Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Fuat abi hamsi figürlü forma filan diyorlardı ne oldu var mı hala gündemde
    KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2002

2003

2004

2005

2009
      Bişey farkettim.

Yıllardır AMRO yazısını AMBRO okumuşum.

Sponsorluk bitti doğru ismi öğrendim
      *
      *
      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Futbolcuları , arkada ki TsClub reklam panosunun tam önüne denk getirecek ve arka görüntüde sadece bu reklam panosunu gösterebilcek kadar kadraj ayarlaması yapabilen bir fotoğrafçı da önemli tabi.

Demek istediğimi Tayfun'un sol tarafında ki yeşil tepeye göz atarak anlayabilirsiniz.
        Profesyonellik konusunda bu adamlara dersle beraber sopada geçeçeksin...
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Ne ışık var ne de başka birşey bunların profesyonellik anlayışı bu kadar olsa gerek.

Yorum

• Ayrıca güzel Ülkemdeki Nike MağazalarındaTüm dünya takımı formalarını bulabiliyorken bu Ülkenin Takımına Sponsor olan Nike bizim formalarımızın satışını yapmaması beni kahrediyor...

Derhal bu dangalaklığa bir son verilsin...!!

Bakınız adidas mağazalarının hepsinde üç eziklerin formaları mevcut...!!
            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Ön yargılarımız var.

Yapılan yanlışlar, geçmişten gelen sistemsizlik ve yetersizlikler ayrı şeyler 'estetik sorunlarımız, hiçbir şeyi beğenmeme duygumuz' ayrı şeyler.

Avrupadaki marka kulüplerin sezon içnde 'bayıldığımız' formalarına yapılan sezon başındaki en uzun yorumlar 'iğrenç' oluyor. İşaret ettiğim yere değil de işaret ettiğim parmağımaa bakarsanız beni baştan yanlış anlamış olursunuz.

Benim bahsettiğim sabır, aktif sabır. Hatayı çirkini kabul etmek değil. Güzeli doğruyu, çabayı, iyi niyeti görmezden gelmeyelim diyorum. Pozitif eleştiri yapalım; eleştirelim ama çözüm yolu da önerelim.

Bir meyvenin olması nasıl bir mevsim ve bir zaman gerektiriyor, aynen öyle de bazı projelerin-hayallerin hayata geçebilmesi için uygun zaman, uygun zemin ve sabırlı çalışma gerektiriyor. Hastalığı baştan kabul etmezseniz, tedaviye başlayamazsınız.

Bilinç altımızdaki endişelerimizin kaynağı eski yanlış uygulamalar. Temel kurumsal sorunlar çözülmeden, problemlerin hepsini çözüme kavuşturamayız. Burada benim ve diğer üyelerin paylaştığı bazı tasarımların veya başka formaların beğenilmesinin nedeninin, özlediğimiz istediğimiz tarz ve sunumları içinde barındırıyor olması, bunun fazlasıyla farkındayım.

Özenilerek, biraz dikkat ve estetikle mevcut şartlar içerisinde doğru çözümler üretilebileceğini savunuyorum. Bu konularla ilgili kızıp, lanet okumak yerine çözüm önerilerimi paylaşıyorum. Çözüme ne kadar katkı olur bilemem, ben iyiliğimi yapıp denize attım.

Biz istiyoruz, hemen istiyoruz, nasıl olur ile ilgilenmiyoruz. Yaşadığımız toplumla da ilgili, genel olarak 'okuma' ve 'algılama' sorunlarımız var. Okumayı sadece yazılanları okumak ile de sınırlamıyorum, olayları, çevremizde olan bitenleri de doğru okumalıyız. Görsel okumalarımız, estetik bilincimiz de eksik. Bilgi eksikliğimiz araştırma tembelliğimiz, iletişim sorunlarımız var.

Empati kurmak, hoşgörü, sabır, saygı unutulan şeyler oldu.

Kendi duygu ve düşüncelerimi paylaşıyorum, lütfen kimse üzerine alınmasın.

Yeni sezon, yeni ürünler yeni heyecanlar bizi bekliyor, güzeli görmek elimizde tercih sizin.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayrıca güzel Ülkemdeki Nike MağazalarındaTüm dünya takımı formalarını bulabiliyorken bu Ülkenin Takımına Sponsor olan Nike bizim formalarımızın satışını yapmaması beni kahrediyor...

Derhal bu dangalaklığa bir son verilsin...!!

Bakınız adidas mağazalarının hepsinde üç eziklerin formaları mevcut...!!
                maltepe carrefour daki nike mağazasına sordum neden Trabzonspor forması yok diye aldığım cevap '' Trabzonspor'un galiba strore var orda satıldığından gerek duymadık''.

Yorum

• Bütün kulüpler şu anda kendilerine bir forma seçmiş ve her sene ufak değişikliklerle bunları sunuyorlar. Bizim de böyle bir şeye ihtiyacımız var.

Real Madrid her sene beyaz formayı giyer düz beyaz. Ama her sene değişikliklerle formanın albenisini yükseltiyorlar.
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    maltepe carrefour daki nike mağazasına sordum neden Trabzonspor forması yok diye aldığım cevap '' Trabzonspor'un galiba strore var orda satıldığından gerek duymadık''.
                    Mantıklı bir cevap gibi duruyor. Hangi adidas mağazasında var Bjk Fb Gs formaları ?

Ayrıca ben avmlerdeki nike bölümünde formamızı görebiliyorum.
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Arkadaşlar Antalyada oturan adam veya urfada yada İzmirde Nerden alacak formayı orada Ts Clubmı var...

Tüm Türkiyenin her köşesindeki Nike Mağazalarından neden yararlanmaz...

Biz akıllıyızda rakiplerimiz gerizekalımı....!!

Adamların formaları tüm Türkiyedeki adidas mağazalarında çatır çatır satılıyor...!!

Yorum

• bende nike mağazalarında formalarımızın olması gerektiğini savunuyorum yanlış anlaşılma olmasın.maltepe carrefourda yok formamız ama tepe nautilious da var kadıköyde.birde boynerlerde var olması lazım tabi bu nike mağazalarının ayıbını kapatmaz satılmasada prestij ve reklam için orda durması lazım hee sen nike mağazası olarak Trabzonspor a yapılan formaları diğer formalarla yanyana koyup mukayaese edilmesini istemiyorsan o konuda haklı olabilirler.

Yorum

• Ben de İstanbul Optimum alışveriş merkezinde İntersport ve Nike mağazalarında görmüştüm beyaz formamızdan.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Basketbol takımımızın numara fontları çok güzel keşke Futbol takımımızında böyle olsa.
                              En son eMR3 tarafından düzenlendi; 04.06.2010, 15:22.

Yorum

• Armada güzel.Formada güzel
                                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X