Sezon ortasında çıkan forma istemiyoruz.Çünkü aynı formayı gelecek sene de giymek zorunda kalıyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Fransanın formaları iğrenç ötesi
Dün İrlanda maçında gördüm bunun nesini beğendi bizim arkadaşlar dedim"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFransanın formaları iğrenç ötesi
Dün İrlanda maçında gördüm bunun nesini beğendi bizim arkadaşlar dedim
Bahsettigin forma buysa bence yaniliyorsun.
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bahsettigin forma buysa bence yaniliyorsun
Sırtında ki şeritler bi acayip numaraları engelliyor bence sonra futbolcu ismi yazılınca ne olacak?
Bide herkes Henry gibi Anelka gibi kaslı ve zayıf değil göbeğimiz var bizim ben istesemde bunu giyemem
Gerçekten hiç beğenmedim beğenilcek bir tarafıda yok bence."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Şu an meselemiz veya gündemimiz hangi marka daha güzel değil ki! Adidas'ın Almanya, Rusya ve Fransa'ya yaptığı formaları kulüp formalarına yapmayacağı da bir gerçek. Dünya kupası bir vitrin ve markaların kendilerini göstermek için reklam alanı olarak kullandıkları bir mecra. Fransa'nın Adidas ile biten sözleşmesinde böyle formalar yapılması yine bu reklam savaşlarının ürünü.
Türkiye liglerinde hele İstanbul takımlarından farklı marka giyinmek bizim için daha anlamlı. Taraftarın istekleri ve beklentileri doğrultusunda formalar hazırlanınca ne etki yapabileceğini bu sayfaları takip edenler iyi bilir.
En büyük eleştirilerimizden biri olan armalarımız yeni sezondan itibaren Barcelona armaları ile aynı özelliklerde üretilecek. Bu konu ile ilgili bir İrlanda firması ile anlaşıldı bile.
Yeni ve güzel haberler geliyor, hele sabır.
Yorum
-
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum