Yahu arkadaş, bizim bi çift taraflı polarımız çıktı, içi forma tarzı dışı düz lacivert. Ben bunu hiçbir yerde bulamadım, biri yardım etsin habuna da, alalım ya...
Geçen TS Club'a gittiğimde vardı...
Trabzon'da yani...
Oldukça güzel bir ürün, 1 senedir kullanıyorum...
Yahu Ali Fuat abi TS Club Yetkilileri hic Avrupaya (Almanyaya) acilmayi düsünmüyormu ??
TS Club acmayi birak bari Nike Store´larda Formamiz olsun yeter
Biz burada caresiz kaliyoruz Internetten al desen Dünyanin Kargo Parasini istiyorlar
Bu Konuyu bir konusmada dile getirirsen gerek Tir´in Almanyayi gezmemsini gerek Almanyada acilacak bir TS Club cok büyük bir Adim olur (ve eger yapilan Ürünler Almanyaya gelse COK satilir inanin bana)
Yahu Ali Fuat abi TS Club Yetkilileri hic Avrupaya (Almanyaya) acilmayi düsünmüyormu ??
Biz burada caresiz kaliyoruz Internetten al desen Dünyanin Kargo Parasini istiyorlar
Bu Konuyu bir konusmada dile getirirsen gerek Tir´in Almanyayi gezmemsini gerek Almanyada acilacak bir TS Club cok büyük bir Adim olur (ve eger yapilan Ürünler Almanyaya gelse COK satilir inanin bana)
benim bildim kargo parasi yok
25# Alan Carlos Gomez da Costa
Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
Yasin önce Türkiye'de sürdürülebilir bir sistem oturtsunlar önce, eminim daha sonra sıra avrupaya da gelir. Yurdışında ticaret yapmak zor olabilir, bunun için zaten orada ticaret yapan şirketlerle anlaşmak daha mantıklı geliyor bana.
Yorum