15 haziran yazısını görmedim ama temmuz ortaları ağustos başı gibi bir mesaj görmüştüm resmi facebook hesabında onun için 6 gün sonra hüsrana uğramayalım.
Hmmm tamam renktaş ben kaçırmışım o mesajı.Umarım 15'inde yapılır da bizde formalarımızı alırız ama bende senin gibi o tarihte yapılmasını beklemiyorum.Umarım yanılırız.
Sadece son sayfanın, son mesajını okumayanlar için yeterince hareketli zaten bu başlık.
Yanılıyor muyum?
Şöyle arka sayfalarda kısa bir gezintiyle epey bilgi ve belgeye ulaşmak mümkün.
Abi sayfayı sürekli takip eden biriyim arka sayfalarıda biliyorum en baştaki sayfalarıda ama şu son 15 20 gündür en fazla 5 sayfa ilerlemiştir bu başlık. Formaların çıkmasına kısa bi süre kala bu hiçte canlılık göstergesi değil.
Abi sayfayı sürekli takip eden biriyim arka sayfalarıda biliyorum en baştaki sayfalarıda ama şu son 15 20 gündür en fazla 5 sayfa ilerlemiştir bu başlık. Formaların çıkmasına kısa bi süre kala bu hiçte canlılık göstergesi değil.
bunu ben fırtına öncesi sessizlik olarak yorumluyorum
sayfadaki canlılık tanıtım yapıldıktan sonra devam eder.
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
bir ara hamsinin sırtına benzer şekilde bir forma yapma durumu vardı. ne oldu ona, yalan mı oldu? olsa çok iyi olur bence, formalarımız aşırı derecede sıradan. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. şimdiden teşekkürler.
Muhtemelen Genk'in formalarının bordo mavisini giyeriz. Bu sene olmazsa da seneye... Turuncu formanın yakaları hakikaten nahoş. Gömlek yakası gibi olan forma yakalarını pek beğenmiyorum şahsen.
Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !
Yorum