Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• bende ufuk gibi düşünenlerdenim eğer başlık için bakarsak olaya resmi sponsor nike denildiğine göre bu heralde sadece trabzonspor için açılmış bir başlık değil genel tüm takımlar içinse problem yok herkes nike giyen takımların formalarını paylaşabilir.
    iyi nyetli olan biz taraftarlar için sanki aynı takımın aynı formalarıyla sürekli bu sayfalarda yer almasını bazı arkadaslarımız sanki nike bize bu formalardan üretecek sizde bakın bu sene değil ama önmüzdeki seneler böyle olacak gibi bir kanı yaratılmaya calısılıyor kanımca.ha eğer böyle bir durum söz konusuysa o zaman başka takımların formaları türkiyr şartlarına göre pahalı o yzden bizim kulupte ucuz formaları secmiş mantığınada ters düşüyor.tranzonspor a uygulanabilecek her model burda paylaşılabilir düşncesindeyim ama bunu sürekli aynı şeylerle gndemde tutmak yanlıs.bu sayfanın %75 inden çoğu başka takımların formalarının ve eşyalarının bordo-mavi renklerle yeniden düzenlenmesinden ibaret.eğer tasarım yapacak arkadaşlarımız varsa ki var bunlar içlerinde beğendiklerimde var ltfen yeni şeyler yapılsın.formalar için söylemiyorum bunları tabi.dünya kulubu olmasınızki nike size tasarım yapsın ve onu üretsin yoksa bende biliyorum belirli bir konsept var takımların %90 ı renklerine göre bu formaları yaptırıyorlar.birde şunu eklemek istiyorum nike hiçbir zaman barça ya m utd e ne bilim böyle kuluplere yapılan formalardan bize yapmayacaktır! onun içindir ki bu takımların formalarının sürekli paylaşılması bence doğru değil.
    En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 06.01.2010, 12:54.
    Saygılarımla,
    Adem Hotaman.

Yorum

• bu başlık, siteye girdiğimde baktığım 4 başlıktan birisi bence canlı tutulmalı.

Yorum

• bencede canlı tutulmalı fotograflar konulmalı afs abi dört gün birşey koymasın konuya ne giren kalıyor ne cevap yazan

Yorum

• Eğer Afs abi eklemezse ben eklerim. Hemde estetik kaygısı, mesaj verme derdi olmadan lambır lumbur eklerim.
          O yüzden Afs abi eklemeye devam etsin.
          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Bende bir itirafta bulunacağım ;

Şu ana kadar istemeyerek aldığım formalar Nike'ın ürettikleridir.

Gelecek sene ya kısmet
            O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• valla afs abi olmasa bu başlığın tadı-tuzu kalmaz
              bende bu başlığa afs abiden güzel bir haber veya yine güzel bir resim varmı diye giriyorum
              yoksa bu başlıkta benim gibi nike a sallayan sallayana
              arada afs abinin nezih uslubu ve fotoları olmazsa hiç giren olmaz...(diye düşünüyorum,şahsım düşünüyor başkasına karışmam)

not: ayrıca örnek alınacak ender büyüklerimizdendir kendisi,yine forma konusunda 1-2 özel mesajımız haricinde direk görüşmüşlüğümüz yoktur ama bu forumda olması benim açımdan bir şanstır onurdur...
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• afs abi bu basliga ben bazen sadece o senin koydugun resimleri gormek icin giriyorum.. aynen dedigin gibi ferahlamak icin bazen. ama resimler devam etsin.. sensiz bu baslik bir b** deyil eheheh

Yorum

• Ufuk Bayraktar,sen istersen başka başlıklarda takıl.Mausa yazık
                  *
                  *
                  Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Paylaştığım her fotoğrafın bir hikayesi ve arka planında bir haberi var aslında. Barcelona'nın çubuklu formasını niye paylaştığımı zamanı gelince öğreneceksiniz. İnsanlar sürekli olumsuz eleştirilerden sıkıldığı için biraz ferahlık olsun düşüncesi ile paylaşıyordum, fakat madem rahatsız olanlar var paylaşmam olur biter.

