Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezon ortasında çıkan forma istemiyoruz.Çünkü aynı formayı gelecek sene de giymek zorunda kalıyoruz.

Yorum

• Hamsili forma "gri" formaya sarktı.Yakında nereye gider bakalım.

Yorum

• Hamsili denildimi bilmem ama hamsi rengi olduğu net. Bence onu ima etmişlerdi zaten. Hamsili forma yok daha neler..

Yorum

• Hayret ben bu hamsili forma işini unuttuklarını sanıyordum.
          Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• gri formayı merakla bekliyoruz.inşallah nike'ın bize yaptığı en güzel forma olur da elalemin formalarına bakıp iç geçirmeyiz.
            teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Fransanın formaları iğrenç ötesi

Dün İrlanda maçında gördüm bunun nesini beğendi bizim arkadaşlar dedim
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fransanın formaları iğrenç ötesi

Dün İrlanda maçında gördüm bunun nesini beğendi bizim arkadaşlar dedim

Bahsettigin forma buysa bence yaniliyorsun
                .

Yorum

• Nike Trabzonspor'a çok yakıştı. Hem saygınlık açısından hem de görsellik açısından yönetim Nike ile anlaşarak iyi iş yaptı geçen sene.
                  İstanbul saltanatına karşı inadına Anadolu!

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bahsettigin forma buysa bence yaniliyorsun
                    Bunun neresi güzel

Sırtında ki şeritler bi acayip numaraları engelliyor bence sonra futbolcu ismi yazılınca ne olacak?

Bide herkes Henry gibi Anelka gibi kaslı ve zayıf değil göbeğimiz var bizim ben istesemde bunu giyemem

Gerçekten hiç beğenmedim beğenilcek bir tarafıda yok bence.
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Zevkler ve renkler tartışılmaz. Yani kimisi beğenir kimisi beğenmez. Beğenilsede beğenilmesede Fransa Ulusal Milli Takımı bu formayı Güney Afrika'da giyecek. Henry'in eliyle attırdığı gol sayesinde
                      t @Selim_Turan

Yorum

• Şu an meselemiz veya gündemimiz hangi marka daha güzel değil ki! Adidas'ın Almanya, Rusya ve Fransa'ya yaptığı formaları kulüp formalarına yapmayacağı da bir gerçek. Dünya kupası bir vitrin ve markaların kendilerini göstermek için reklam alanı olarak kullandıkları bir mecra. Fransa'nın Adidas ile biten sözleşmesinde böyle formalar yapılması yine bu reklam savaşlarının ürünü.

Türkiye liglerinde hele İstanbul takımlarından farklı marka giyinmek bizim için daha anlamlı. Taraftarın istekleri ve beklentileri doğrultusunda formalar hazırlanınca ne etki yapabileceğini bu sayfaları takip edenler iyi bilir.

En büyük eleştirilerimizden biri olan armalarımız yeni sezondan itibaren Barcelona armaları ile aynı özelliklerde üretilecek. Bu konu ile ilgili bir İrlanda firması ile anlaşıldı bile.

Yeni ve güzel haberler geliyor, hele sabır.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• sabırla ve heycanla bekliyorum bende istanbul takımlarından farklı olmamızı istiyorum burada nike sanki dandik bir markaymış gözüyle bakanlar var ama nike adidas kadar kaliteli ürünler cıkarıyor

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X