Kemal font güzel fakat ben daha özgün ve yeni fontlar peşindeyim. İşin doğrusu tasarlanacak veya satın alınacak font ve font ailesi ( italik, light, bold gibi versiyonları ) sadece Trabzonspor'un kullandığı bir font olmalı. İşin uzmanına yaptırmak kaydı ile tasarlanacak fonta Trabzonspor adı bile verilebilir.
Uygulanacak font formaya ısı ile transfer edileceği için mümkün olduğunca düz karakterlerden seçilmeli. Şu an kullanılan malzemelerden çok daha iyi etki bırakan kaliteli seçenekler var fakat kulüp şimdikinden iyi para kazanıyor diye bu malzeme seçiliyor.
Ali Fuat abi, diyorumki, eski ts club forma zamaninda kullanan font cok güzeldi, onlari yenie kulanamazmiyiz. Hem o font sadece bizde vardi ve ts club üretiyordu.
En son Trabzon-Spor-61 tarafından düzenlendi; 09.01.2010, 19:09.
Aylar önce kulübümüze gönderdermiş olduğum forma önerileri ile ilgili raporların iki sayfasını paylaşmak istiyorum.
Bu sayfayı sürekli takip edenler önerdiğim ekstra rengin ne olduğunu merak ediyorlardı.
Forma modellerinin ne olacağını, yeni sezonda Nike'ın yeni çizgilerinin nasıl olacağını bilmiyoruz. Şimdilik bildiklerimiz veya öğrenebildiklerimiz; armaların değişeceği, kumaş kalitelerinin en kalitelilerden seçileceği, forma sırt numaraları ve isim karakterlerinin bize özel olacağı, bize verilen ürün ve formaların başka takımlara verilmeyeceği ve bize özel bir kolleksiyon hazırlatılmaya çalışıldığı.
Olur olmaz bilemem, tarihe not düşmüş olmak istedim o kadar.
Gerçekten renkler ve logo doğru uygulanırsa harika olmuş.İşte budur! afs bir sorum olacaktı formaların sadece üstünü görüyoruz ama şortlar ve çoraplarda çok önemli bence onlarla ilgili nasıl br çalışman var.Görsel olarak hazır mı tam takım halinde.Kombinasyonların önemli olduğu kadar şortların ve çorapların tasarımıda çok önem arzediyor bence.
Gerek forma sayısı konusunda gerek klasik kabul edelim dediğimiz 2 modelin sürekliliği konusunda olsun, hepsinde Afs abiye katılıyorum. Zaten bu başlığa takip eden taraftarların neredeyse tamamından kabul gören fikirler bunlar.
Ama bence bunları bir hafta sonra unutup kendi bildikleri telden çalmaya devam edecekler maalesef. Testi kırılmadan önlemimizi alsak diyorum. Bunların uygulanması için baskı yapalım.
İşi yönetime bıraktığımızda neler olduğunu görüyoruz. Nike desen belliki ne Trabzonspor'u ne de Türkiye'deki imajının ne hallerde olduğunu sallamıyor.
Bu konu ile ilgili bir İrlanda firması ile görüşülmüştü, bu arada bir Türk firması da bu teknik üzerine epey yatırım yaptığını söyleyip bu işe talip olmuş kime yaptırılacağı konusunda kesin karar verilmemiş.
Forma modellerinin ne olacağını, yeni sezonda Nike'ın yeni çizgilerinin nasıl olacağını bilmiyoruz. Şimdilik bildiklerimiz veya öğrenebildiklerimiz; armaların değişeceği, kumaş kalitelerinin en kalitelilerden seçileceği, forma sırt numaraları ve isim karakterlerinin bize özel olacağı, bize verilen ürün ve formaların başka takımlara verilmeyeceği ve bize özel bir kolleksiyon hazırlatılmaya çalışıldığı.
Olur olmaz bilemem, tarihe not düşmüş olmak istedim o kadar.
