Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    'Soytürk' adli üyenin istegi üzerine:

gri forma cikmadan bu ne? arkadaslar yavas yavas...

Yorum

• Özellikle üstteki forma harikulade.. Görünüş güzelliği kesinlikle ayrıntılarda gizli.. Sanki bizim formalarımızdan çok farkı yok gibi gözüküyor ilk başta ama yandan gelen ince mavi şerit.. Nike ambleminin etrafından geçirilen mavi çizgi.. Bordo yakanın altındaki boşluğu kapatan mavi dolgu.. Doğru bir amblem.. Bordo Mavi yapılan bir Türk Telekom reklamı ve beyaz zemine yapılmayan bir ülker reklamı.Bizim formalarımızda bunların hiçbiri yok. Gerçekten Herşey Ayrıntılarda Gizli

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gri forma cikmadan bu ne? arkadaslar yavas yavas...

arkdaştan ben rica ettim 3.renk krem olsun diye biraz sarı gibi olmuş ama yinede cok güzel grininde cıkcagı yok zaten seneye buda 5 sene sonraki 3.rengimiz olabilir ama şahsen krem maviylede bordoylada çok güzel duruyo özel hayatınızda giyip deneyinbirde hiçbir takımda yok başka bordomavi gibi hem farklılık açısından hemde renk uyumu olarak cok güzel olacagını düşünüyorum
        Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• Aylar önce kulübümüze gönderdermiş olduğum forma önerileri ile ilgili raporların iki sayfasını paylaşmak istiyorum.

Bu sayfayı sürekli takip edenler önerdiğim ekstra rengin ne olduğunu merak ediyorlardı.

Forma modellerinin ne olacağını, yeni sezonda Nike'ın yeni çizgilerinin nasıl olacağını bilmiyoruz. Şimdilik bildiklerimiz veya öğrenebildiklerimiz; armaların değişeceği, kumaş kalitelerinin en kalitelilerden seçileceği, forma sırt numaraları ve isim karakterlerinin bize özel olacağı, bize verilen ürün ve formaların başka takımlara verilmeyeceği ve bize özel bir kolleksiyon hazırlatılmaya çalışıldığı.

Olur olmaz bilemem, tarihe not düşmüş olmak istedim o kadar.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gerçekten güzel haberler bunlar Ali Fuat Abi. Şuan gözüme takılan birşey var formada renklerin canlılığı çok önemli. Çalışmaların harika olmuş umarım değerlendirilir.

Bir de; Ali Fuat Abi sen bu önerilerini Nike'ye de yollasan(yolladın mı bilmiyorum) daha iyi olur. Kulüp bu işlerden anlamıyor bari anlayan kişilere göster.

Yorum

• Şimdilik sadece iki sayfasını gördüğünüz raporu gönderdiğimde futbol federasyonu formalarla ilgili duyuruyu henüz yapmamıştı o yüzden sırt kısmında reklam görünmüyor. Daha sonra kullanılacak fontlarla ilgili başka önerilerimde oldu fakat, sadece benim söylemem veya söylemiş olmam bir şeylerin değişmesi için yeterli olmuyor.

Yorum

• Ali Fuat Abi, armanın bu şekil olduğu çalışma yapar mısın? Bu tür çalışmayı Hollanda armasında da görmüştüm. Açıkçası çok hoşuma gitmişti
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Yeni sezon armalarımız bu şekilde olacak zaten:

Bu konu ile ilgili bir İrlanda firması ile görüşülmüştü, bu arada bir Türk firması da bu teknik üzerine epey yatırım yaptığını söyleyip bu işe talip olmuş kime yaptırılacağı konusunda kesin karar verilmemiş.

Yorum

• Brezilya'nın dünya kupasında hangi formayı giyeceği dedikoduları sürüyor. Yeni sezonda omuzlarda çizgi kullanılacağı tahminim tutmuş gibi görünüyor.

