Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulağınıza taze bir bilgi fısıldayayım: Formalar henüz Trabzon'a ulaşmamış, Nike'tan beklenen yeni ürünler var. TS Club'ta harıl harıl yeni sezon için sayım işlemleri sürüyor. Satış sitesine eklenme fırsatı bulunmayan ama yeni çıkan yazlık ürünler var ( birkaç gün içinde internet sitemizde görebiliriz ). Yazlık yeni kolleksiyon en kısa zamanda tamamlanacak.

"Nike'tan sırt numaraları ve isimler için font istenecekti, halledebildiniz mi?" sorumu "Geldi, hallettik, güzel oldu" şeklinde cevaplandırdılar.

Forma lansmanının güzel olması için, bizim kadar titizleniyorlar. Hazırlıklar, çekimler derken forma tanıtımı 20 Haziran'ı geçebilir benden söylemesi.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Hayırlı olsun..

Merak ettim şimdi.. En azından fontları öğrenebilirmisin Ali Fuat Abi ?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forma lansmanının güzel olması için, bizim kadar titizleniyorlar. Hazırlıklar, çekimler derken forma tanıtımı 20 Haziran'ı geçebilir benden söylemesi.
        Bence Temmuz'u bulur.

Yeni ürünleri merakla bekliyoruz.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok alakasız olacak ama bu nasıl bir heceleme

" Pro-fes-yo-nel-le-şi-yo-ruz " budur
          yau renkdas sonuna dogru canim sikildi

kisa kestim...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kulağınıza taze bir bilgi fısıldayayım: Formalar henüz Trabzon'a ulaşmamış, Nike'tan beklenen yeni ürünler var. TS Club'ta harıl harıl yeni sezon için sayım işlemleri sürüyor. Satış sitesine eklenme fırsatı bulunmayan ama yeni çıkan yazlık ürünler var ( birkaç gün içinde internet sitemizde görebiliriz ). Yazlık yeni kolleksiyon en kısa zamanda tamamlanacak.

"Nike'tan sırt numaraları ve isimler için font istenecekti, halledebildiniz mi?" sorumu "Geldi, hallettik, güzel oldu" şeklinde cevaplandırdılar.

İyi bakalım, böyle net bir bilgi için teşekkür ederiz

Ama Temmuz'u kesin bulur bence.. Şu arma işine çözüm bulurlar inşallah...
            50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• heycanlandim... bu sene az hata olacak galiba hayirlisi...

Yorum

• Fontları bende çok merak ettim hadi hayırlısı
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Ali Fuat Abi 24-27 haziran tarihleri arasında Trabzonda olacağım ...o tarihe yetişsin başka bir şey istemem

Yorum

• Temmuzdan önce tanıtım zor gibi bu gidişle..

Merakla bekliyoruz..

Yorum

• normalde zaten bence dünyaca ünlü kulüpler o işi hemen yapıyor adam gibi ürün olsunda temmuzda olsun ayrıca

Yorum

• Özel font hazırlanması iyi oldu.

Gerçi hazırlanmasaydı bile Barcelona'nın bu sezon kullandığı fontlar kullanılacaktı.Onlar da güzel..

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yau renkdas sonuna dogru canim sikildi

kisa kestim...
                          Kusuruma bakma o zaman
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Ne zaman bir işi söyledikleri zaman yaptılar ki zaten.ben gitmeden halletsinler de şu işi başka birşey istemem.Ha bir de formamızı ilk olarak Trabzon'daki mağazada kasada duran adamın üstünde görmek istemiyorum.

Yorum

• afs mi çok iyimser yoksa onu da mı yiyorlar bir şey anlamadım. bkz. gri forma

Yorum

• İlk olarak AlperCan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu muhteşem milli takım formasını nereden alabiliriz ?
                                Boyner mağazalarında bulabilirsin sanırım, ben ilk ve tek olarak Trabzoda forumdaki Boynerde yakından inceleme şansı buldum, hakikaten süper yapılmış..
                                Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
                                Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X