki gibi boş ise beyaz olur ama arka tarafı da çubuklu olursa altın sarısı kullanılabilir.
              İnşallah beyaz kullanılmaz.

Yorum

• Sortlarin sag tarafin da Dri FIT yazisi var galiba ?

*
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haklısınız.

Altın sarısını tercih ederim bordo mavide açıkçası. Beyaz formada bordo fena olmaz, mavide beyaz parçalıda da beyaz. Gride ise beyaz veya altın sarısı. Bakalım hepsini tek renk mi yapmışlar.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gri Forma:

gri cok götü olmus.....pazar formasi gibi...nike bizim icin cok götü formalar yapiyor...puma süperdi veya kappa......

Yorum

• Bence gri forma gayet güzel.Yakından görmeden ve dokunmadan önyargılı olmaya gerek yok.

Çubuklu ise tek kelimeyle muhteşem gözüküyor.

Yorum

• İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gri cok götü olmus.....pazar formasi gibi...nike bizim icin cok götü formalar yapiyor...puma süperdi veya kappa......
                        Dur bakayım amatörce çekilmiş bir resim bişey belli olmuyor . Futbolcualr üzerinde görmek lazım

Yorum

• Gri formamızın kollarının ortasından geçen çizgi mavi mi gri mi?

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gri formamızın kollarının ortasından geçen çizgi mavi mi gri mi?
                            Mavi gibi gözüküyor

Yorum

• Güzel görünüyor UFAK halleri.
                              Beklemek lazım 2.saat 48 dakika kaldı sabredin
                              Gerçi internete anca akşam düşer bu resimler ...
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Ben formalari begendim su ana kadar...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X