Kazım Koyuncu tişörtü harika olmuş. Keşke online siteye de koysalar da herkes alabilse.
Gerek varmı? siteye koyarlarsa mahazallah belki çok satarız macera aramaya gerek yok el altından kimseye duyurmadan satsınlar Şu ürünün 5 gün önce piyasaya cıkması gerekiyordu ama nerede...
İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Gerek varmı? siteye koyarlarsa mahazallah belki çok satarız macera aramaya gerek yok el altından kimseye duyurmadan satsınlar Şu ürünün 5 gün önce piyasaya cıkması gerekiyordu ama nerede...
Sanırım beni duydular sitede şu an satılıyor
İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yerel klüp olmayla yarı çıplak mankenleri sahnelere çıkarmanın ne alakası varmış anlat bakalım ...
Trabzonspor, sadece Trabzonluların değil artık Türkiye'nin kulübüdür. Yerel öğeleri Trabzon yansıtabilir lakin herkesi kucaklamalı.
Manken işi sadece bir örnek. Profesyonel bir tanıtım olmuştu o zamanlar. Sapların çıkıp forma giymesi bir anlam ifade etmez. Geçen sene kaç Tv'de gördünüz forma tanıtımımızı. Biraz vizyon.
İstanbul ezikleri diye küçümsediğiniz takımları biraz örnek almalı. Onların tanıtımlarını incelemeli. Özellikle Beşiktaş'ın tanıtımları mankenlerin ve futbolcuların harmanlandığı tanıtımlar oluyor.
En son OnurKul tarafından düzenlendi; 25.06.2010, 15:49.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Farklılıklarımızı değil, aynı fikirde olduğumuz noktaları ön plana çıkarmalıyız. Ayrıca foruma bikaç resim koyulmuş konu nerelerden nerelere gelmiş. O resimler zamanında yöneticiler tarafından silinse bu tartışmalar yaşanmasa daha iyi olmaz mıydı?
QUOTE=OnurKul;1916940282]Trabzonspor, sadece Trabzonluların değil artık Türkiye'nin kulübüdür. Yerel öğeleri Trabzon yansıtabilir lakin herkesi kucaklamalı.
Manken işi sadece bir örnek. Profesyonel bir tanıtım olmuştu o zamanlar. Sapların çıkıp forma giymesi bir anlam ifade etmez. Geçen sene kaç Tv'de gördünüz forma tanıtımımızı. Biraz vizyon.
İstanbul ezikleri diye küçümsediğiniz takımları biraz örnek almalı. Onların tanıtımlarını incelemeli. Özellikle Beşiktaş'ın tanıtımları mankenlerin ve futbolcuların harmanlandığı tanıtımlar oluyor.[/QUOTE]
maazallah hatun kişinin ne işi var er işinde..
tamam formaları futbolcular tanıtsın da bayanlara yönelik ürünleri de mi futbolcular tanıtacak, ya da eşleri mi?
benim bu yıl için en beğendiğim tanıtımlardan birisi; efsane bisiklet markası pinarellonun kıyafetleri..
ama hayret bisiklete bile bayan sokmuşlar,olacak şey değil...
düpedüz sapıklık..
TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
nike neden Trabzonspor'a değer vermiyor
Evrensel standartlarda tanıtım bekliyoruz,E evrensel standartlarda insan olduk mu?
Ney miş kadın manken getirmişler (: V yaka formaları da giymez bunlar mahrem yerlerimiz gözüküyor diye...
Değer vermiyordan kasıt kumaş kalitesi ise açıkcası bu birazda formanın satış maliyetiyle ilgili.
Eğer Trabzonspor taraftarı maddi seviyesi 150-200 euroyu kaldırabilecek bir seviyede olsaydı bugün barcelonanın kumaş kalitesinde ürünler giyebilirdik.
Eğer özel forma ise kastınız bu sene gri forma bize özel olacak.Tüm formaların özel olması için avrupa liginde başarı sağlamamız gerekiyor.Uzun zamandır gruplara dahi kalamadık.Bu yıl gruplara kalıp oradanda çıkıp en az bi çeyrek final oynamamız lazım.Ligde şampiyon olup direk şampiyonlar ligine katılmamız lazm bu ve bunun gibi ekstra durumlar bizi Nike nezlinde üst seviyeye taşır ve her formamız özel oler bence.
Formaların lansmanı konusu ise klüpte bitiyor.
Profesyonel çekim ekipleri ve montajcılarla çalışarak çok özel forma tanıtımları hatta kataloglar yapılabilir.
Çokmu zor ?
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum