Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aynen öyle.

İyi de özel dediğimiz şey de bu zaten.

Nike bize böyle muamele yapsın yeter de artar bile.

Nike mesela bize şu anda Dünya Kupasında giyilen formalardan bir tanesini yapar mı ? Yapmayacağı çok açık, bize yaptıkları şey sadece 2. lig takımlarının 3 sene önce giydiği formayı giydirmek.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Formaların çıkacağı net gün belli mi ?

Bu hafta için söylenmiş . Bu hafta heralde tanıtılacaklar

Yorum

• Ah ah yarın sabah gidiyorum gitmeseydim bir güzel sayrıracaktım Nike'a kötü formalar çıkması halinde.

Nike'tan iyi şeyler beklemeyin bence, yoksa yine hüsran olur.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nike'tan iyi şeyler beklemeyin bence, yoksa yine hüsran olur.
          Evet,ben beklemiyorum

Yorum

• Formalarımız temmuzun ilk ila ikinci haftası piyasaya sunulacakmış sabah sadri şener tesislerini arayıp öğrendim.
            İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formalarımız temmuzun ilk ila ikinci haftası piyasaya sunulacakmış sabah sadri şener tesislerini arayıp öğrendim.
              Ağustos dendi Temmuz dendi bu hafta dendi insanın kafası karışıyor yav

Yorum

• Kötü bir forma ama iyi bir tanıtım:

Karşımıza çıkacak forma modelleri belli ki iken neyi tartışıyorsunuz anlamadım.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Hepsi emek, zaman ve bunları doğru uygulacak insan isteyen geniş kapsamlı projeler. Bütün bu düşünceleri uygulayacak gerekli anlayış, profesyonel ekip ve bütçemiz var mı? Yok.

Yok ama biz sonucun hiç gitmeyi denemediğimiz o zorlu yolun sonuna çıkmasını istiyoruz. Nike'a kızmak işin en kolay yolu. Kulübün bu olaylara olan bakış açısını düzeltmeden, gerekli altyapıyı hazırlamadan yol alamayız.

Nike Türkiye gerekli desteği verip kulübe bu işleri bırakmadan el atması lazım. Ya da bizim Türkiye'yi boşverip doğrudan Nike Londra ekibiyle çalışmamız lazım.

Yetkililere bazı sorular sordum, değer verip cevaplandırırlarsa sizinle paylaşacağım.

Bekliyoruz sabırla...
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 21.06.2010, 12:37.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Beşiktaşın forması özel bir forma değil onlara. Ama yakalanan uyum üst düzeyde. Üst taraf beyaz, şort siyah ve çoraplar yine beyaz. Dışarıdan bakınca çok hoş gözüküyor. Formaya değer katan bir bakıma bütünlük. Ortaya çıkaracağımız kombinasyonlar bu noktada önemli... Sadelik ve bütünlük... Fazla bir şey istediğimiz yok. En azından benim tarafımdan...

Yorum

• 4 Büyükler Birleşiyor
                        Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, “Dört büyük kulüp aynı mağazada buluşsun” önerisini ortaya attı. Kiğılı, “Her takım kendi reyona sahip olsun ama aynı çatıda buluşsun” dedi.
                        Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı,Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın taraftar ürünlerinin satıldığı mağazaları tek çatı altında toplamayı önerdi. Kiğılı, “Düşündüğümüz mağaza içi mağaza konsepti. Her takım kendi kasasına, reyonuna sahip olacak ama ortak çatı ile maliyetler azaltılacak. Taraftarın yakınlaşmasını ve futbolda terörün azalmasını da hedefliyoruz. Bu konsepte Federasyonu dahil edip milli takım formalarını da satabiliriz” dedi.
                        MALİYET TASARRUFU
                        Yıllardır hazır giyim sektörünün içinde olduğunu, aynı zamanda spor ve futbolun da içinde yer aldığını hatırlatan Kiğılı, bir yıldır Fenerium'ların başında bulunuyor. “Bu süreçte gördüm ki Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın aynı alışveriş merkezinde ya da aynı caddede mağazaları var” diyen Kiğılı, taraftar ürünlerinin satıldığı mağazaları aynı çatı altında toplama önerisinin Galatasaray yöneticileri tarafından da kabul gördüğünü anlattı. Kiğılı, mağazaların aynı çatı altında toplanmasıyla yapılacak tasarrufla ilgili şöyle konuştu: “Elektrik, vitrin tasarımı, kira giderleri azalır. Genel giderler bölünür, tasarruf edilir. GS'den arkadaşlar prensipte olumlu karşıladı. BJK ile de konuşacağım. Onlar da sıcak bakar diye düşünüyorum. Umarım proje gerçekleşir.”
                        MİLLİ TAKIM DA MÜMKÜN
                        Bu oluşuma Trabzonspor'u da dahil edebileceklerini kaydeden Kiğılı, “Bu kadar yıllık deneyimimle bunun doğru bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor'un taraftar ürünlerini de satabiliriz. Milli Takım'ı da ekleyebiliriz bu projeye” diye konuştu.
                        Kiğılı, İtalya'da Inter ve Milan'ın aynı mağazada ürünlerinin satıldığı mağaza örneklerinin olduğunu da hatırlattı.
                        ŞİDDET, TERÖR BİTECEK
                        Sporda şiddet ve terör olaylarının giderek arttığına dikkat çeken Kiğılı, şöyle konuştu: “Bu proje gerçekleşince, aynı sporun içinde olan insanlar kulüpleri ayrı da olsa kaynaşmayı öğrenecek. Taraftarı bir araya getirmek için daha güzel bir şey olamaz.”
                        TS: CİROMUZ ARTAR
                        Süper Lig takımlarının tek bir mağazadan satış yapmasının doğru olduğunu söyleyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şu bilgileri verdi: “Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu konuda ortak bir çalışma yapılması çok doğru olur. Taraftar ürünlerini tek bir merkezden satışı yapılabilir. Bu konuda Abdullah Kiğılı öncülük etmeli.”
                        BJK: TEKLİF GELİRSE DÜŞÜNÜRÜZ
                        Henüz kulübe bir teklif gelmediğini vurgulayan Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: “Doğru olan satış noktalarını tek bir çatı altında toplamaktır. Ancak kulübe henüz bir teklif gelmedi. Eğer teklif gelirse Beşiktaş kulübü olarak biz de değerlendirmemizi yaparız.”
                        NASIL ÇALIŞACAK
                        Mağaza-içi-mağaza konseptinde her futbol kulübünün kendi taraftar ürünleri satılacak.Her takımın satış elamanları da ayrı olacak. Takımların kasası ayrı çalışacak, cirolar karışmayacak.

Bu haber toplam 1041 defa okunmuştur
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Bizim bu projeye dahil edilmeye gerçekten de çok ihtiyacımız var.

Bu konuda ne kadar amatör olduğumuz apaçık ortada.

Yorum

• bjk ye yapılan özel mi değil mi çok tartışmaya gerek yok ancak şu formadaki kartal kabartmalarını görmek bile bjk taraftarı için yeterli olsa gerek.

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ağustos dendi Temmuz dendi bu hafta dendi insanın kafası karışıyor yav
                              bir kez daha yazayim, ilk hazirlik maci 7. ayin ortalarinda. o zamana kadar cikacak. tanitim olmazsa maclarda zaten görecez formalari

Yorum

• Sade ve şık.Gayet güzel forma
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X