Her dönem bu yalanlarla kandırılıyoruz.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
çubuklu gelecek dendi geçen yarı dönemde parçalıyla geçiştirildik ve bu yıl da özel forma denen , bize geçen yıl vermeleri gereken çubuklu oldu formalardan çok şikayet etmeyeceğim ama gördüğümüz muamele ve bu muameleyi görmemize sebep olan idari kadrolardan çok şikayetçiyim :/
abıcım senı canı gonulden kutluyorum supersın senın gıbı nıye dusunmuyorlar anlamıyorum butun soledıklerıne katılıyorum sız formalarımız guzel olması ıcın her fıkrı soluyosunuz bızımkıler yapmamakda ısrar edıyorlar acaba formalar kotu mu gozuksun ıstıyorllar formaların renkı(bordo-mavı buz)modelı yazı karakterı arma reklam altında beyaz olmaması forma ıcınde ve dısındakı yazı cok guzel dusunulmus ve super kı buyuk takımın formaları bole olması gerekıyo dıye dusnuyorum formaların renk tonlaması mavı ve bordo tonunu tutturmaları lazım bırde abı sana ek olarak hatdım olmadan sortlarımız bıraz daha uzun olmasını duz olmamasını en azından estetık olması kenarlardan arkaay dogru cızgı bıle gelse derınlık katıyo sortlara bırde armayla numara ust uste hıc hos olmuyo bırı bı tarafta bırı bı tarafda olsa cok daha guzel olur dıye dusnuyorum ama dıkkat edıyorum herkes numara ve arma ust uste oluyo anlam veremedım kesısnlıkle bı tarafda numara bı tarafda arma olması gerekdıgını dusnuyorum (belkı bana guleceksınız ama demeden edmıcem benım dusuncem bu bı takıımın forması guzel oldugunda takımında o sezon basarı gosterıyo ben buan ınanıyorum sacam gelebılır)saygıalrımla crvap yzarsanız cok sevınırım
abıcım senı canı gonulden kutluyorum supersın senın gıbı nıye dusunmuyorlar anlamıyorum butun soledıklerıne katılıyorum sız formalarımız guzel olması ıcın her fıkrı soluyosunuz bızımkıler yapmamakda ısrar edıyorlar acaba formalar kotu mu gozuksun ıstıyorllar formaların renkı(bordo-mavı buz)modelı yazı karakterı arma reklam altında beyaz olmaması forma ıcınde ve dısındakı yazı cok guzel dusunulmus ve super kı buyuk takımın formaları bole olması gerekıyo dıye dusnuyorum formaların renk tonlaması mavı ve bordo tonunu tutturmaları lazım bırde abı sana ek olarak hatdım olmadan sortlarımız bıraz daha uzun olmasını duz olmamasını en azından estetık olması kenarlardan arkaay dogru cızgı bıle gelse derınlık katıyo sortlara bırde armayla numara ust uste hıc hos olmuyo bırı bı tarafta bırı bı tarafda olsa cok daha guzel olur dıye dusnuyorum ama dıkkat edıyorum herkes numara ve arma ust uste oluyo anlam veremedım kesısnlıkle bı tarafda numara bı tarafda arma olması gerekdıgını dusnuyorum (belkı bana guleceksınız ama demeden edmıcem benım dusuncem bu bı takıımın forması guzel oldugunda takımında o sezon basarı gosterıyo ben buan ınanıyorum sacam gelebılır)saygıalrımla crvap yzarsanız cok sevınırım
TFF talimatlarına göre diğer taraf reklam için ayırıldığından logo,numara ve üretici logosu aynı yerde fakat adidas ın logosu şortun arka tarafında böyle bir uygulama nike da var mı bilmiyorum.Ama sanırım yok.
Ali Fuat Abide olmasa adam gibi Trabzon Logosu ile bir Forma göremeyecegiz... biz görüyoruz böyle kaliteli formalari ondan sonra hevesleniyoruz... nikei bekliyoruz formalar ciksin diye... bir süre sonra dört gözle bekledigimiz forma cikiyor... hayal kirikligi yasiyoruz... cünkü her sene degisik bir bekleyis icindeyiz ayni bu sene ve önümüzdeki senelerde oldugu ve olacagi gibi... keske bir kerede su güzel afs abimizin resimlerindeki gibi olsada formalarimiz bizde hayal kirikligi yasamadan takimla daha cok birlesebilsek...
NOT: GÜZEL FORMA NORMAL GÜNLÜKDE GIYILIR DAHA COK SATILIR =)
En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 10.01.2010, 04:17.
Yorum