Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umarım kalıtelı olur ama pek umudum yok.

Bu yönetım bıze umutsuz olmayı ıyıce ögrettı.
    Cafer abi,

Nike ve Ürünleri başlığına göz atarsan az da olsa ümitlenebilirsin.

Yorum

• İlk olarak k1ch tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      5 TANE FORMA CIKTI BU SEZON İÇİN ( çubukLu , gri , düz bordo , parçalı , beyaz )

Formalar trabzona geldi.

Formalardaki bütün yazı fontları barcelonanın aynısı

Armamız aynı sadece köşeleri beyaz

Arkadaki numaraLarın altında ts Logosu var

Düz bordo olan formanın kollarından mavi şerit iniyo aşagıya doğru en güzel formamız bence

cubuklu forma forumdada var zaten daha ınce ve sıkca cubuklu

SortLardaki nike logosunun yerine ts logosu var sag bacakta sol bacakta küçük nike işareti var

FormaLarın aksine idmanda giyilen eşyalar bu sene cok güzeLmiş onları görme sansım olmadı.
      Söylediğine göre Yeni formalarımızı görmüş.

Yorum

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        walla kardesim senin hosuna gidiyor olabilir ama ben şerit falan istemem oyle forma bize has bize özgü olsun o bile bana yeter
        kastettiğim şerit ufak bi şerit barça formasının üzerinde mevcut
        En son Alp Yavuz 13 tarafından düzenlendi; 24.06.2010, 15:57.
        EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• formayı yükleyelim derken çantayı yüklemişiz

Yorum

• Çubuklunun yanında Bordo forma da almayı düşünüyordum şu son haberlerden sonra kesinlikle alacağım.Mavi şeritlerle çok güzel olmuştur bence bordo formamız.

Yorum

• İlk olarak MEHMET ALP 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              formayı yükleyelim derken çantayı yüklemişiz
              walla gorunce sok oldum zaten ama benim soylemeye calıstıgım sey orda bişey olmaması degil bize has bisey olması
              yAlCiN

Yorum

walla gorunce sok oldum zaten ama benim soylemeye calıstıgım sey orda bişey olmaması degil bize has bisey olması

aslında formalara dalga tarzında bi uygulama yapsalar misal ezikbahçenin formasında ki kadıköy resmi falan gibi

Yorum

• 1 sene boyunca tek tük uğrayan arkadaşlar formalar çıkmaya yakın buraya akın ediyorlar ...

Yok öyle üç kuruşa beş köfte
                  RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• ben formanın daha sık çizgili olması olayına takıldım.7 çubuklu forma zaten forumda paylaşılan,çubuklar bundan daha mı fazla?

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1 sene boyunca tek tük uğrayan arkadaşlar formalar çıkmaya yakın buraya akın ediyorlar ...

Yok öyle üç kuruşa beş köfte

eğer beni kastediyorsan fazla yazı yazmayı sevmem öyle bi taraftarımız varki her şeye muhalefet onun için yazılanları okumak iyi oluo

Yorum

aslında formalara dalga tarzında bi uygulama yapsalar misal ezikbahçenin formasında ki kadıköy resmi falan gibi
                        mesela işte bunlar olsun bize has boyle.onun dısında ayrıntılar var farklı onlar ornegin bizim formalarda ense kısmında bedeni gosteren etiket var bakın diğer takımlara hepsininki baskıyla yapılmıs kucuk ayrıntı ama bu da bi eksiklik
                        yAlCiN

Yorum

mesela işte bunlar olsun bize has boyle.onun dısında ayrıntılar var farklı onlar ornegin bizim formalarda ense kısmında bedeni gosteren etiket var bakın diğer takımlara hepsininki baskıyla yapılmıs kucuk ayrıntı ama bu da bi eksiklik

aslında dalga falan formada iyi durur ya

Yorum

eğer beni kastediyorsan fazla yazı yazmayı sevmem öyle bi taraftarımız varki her şeye muhalefet onun için yazılanları okumak iyi oluo
                            Yok kardeşim seni kastetmedim ...

1 sene boyunca kalabalık görmeyen başlığın , formalar çıkmaya yaklaştıkça kalabalıklaşmasını eleştirdim şaka yollu ...

Hata ettiysek affola ...
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yok kardeşim seni kastetmedim ...

1 sene boyunca kalabalık görmeyen başlığın , formalar çıkmaya yaklaştıkça kalabalıklaşmasını eleştirdim şaka yollu ...

Hata ettiysek affola ...
                              yok ya estafurullah eeee milleti doğal olarak sardı bi heyecan girecekler tabi

Yorum

• Gri formamiz böyle olsa cok güzel olur. Simdi bu Forma beyaz, ama bunun grisini düsünün
                                BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X