Formalarda kullanacağımız font özgün, okunaklı ve modern olmalı.
                    Yurt dışında normalde kullandığınız fontlar için belli bir para ödeyip satın almanız gerekir.
                    Kullanılacak yazı karakteri sırf değişiklik olsun diye değil, kurum kimliğinin ve Trabzonspor markasının bir parçası olarak görülüp işin uzmanları tarafından seçilmeli.

Türk Telekom'un göğüs reklamında kullandığı font herhangi bir font değil, zaten kampanyalarında kullandığı ve kendi kurum kimliğinin bir parçası olduğunu, herhangi bir telefon faturasının zarfında bu fontların zaten kullanıldığını görebilirsiniz.

Nike'ın Türkiye için tasarlatmış olduğu yazı karakterinin konsepti hat yazısı üzerine kurulmuştu, bunun gibi bizim de fırtına, atak olma gibi çağrışım yapacak özgün tasarımlara ihtiyacımız var.

Daha da önemlisi bu konuların ciddiyetinin farkına varacak ve uygulama yollarını tıkamayacak yöneticilere.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 09.01.2010, 15:05.

Yorum

• Ali Fuat abi bu fonta ne diyorsun?

Font'un ismi 'Tertre'. Bence gayet modern ve şık bir font...
                      .

Yorum

• Model konusunda çok takıntılı değilim. Derdim öncelikli olarak Trabzonspor'un renklerinin doğru kullanılması bunun için doğru kumaş ve model seçimi önemli. Ayrıca bizim renklerimizi en güzel şekilde gösteren modellerin seçilmesi. Çubuklu formamız gibi, Aston Villa tarzı diye bilinen aslında bizim renginden dolayı algıda seçicilik yaptığımız klasik modellin mutlaka her sezon kolleksiyonlarımız içinde yer alması. Yedek renk seçilirken ve ürünlerde kullanılacak renklerde belli kriterler içinde seçilmeli ve disipline edilmeli. Elimizde mavi gibi her tonu ayrı güzel bir renk varken ortaya çıkan ürünlerin bu halde olması olaya bir profesonel elin değmemesinden kaynaklanıyor.

Aynı model bir ürün farklı renklerde farklı etkiler oluşturuyor. Her markanın belli bir marka çizgisi var, önemli olan o sınırlar içinde doğru yorum ve yaklaşımlarla kendi modanızı oluşturmak.

Montun içinden bir detay:

Kemal font güzel fakat ben daha özgün ve yeni fontlar peşindeyim. İşin doğrusu tasarlanacak veya satın alınacak font ve font ailesi ( italik, light, bold gibi versiyonları ) sadece Trabzonspor'un kullandığı bir font olmalı. İşin uzmanına yaptırmak kaydı ile tasarlanacak fonta Trabzonspor adı bile verilebilir.

Uygulanacak font formaya ısı ile transfer edileceği için mümkün olduğunca düz karakterlerden seçilmeli. Şu an kullanılan malzemelerden çok daha iyi etki bırakan kaliteli seçenekler var fakat kulüp şimdikinden iyi para kazanıyor diye bu malzeme seçiliyor.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 09.01.2010, 15:20.

Yorum

• ''Futbol oynamak için doğduk''

Gerçekten de çok güzel bir sloganmış.

Yorum

• Artik milletin degil kendi formamizin dizaynina baslaya biliriz

Nike Katalogu bu sene ayni kaliyor en cok üstünde durduklari 4 model ise alttakiler!

En alttaki ikisi ise bu senen yeni modelleri

Yorum

• ali fuat abi bir numarasın yemin ediyorum.ancak klubümüz önerilerini dikkate almamış malasef
                              ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                              #Ziya Doğan

Yorum

• [QUOTE=a f s;2896848]
                                QUOTE]

Mukemmel!! afs iste forma budur.. keske yeni sezon formalarimiz boyle olsa uzun kollulari mukemmel olur valla!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X