Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• böyle eski nostalji retro formalari satan yer varmi acaba, veya bizimkiler üretse olmazmi

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar Antalyada oturan adam veya urfada yada İzmirde Nerden alacak formayı orada Ts Clubmı var...

Tüm Türkiyenin her köşesindeki Nike Mağazalarından neden yararlanmaz...

Biz akıllıyızda rakiplerimiz gerizekalımı....!!

Adamların formaları tüm Türkiyedeki adidas mağazalarında çatır çatır satılıyor...!!

Burada -Balıkesir- ne Avm Nike mağazalarında, ne de şehir merkezinde var. Sorunca diğer arkadaşın da dediği gibi "kulüpten kaynaklanıyor, bizim istememiz önemli değil, onların göndermesi lazım" diyorlar.
      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Burada formalarımız çok eleştiriliyordu. Bende hiç canlı olarak görmemiştim Mersin'de olduğum için. Geçen hafta satın aldığım çubuklu forma dün geldi. Beklediğimden çok daha güzel çıktı. Renk tonu, kalitesi vs olarak oldukça iyi. Abimde parçalı aldı onu da çok beğendim şahsen.

Yorum

• milli formamizi muhtesem yapmis nike... Trabzonsporumuz icin sabretmemiz lazim. nike bu isi biliyor...

nike Milli takima sponsor oldugu ilk seneleri unutmayalim... sabir sabir sabir...

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            milli formamizi muhtesem yapmis nike... Trabzonsporumuz icin sabretmemiz lazim. nike bu isi biliyor...

nike Milli takima sponsor oldugu ilk seneleri unutmayalim... sabir sabir sabir...
            Nike'ın futbola eğildiği ilk zamnlardı. Adidas ile çekişme halindeydi ve Milli takımla anlaşmışlardı. O zamanalr her takıma aynı modeli veriyordu Nike. Yani modeli görünce direkt nike diyorduk. Zamanla gelişti özel formalar çıktı, o zaman da milil takıma standart forma verdiler. İlk özel formalar 2008'de çıktı. Bizim nike ile anlaşmamız 2003'te başladı. Yani 5 sene bekledik özel forma için. 2008'DE Kİ UYGULAMA GÜZELDİ. Şimdiki daha güzel.
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nike'ın futbola eğildiği ilk zamnlardı. Adidas ile çekişme halindeydi ve Milli takımla anlaşmışlardı. O zamanalr her takıma aynı modeli veriyordu Nike. Yani modeli görünce direkt nike diyorduk. Zamanla gelişti özel formalar çıktı, o zaman da milil takıma standart forma verdiler. İlk özel formalar 2008'de çıktı. Bizim nike ile anlaşmamız 2003'te başladı. Yani 5 sene bekledik özel forma için. 2008'DE Kİ UYGULAMA GÜZELDİ. Şimdiki daha güzel.
              katiliyorum. simdikine bakinca gercekten cok MILLI! cok hosuma gidiyor

Yorum

• afs abi çok sağol paylaşımların içim sayende forma duğayenleri olduk şaka bir yana forma konusu üzerinde baya bilinçlendik.

Yorum

• Fenerbahçenin yazılı forması çok güzel.Ona benzer bi formamız olsa ne güzel olur

Yorum

• Nike'tan dünya kupasına özel federasyon logolarından tişörtler:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Mesele bilmek değil, mesele yapmak ta değil, mesele; bilerek yapmak.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bir hafta sonra tanıtım mı yapılacak şimdi ?

Buna inanan var mı acaba çok merak ediyorum.

Yorum

• Hollandanin beyaz tshirt cok guzel olmus alacagim bulursam.

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burada -Balıkesir- ne Avm Nike mağazalarında, ne de şehir merkezinde var. Sorunca diğer arkadaşın da dediği gibi "kulüpten kaynaklanıyor, bizim istememiz önemli değil, onların göndermesi lazım" diyorlar.
                            Antalya'da TS Club yoktu. 2 hafta öce açıldı. Tabii çok sevindim. Ama bir koşu gidince şaşırdım. Çok az ürün vardı. Görevli daha gelcek dedi. Ayrıca özellikle aksesuarlar Trabzondakinin iki katı pahalıydı.
                            Demem o ki, gerçekten de bu işi Nike'e yaymak lazım. Her yerde var ve herkes gidiyor. Aklına gelmeyen adam orda görünce doğal olarak alıyor o zaman. Bu konuda yönetim umarım çabuk uyanır.
                            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                            "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                            kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Bunları çok beğendim Ali Fuat abi Nike bize de tişört vs. gibi ürünler hazırlayabilir mi?
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Hollandanın t-shirt çok iyiymiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X