Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir de yeni yöntemle uygulanmış bunlar değil mi?
    arması Sökülmüş olan fotoğrafı diyorsan hayır.

O eski teknikle sezon başında yapılan arma.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arması Sökülmüş olan fotoğrafı diyorsan hayır.

O eski teknikle sezon başında yapılan arma.

Galiba onu yeni teknik diye kastettiği bu senenin başında olan teknik.Malum ya geçen senenin sonunda armalarımızın değişeceği söylenmişti.Değişti de ama sonuç eskisinden çok daha fena oldu.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Galiba onu yeni teknik diye kastettiği bu senenin başında olan teknik.Malum ya geçen senenin sonunda armalarımızın değişeceği söylenmişti.Değişti de ama sonuç eskisinden çok daha fena oldu.
        Doğru haklısın aklımdan çıkmış. Yeni teknik deyince beyazlar geldi aklıma.
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Logolara bakın. Hangisi doğru
          Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• Seçmece bunlar... Hangisini beğenirsen

Yorum

• A Milli Takım ABD'de ilk antrenmanını yaptı

20.05.2010

ABD'deki kamp programına başlayan (A) Milli Futbol Takımı, ilk kez yeni teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde antrenmana çıktı. Milliler, uçaktan indikten yaklaşık beş saat sonra, dün akşam saatlerinde New Jersey'deki Montclair Üniversitesi sahasına giderek çalışmalara başladılar. Milli Futbol Takımı'nın, konakladıkları W Hotel'in sahasında yapılması planlan ilk antrenmanı, saha şartlarının uygun olmaması nedeniyle üniversitenin sahasına alındığı açıklandı. Daha çok Amerikan futbolu için kullanılan sahada antrenman yapan futbolculara, Guus Hiddink ve (A) Milli Futbol Takımı Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin eşlik etti.

Takımın ilk antrenmanına toplam 32 futbolcu katılırken, Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi finaline çıkmaya hazırlanan Hamit Altıntop'un aday kadroya daha sonra dahil olacağı öğrenildi.

ABD kampına 33 kişilik geniş bir aday kadroyla gelen (A) Milli Futbol Takımının, Montclair Üniversitesi sahasındaki çalışması yaklaşık bir saat sürdü. 

Çalışmalara düz koşu ile başlayan futbolcular, daha sonra kondisyon ve kültür fizik hareketleri yaptılar. Kısa bir toplu çalışmanın ardından Hiddink futbolcularla bir süre konuştu, ardından antrenman sona erdi.
              Futbolcular, otobüsle New Jersey eyaletinin Hoboken şehrindeki W Hotel'e geçtiler. Antrenmanı, New Jersey'de yaşayan az sayıda Türk taraftar da izledi.

AA
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ALİ FUAT...

Allah aşkına milletin formalarını lansmanını artık buralara yapıştırma....

Bırak küçük dünyamızda yuvarlanıp gidelim....

Ha birde artık sakın bana Nike Denen şu firmayı övme...

Bak isteyince milli takıma neler yaptığını hep beraber görüyoruz...

Trabzonsporla yapılan antlaşma anlaşılıyorki dost işi ahpap işi birazda zorlama ile yapılmış...

Derhal bu nike'la olan sözleşme yırtılıp atılmalıdır...

Böyle Sponsorluk olmaz olsun...!!
                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Birde şu poster çekimindeki angutluk....

Tüm Yöneticiler gelmiş T.DİREKTÖR dahil...

Hepsi ayrı renk takım elbise kravat...

Yahu bunlar bu kafayla bu kulübü nasıl yönetiyorlar inanın anlayamıyorum çözemiyorum...

Kardeşim bu kulüp Trabzonspor...

Cemişkezekspor değil....
                  Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Birde şu poster çekimindeki angutluk....

Tüm Yöneticiler gelmiş T.DİREKTÖR dahil...

Hepsi ayrı renk takım elbise kravat...

Yahu bunlar bu kafayla bu kulübü nasıl yönetiyorlar inanın anlayamıyorum çözemiyorum...

Kardeşim bu kulüp Trabzonspor...

Cemişkezekspor değil....
                    abi, aylardir senin yaptigin elestirileri ciddiye alsaydilar cok sey degisirdi...

malesef ayni tas ayni hamam
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende şöyle bir katkıda bulunayım

Oooo Çok güzel bir çekim olmuş Armamızın kenarında ki Uhu'dan kurtulmuş , kanatlarını açmış hali , Neden kızıyorsunuz ki bu armada klübümüz seneye uçacağız demek istemiş
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak taraftar.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Logolara bakın. Hangisi doğru
                          sanirim soldaki yeni sezonda ki armamiz, son maclarda giydigimiz sekilden.sadece renkleri farkli. hanigisi dogru olan renk?? bence ünalin üzerindeki

Yorum

• Formamı korka korka yıkadım...
                            Her seferinde logoya bakıyorum ki ucundan kopmaya da başladı...
                            Umarım önümüzdeki sezon böyle bir sıkıntım olmaz...
                            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oooo Çok güzel bir çekim olmuş Armamızın kenarında ki Uhu'dan kurtulmuş , kanatlarını açmış hali , Neden kızıyorsunuz ki bu armada klübümüz seneye uçacağız demek istemiş
                              ççççççççç
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• bayanlara ve küçüklere yönelik daha fazla ürün çıkarmalı nike.
                                YA SEV YA TERKET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X