Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nike bir şeyler yapmak istiyorsa işe ilk önce tribünlerde açılmak üzere parçalı forma şeklinde dev bir bayrak yaptırsın...

Ali fuat şu işi bir yap be güzel kardeşim...

Diyelimki Ali Fuat bir şeyler yaptırta biliyor.....
    Nike mı yapacak?

Hiç sanmıyorum.Bizi pek umursamıyorlar gibi geliyor bana ya da her zamanki gibi yönetimin ihmali.
    *
    *
    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün Capitolun içindeki Boyner mağazasında Nike ürünlerinin satıldığı bölüme uğradım.Bizim formalarımız ve bir çok ürünümüz(polar,forma tişört)Manu,Barca ve Celtik'in ürünlerinden daha pahalı.
      Her zaman söylüyorum bizim fiyat politakımız felaket...

Bizim fiyatlarımız rakiplerimizle asla aynı ayarda olmamalıdır hatta en az yarısı kadar olmalıdır hatta aynı kalitede...

Çünkü bizim taraftar sayımızda profilimizde belli...

Bizim bir çoçuk badisini 30 küsür milyona satmamız abesle iştiğaldir...!!
      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Bu gün Iker Casillias'ın nostaljik kaleci giyimiyle resmini görünce öyle bir özendim ki sormayın .

Bizim kulübümüzde "formalar o yıllardaki asıllarına uygun şekilde üretilmiş" efsane futbolcular serisi üretemez mi ?

Ali Kemal , Şenol , Necmi , İskender ... Türk futbolunda iz bırakmış çok syıda futbolcumuz var . Kulübümüze ek gelir sağlayacağı gibi bu Trabzonspor tarihinde çok büyük emeği olan değerlerimize de hoş bir jest olur .

Yorum

• serdar baliye ayip olmasin diye onun adini tasiyan formalar üretip piyasaya sunalim. bakalim satin alan olacak mi. kesin kendisi hepsini satin alir ve ts ye laf atar forma yetistiremiyorlar benim adima diye

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            serdar baliye ayip olmasin diye onun adini tasiyan formalar üretip piyasaya sunalim. bakalim satin alan olacak mi. kesin kendisi hepsini satin alir ve ts ye laf atar forma yetistiremiyorlar benim adima diye
            Süper fikir!

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• tesekkürler afs abi. yarin bu fotoyu kesin yerel gazetelerde serdar balinin imzasi ile görürsek sasmayalim

Yorum

• Beşiktaş'ın eski futbolcusu her şeyden rahatsızdır.

Neden Şenol Güneş bu kadar ön planda bizim de formamızı yapsınlar.

- Başkanım plaket ne için
                - Senin sayende forma satışlarımız patlama yaptı
                - Vallaha mı?
                - Sana tepki olsun diye millet Şenol Güneş forması alıyor habire, bunu daha önce niye düşünemedik ki. Bu arada senin forma hala sıfır sattı.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 89 tl imiş şenol güneş formaları

Yorum

• Ucuzmuş !

Bravo yönetim.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Şenol Güneş 'fırtına'sı dinmiyor!Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş'in isminin yazılı olduğu formalara oldukça ilgi gösterildiği bildirildi.03/12/09 15:44TS Club Mağazalarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Serdar Boğoçlu, yeni teknik direktörleri Güneş'in ismini yazdırdıkları formalara taraftarların ilgi gösterdiğini belirterek, ''Dün formaların satışa sunulmasıyla bir hareketlilik yaşanıyor. Hafta sonu 5 bin rakamına ulaşacağımızı düşünüyoruz'' dedi.

Bu sezon 100 bin forma satışı hedeflerinin bulunduğunu anlatan Boğoçlu, ''Şu anda 70 binin üstünde bir satışı yakaladık. Güneş formalarıyla 100 bin hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Eski formaların piyasaya çıkması çok güzel olur cidden. iyi satış yapar.
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• TS Club eski modeller üzerinden tişörtler yapabilir fakat önce aslını ihya etmeden fantastik uygulamalara karşıyım. Yıllardır renklerimizi oturtamamışız, belli bir forma stilimiz olmamış, armamızı doğru kullanamamışız, ürün satışını organize edememişiz, forma dışında kaliteli ürün çıkaramamışız.

Halledilmesi gerekenleri halledelim hele.

Sahi kış geldi hani kışlık ürünler. Yapıldı üretildi, duyduk fakat neden resmi satış sitemizde yok? Yeni çıkan ürünleri merak ediyoruz.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TS Club eski modeller üzerinden tişörtler yapabilir fakat önce aslını ihya etmeden fantastik uygulamalara karşıyım. Yıllardır renklerimizi oturtamamışız, belli bir forma stilimiz olmamış, armamızı doğru kullanamamışız, ürün satışını organize edememişiz, forma dışında kaliteli ürün çıkaramamışız.

Halledilmesi gerekenleri halledelim hele.

Sahi kış geldi hani kışlık ürünler. Yapıldı üretildi, duyduk fakat neden resmi satış sitemizde yok? Yeni çıkan ürünleri merak ediyoruz.
                                Ali Fuat Abi, kış geldi diyorsun çok haklısın 2 bayram geçti 20 gün sonra yıl sonu eğer bu tren de kaçarsa kimse şubat martta giymek için kışlık ürün almaz...aylardır polar bekleyen ben büyük hayal kırıklığı yaşıyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X