Bitti.
                    aman abi dur sakın paylaşmamazlık etme...arkadaş heralde şu gergin günlerde öylesine yazmıştır...sen bu başlığa girmeyince paylaşım yapmayınca başlık çöker...benimde girdiğim 4-5 başlıktan birisi burası
                    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• gri forma çıkıcaktı o ne oldu ?
                      ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                      Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Başlığın canlı tutulması için ille de başka takımların sayısız resimlerinin paylaşılması gerekmez bence.. eskiden tasarımlar olurdu haberler olurdu muhabbet olurdu daha güzeldi. Bende o kadar resimden rahatsız olanlardanım.. çok değişik modeller çıktığında tabiki gösterilmesi paylaşılması çok güzel.. Ama İnter bi maç yapıyo 1 sayfa onun resimleri pek olmuyo sanki.Başlığın canlılığına da bi katkısı olduğunu düşünmüyorum bunun. Tabiki kimse şunu yap şunu yapma diyemeyiz haddimiz değil. Ama daha az olsa iyi olur bence

Yorum

• yaw bu kadar tepki alacağımı sanmamıştım bu mesajdan sonra. kaydırma tuşuna da çok takıldığınızı görüyorum.sadece bir espiri mahiyetinde bir şeydi. ben şahsi fikrimi söyledim sadece

ha ben yayınlanmasın da demiyorum. .. evet Ali fuat abiyi ben de bu başlık sayesinde tanıdım. bu başlığa foruma girdiğim her gün de girerim, hani ali fuat abi yeni bir duyum almışmıdır diye.

konu aşşağılara kaydığı oluyor. bazen 2 3 gün bayaa aşşağı gittiğide oluyor, evet ama bu demek değildir ki illaki barcelonanın yada bilmem arsenalin formalarının fotoğrafları yayınlandığında bu konuya girip bakacaz. sadece Ali Fuat abinin resim yayınlamasını bekleyenler, kanaatimce yanlış düşünüyorlar. ama hep aynı formalar bazende çok resim oluyor. ben bundan şikayaetciyim.. mesela yıldızlı barcelona ürünü var arkada ThY sponsorunun gözüktüğü. buna eyvallah diyorum hem farklı bir resim hemde göğsümüzü kabartıyor..

bu arada Ali Fuat abi barcelonanın çizgili formasının, bize yapılacağına düşünenelerden değilim. bizim yönetim nasıl her zaman sizi ters köşe yaptıysa gene yapacaktır. hep öyle olmuyo mu?

son bir şey daha, abi bize böyle forma yapmadan, biz nike ile sözlememizi bitiririz....

saygıda kusur etmişssem affola..
                          En son Ufuk Bayraktar61 tarafından düzenlendi; 07.01.2010, 01:38.

Yorum

• Elinizde iyi bir fikir var ve doğru uygulama yapabiliyorsanız sonuç böyle etkili olabiliyor. Yeni sezon veya genel olarak Trabzonsporumuz için kurumsal diyebileceğimiz forma modeli önerilerimde sadece renk ve model değil, kumaş, doku ve detaylarla da orijinal tasarımlar üretmiştim. Henüz hiçbirini görmediniz fakat görenler beğendiklerini söylemişti.

Polemik değil, fikir ve proje üretme derdinde oldum. Yanlış yapmış, yanlış anlaşılmış olabilirim. Olayları doğru değerlendirmek için bazen uzaktan bakmak gerekebiliyor.

Zamanınızı aldım, kusuruma bakmayın.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Harika tasarim

Aslani ve dogalarin simgelerini animsatan renkler secilmis.

Paylasim icin tesekkürler.
                              Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• tam kamerun'a gore bir forma.. aslinda puma' bize son senesi insan gibi forma yapsaydi devam ederdik ama bosverelim puma'yi.. bizim isimiz nike ile

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X