Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Afs,

Bilgiler icin cok Tesekkürler.

Calismalarinda basarilar diliyorum, insallah en kisa zamanda daha kaliteli Formalara kavusacagiz..!!
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      afs abı bırde armaalrı gordum keske yakından cekebılme ımkanın ortamın olsaydıda cekseydın bızımd emerakımzı azalırdı cok merak edıyoruz bu armaları.....
      İnan cep telefonu ile çekerken son anda vazgeçtim.

Şortların kumaşları ve modelleri değişiyor kumaş mikronları daha kaliteli olacak.

Kumaşlarla ilgili kaliteyi algılayabilmek için gerçeğini görüp, dokunmak gerekiyor.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Afs,

Eldivende yapacak mi Nike acaba..??
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ali Fuat abi, satışa 5 forma sunulmasının amacı 3 kaliteli ve pahalı forma ve taraftar için uygun fiyatta 2 forma ile satışları arttırmak mıdır?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnan cep telefonu ile çekerken son anda vazgeçtim.

Şortların kumaşları ve modelleri değişiyor kumaş mikronları daha kaliteli olacak.

Kumaşlarla ilgili kaliteyi algılayabilmek için gerçeğini görüp, dokunmak gerekiyor.
            abıcım tseke cekseydın cok ıyı olurduabı sortlar bole olacaksa cok guzel hem uzun hemde bı modelı var duz deıl ben bole sortlar sevıyorum..
            birde abı bılgın var mı onumuzdekı sende sortlar kenarındakı numara ve arma alt ust mu olacak hı csevmıyorum bıcımsız duruyo bırı bı tarafta bırı bı tarfta ols acok ıyı olur arma bı tarafa numara bı taraf olsa cok ıyı olur dıye dusunuyorum..

Yorum

• abı sureklı soru sorup senıde bunaltmak ıstemıyorum ama aklıam geldıkce sorasım gelıyo bı arkadsımızda bahsetmıstı formalarda bıze ozgu seyler olacak mı sende bunun uzerınde cok durmsutun mesela dısında trabzonspor ıcınde karadenzı fırtınası gıbı seyler.....

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Afs,

Eldivende yapacak mi Nike acaba..??
                Her şeyi de bilmiyorum. Kaleci eldivenini sormadın sanırım. Normal kışlık eldivenleri TS Club üretiyor zaten ve doğru olanı da bu bence.

Yorum

• Abi TS Club'in ürettigi seyler o kadar kaliteli olmuyor o yüzden sordum..

Mesela su o kadar fena gözükmüyor

Bunlarin siyah rengi olani yokmu..??

Yorum

• Ali Fuat abi paylaştığın bilgiler için çok teşekkürler, öncelikli kaygım kumaş kalitesiydi eğer 1.kalite kumaş kullanacaksalar gerçekten bordo mavi renklerimiz her türlü tasarımda kendini belli edecektir inşallah seneye güzel formalar göreceğiz.
                    DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ali Fuat abi, satışa 5 forma sunulmasının amacı 3 kaliteli ve pahalı forma ve taraftar için uygun fiyatta 2 forma ile satışları arttırmak mıdır?
                      Herkesin zevkine ve bütçesine uygun seçenek sunmak olabilir.

Ama sorun Trabzonspor'un kurumsal Trabzonspor forması diye anılacak klasik formasının olmaması. Önce böyle bir düşüncenin olması lazım.

Bu forumdaki pek çok arkadaşın ortak görüşü klasik çubuklu formanın yanında Aston Villa tarzı diye bilinen gövdesi bordo kolları mavi formanın yanında beyaz veya ekstra bir renk ile forma sayısını 3 ile sınırlandırmak.

Forma sayısı iç saha, dış saha, kupa avrupa kupaları diye ayırınca bir şekilde o formaları sırayla giyiyoruz zaten.

Forma ve şortlardaki numaralarla ilgili standartları Uefa ve TFF belirliyor. Fakat seneye bize özel font ve yazı karakterleri olacak formalarımızda.

Ne kadar yol aldığımızı görmek için sadece önümüze değil, arada arkamıza da bakmak lazım
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 12.03.2010, 17:45.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herkesin zevkine ve bütçesine uygun seçenek sunmak olabilir.

Ama sorun Trabzonspor'un kurumsal Trabzonspor forması diye anılacak klasik formasının olmaması. Önce böyle bir düşüncenin olması lazım.

Bu forumdaki pek çok arkadaşın ortak görüşü klasik çubuklu formanın yanında Aston Villa tarzı diye bilinen gövdesi bordo kolları mavi formanın yanında beyaz veya ekstra bir renk ile forma sayısını 3 ile sınırlandırmak.

Forma sayısı iç saha, dış saha, kupa avrupa kupaları diye ayırınca bir şekilde o formaları sırayla giyiyoruz zaten.

Forma ve şortlardaki numaralarla ilgili standartları Uefa ve TFF belirliyor. Fakat seneye bize özel font ve yazı karakterleri olacak formalarımızda.

Ne kadar yol aldığımızı görmek için sadece önümüze değil, arada arkamıza da bakmak lazım
                        abı bızımde bole sortlarımızın olursa supe rolur gercekden cok hos...

Yorum

• abı vermıs oldugun bılgıler dogrultusunda cok heyecanlandım ıns beklentılerımızı karsılarlar forma kalıtesı arması renk tonu bıze ozgu yazı fontları herseyıyle super olur ıns..cok sey ıstemıyoruz aslında olması gerekenı sıtıyoruz....

Yorum

• abıcım forma modellerı ne zaman gorucuye cıkacak sezon bıttıkden sonra mı yoksa yakın bı zamanda cıkacak mı...

Yorum

• afs abıcım bu son sorumdu senıde bunaltmak ıstemıyorum vermıs oldugun bılgıler ıcın cok tskler....

Yorum

• ali fuat abi tozluklardan bi bilgin varmi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X