Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence federasyon veya hakemler bu konuda uyanık olmalı. Antalyaspor'un sponsoru Puma ise takımın tamamı o markanın ürünlerini giymek zorunda. Fifa, Uefa ve Tff kuralları bunu gerektiriyor.

Nike'ın veya başka bir markanın armasını kapatıp, üzerine başka marka koymak ise büyük ayıp bence.

Ömer'in yaptığı takımına, Puma'ya, Nike'a ve futbol camiasına karşı saygısızlıktır.

Onur'a tavsiyem ikinci maça aynı renk Nike forması ile gidip Ömer'in çakma formasını değişmeye zorlaması. Forma renklerinde öncelik misafir takımın zira.
    Abi ilk puma giydiğimiz yıllarda metin aktaşın uhisport malzemelerini giydiğini hatırlıyorum.

Daha sonra kappa giydiğimiz yıllarda bazı maçlarda petkovicin uhisport giydiğide oldu.

Hasan Sönmezin milli takımda giydiği adidas formayı Trabzonspordayken giydiğini hatırlayan benden başka Trabzonspor taraftarları da vardır mutlak.

Sadece Ömer yapmıyor işin açıkçası.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Forma, sponsor, reklam eskiden günümüzde olduğu kadar önem verilmeyen konulardı. Televizyon yayınlarının artması, internet, ulusal ve uluslararası organizasyonlar futbolu büyük bir reklam mecrasına dönüştürdü.

Geçmişte bu tür konular gerektiği kadar önemsenmiyor ve federasyonlarca bugünkü kadar kontrol edilmiyordu ( belki böyle bir kural veya yaptırım yoktu fakat bugün var ve herkes uymak zorunda ).

TFF bile sezon boyunca takımların giyeceği formaları ilk kez bu sene kamuoyu ile paylaştı.

Futbol takımlarının formaları, reklamları, sponsorları ile göründüğü her alana FIFA, UEFA, TFF belli kriterler kurallar getirdi. Herkes bu kurallara uysun diyorum.

Hatayı insanların tekrarlıyor olması, o hatayı meşrulaştırmaz.

Süper Ligde takımının giydiği markanın dışında bir marka giyip, üzerine başka marka yapıştıran Antalyasporlu Ömer Çatkıç'tan başka bir futbolcu görmedim ben.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• AFS abi gri formalar ne zaman çıkacak bilgin varmı
        giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          AFS abi gri formalar ne zaman çıkacak bilgin varmı
          Yeni formaların çıkış tarihinde tabii ki. Hepsi aynı anda satışta olacak.
          TS Club ürünleri daha erken tarihte çıkacak. Yaz kampında yeni ürünlerle sahaya çıkacak takımımız.

Tam tarihi netleşmemiş bir organizasyonun tarihini bir taraftar olarak bilemem. Fakat bu sezon nasıl erken çıktıysa formalar yine gereken tarihte satışta olacaktır emin olun.

Çok daha güzel ve özel bir lansman programı ile tabii...

Yorum

Forma, sponsor, reklam eskiden günümüzde olduğu kadar önem verilmeyen konulardı. Televizyon yayınlarının artması, internet, ulusal ve uluslararası organizasyonlar futbolu büyük bir reklam mecrasına dönüştürdü.

Geçmişte bu tür konular gerektiği kadar önemsenmiyor ve federasyonlarca bugünkü kadar kontrol edilmiyordu ( belki böyle bir kural veya yaptırım yoktu fakat bugün var ve herkes uymak zorunda ).

TFF bile sezon boyunca takımların giyeceği formaları ilk kez bu sene kamuoyu ile paylaştı.

Futbol takımlarının formaları, reklamları, sponsorları ile göründüğü her alana FIFA, UEFA, TFF belli kriterler kurallar getirdi. Herkes bu kurallara uysun diyorum.

Hatayı insanların tekrarlıyor olması, o hatayı meşrulaştırmaz.

Süper Ligde takımının giydiği markanın dışında bir marka giyip, üzerine başka marka yapıştıran Antalyasporlu Ömer Çatkıç'tan başka bir futbolcu görmedim ben.
            Buna neden gerek duyar anlamıyorum ben de !!! Puma'nın yerinde olsam mahkemeye veririm...

Yorum

Armanın yapıştırma veya dikiş tekniğinden önce basım hatasını düzeltmeleri gerek. Son bir kaç yıldır şu armayı doğru düzgün göremediğime yanıyorum.
              Benim gözümde mi yanılma var yoksa en-boy oranında mı sorun var anlayamadım doğrusu. Resmi sitedeki arma ile forma üzerinde kullanılan arma arasında ki deformasyon hatası ne zaman düzeltilecek merakla bekliyorum.

En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 26.03.2010, 17:00.
              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Ah Yattara özlettin kendini. Futbol seni sen futbolu özlemişsin.

Yorum

• E bizim yaptığımıza ne demeli o zaman

Rakamlar Nike yazılar Puma
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Ömer gene sahtekarlığını uyguladı demek...
                    Hiç utanmıyor mu Nike formanın üstüne arma koyup, Puma'nın amblemini işletmeye ?
                    Gerçi insanın içinde olacak...
                    Hamiş

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      E bizim yaptığımıza ne demeli o zaman

Rakamlar Nike yazılar Puma
                      Sırt numaraları ve futbolcu isimlerinin yazı karakterlerinin önemini ilk ve en çok dile getiren bu konuyla ilgili çözüm önerileri getiren, bu konuda benden çok ısrar eden yoktur herhalde.

Ama merak etmeyin girişimlerimiz olumlu neticeler vermeye devam ediyor.

Yukarıdaki garip durum bu sezon bitiyor, yeni sezon ile ilgili Nike'tan sadece bize özel formalarda kullanabileceğimiz fontlar istendi, seneye formalarımızda bu yeni fontlarımız yer alacak.

Yorum

• - Abi yattarnın resimleri yenimi ..sanki resimlerdeki detay takımın istek ve arzusunun nedenini ortaya koyuyor
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Armanın yapıştırma veya dikiş tekniğinden önce basım hatasını düzeltmeleri gerek. Son bir kaç yıldır şu armayı doğru düzgün göremediğime yanıyorum.
                          Benim gözümde mi yanılma var yoksa en-boy oranında mı sorun var anlayamadım doğrusu. Resmi sitedeki arma ile forma üzerinde kullanılan arma arasında ki deformasyon hatası ne zaman düzeltilecek merakla bekliyorum.

sana katiliyorum ilk önce armamizi düzgün bir sekilde kullanmaliyiz. gecen sezon bu olayi bende bi kac kez ekledim ama kimsenin umrunda degil malesef

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Buna neden gerek duyar anlamıyorum ben de !!! Puma'nın yerinde olsam mahkemeye veririm...
                            Puma da Trabzonsporu mahkemeye versin Nike formada puma fontu kullanıldığı için
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Kenarları beyaz olan loga da yapıştırma mı?

Gelecek sezon da Nike formalara yapıştırma arma koyarlarsa artık Nike ile bu işi yürütmenin pek bir anlamı kalmayacak...
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• Afs abime bir sorum var;

Yeni Formalar Agustos'un 6'sina kadar satisa cikmis olurmu...??
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X