Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yeni formalar nasil ve hangi renkde olursa olsun en önemlisi "hatasiz olmalari", yane armamiz, sponsorlarimiz, fontlarimiz, kumasi, yakada Trabzonspor yazisi gibi ekstralar hatasiz olmali. Yoksa formalar ne kadar güzel olursa olsun bu yil gibi armamiz morelleri bozuyor, ülker logosunun beyaz zemini formayi cirkinlestiriyor, fazla siradan olan font, vs. .
Afs abimizin önerdigi rengi hepimiz merak ediyoruz ve ona güveniyoruz (bende dahil) fakat bir ihtimal varki bu taraftarin hic hosuna gitmeyecek bir renk olabilme ihtimali var. Bilmiyorum katiliyormusunuz ama benim fikrim afs abi en azindan ana düsüncesini bizimle paylasmasi lazimki bizde taraftar olarak neyi istedigimizi söyliyelim.
Bir yilimizi daha kaybedelim, artik seneye kaldi, seneye bize özel formalar cikacak gibi sözler duymak istemiyorum artik. Lütfen afs abi sen forma konusunda taraftarin sesisin. 2010-2011 formalarimizi dört dörtlük yapalim. beyenmeyenler mutlaka olacak fakat amac zaten herkesi degil, mümkün oldugu kadar Ts liyi tatmin etmekdir.
Yorum
-
Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen AFS abimin zevkine güveniyorum.
AFS abinin önerdiği forma tasarımlarını görmesem bile çok iyi ve tam istediğimiz şekilde tasarımlar olduğuna eminim.
Yorum
-
Beyler Trabzonspor'un renkleri bellidir..
Forma renklerinde yeniliğe gitmeyi düşünen arkadaşlar zihinlerde yeniliğe gidip takıma daha nasıl yararlı olabilirim düşüncesi içine girerlerse daha iyi olur.One Team To RuLe Them aLL,One Team To Find Them,One Team BrinG Them aLL and in the DarKness,Bind Them!!!
Yorum
-
İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePes 10 Nike&Ts Forma çalışmalarım
Dipçik 1 : Yorum bekliyorum
Dipçik 2 : Biraz bozuklar düzelteceğim
koyu bordo acik mavi yaparsan parcali formayi
tam süper olacak
beyaz forma harika olmus
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoyu bordo acik mavi yaparsan parcali formayi
tam süper olacak
beyaz forma harika olmus
Yorum
-
İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Giresunlu TrabzonsporlularOsman Ağa Torunu!Mês que un clup!25 Haziran 2005 - Statüko 1967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum