Uzun kollu formalar da kısa kollularla aynı tarihte mi satışa sunulacak,bilgisi olan var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun kollu formalar da kısa kollularla aynı tarihte mi satışa sunulacak,bilgisi olan var mı?
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 Haziran'da çıkacakmışGöz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !
Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 Haziran'da çıkacakmış
Kesin mi...?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin mi...?''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence abartmanın anlamı var. Hakemlere kolaylık olsun diye her takıma beyaz forma tedarik etme zorunluluğu getirmek inanılmaz bir işgüzarlık gibi geliyor bana. Bugüne kadar dünya üzerinde oynanan kaç maçta böyle bir çözümsüzlük, böyle bir sorun oluşmuş da TFF buna çözüm üretiyor, üstelik aptalca bir yaklaşımla. Her takımı beyaz giymeye zorlamak yerine sezon boyunca her maçta giyilecek olan formaları sezon öncesinde teker teker belirleyip sonuca gidebilirdi, ki bu da çok fazla gerekli bir şey değil "bence".
Bir kulüp kurumsal duruşu, tarihi değerleri nedeniyle ya da keyfi öyle istediği için beyaz forma giymekten uzak duruyor olabilir, Barcelona bunun en uç ve en güzel örneği. Bizim de aslında beyaz renkle pek bir ilgimiz yok, onun yerine açık renk forma olarak maviyi kullansak beyaz formanın o kolpa lacivertliğinden de kurtulmuş olurduk.
Bu kadar sinirlenmenin beyaz formaya düşman olmanın anlamı yok çünkü o da bizim tarihimiz !
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNapıcan top'u ya
Bu hata değil bilerek yapılan birşeyTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz formada uygulama iyi olursa güzel sonuçlar verir. İşgüzarlık olduğunu sanmıyorum sadece bir önlem. Aynı rengi aynı modeli giymek isteyen takımlar olduğunda ne olacak ? Ligimizde her takıma özel forma yapılmıyor. Bir çoğu aynı marka ve modeli giyiyor. Budurumda beyaz forma bir çözüm. Ayrıca aynı renge sahip takımlar renk tonlarından taviz vermediği zaman ne olacak ?
Bu kadar sinirlenmenin beyaz formaya düşman olmanın anlamı yok çünkü o da bizim tarihimiz !
Öyle olmasa bile Örneğin Fenerbahçe-Ankaragücü maçında birisi sarı, diğeri lacivert forma giyer ve iki takım da renginden taviz vermiş olmaz.
Bugün böyle bir zorunluluk hangi ligde var? Bu zorunluluğun olmadığı liglerde hangi maçta forma renkleriyle ilgili bir karışıklık yaşanmış?
Ben beyaz forma düşmanı değilim, tarihimizde de yeri vardır az çok, ama şahsen hoşlanmıyorum. Yine de düşmanlığım beyaz formaya değil, federasyon tarafından her takımın beyaz forma üretme zorunluluğu getirilmesinedir. Federasyonun takımların formalarının rengine karışması da bence işgüzarlıktır, ki zaten serbest bıraksa yine hepsi beyaz forma bulunduracakTakıldığım konu anlayış konusu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum