Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forma almak için uzun kollu çubukluyu bekliyodum.Teşekkürler yönetim, teşekkürler Nike
    Al benden de o kadar bende uzun kollu'ları bekliyordum. Yönetim bu şekilde ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Ali Fuat Abi 62 bin forma satıldı dedi. Uzun kollular çıksa bu sayı çok artardı. Ne desem bilmiyorum
    İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emre uzun kollu forma çıktı da biz niye göremiyoruz ?
    Abi çıkmayacak formalar arkadaş tepki verdi. Yukarıdaki mesajı görmedin galiba.

Merhabalar,
    Şu an da üretim planlamamızda uzun kollu çubuklu forma yoktur
    Bilgilerinize,

----------------------------------------------------

Ülker IŞIK

Trabzonspor Ticari Ürünler Ticaret A.Ş.
    İnönü Mah. Trabzonspor Bulvarı Hüseyin Avni Aker Stadyumu VIP Tribün Altı
    Trabzon

Çubuklu formanın uzun kollusu çıkması için kulübümüze mail atmıştım aldığım cevap

Yorum

• Karadenizspor'un bile armaları Trabzonspor'un armalarından kaliteli duruyor
      Giresunlu Trabzonsporlular
      Osman Ağa Torunu!
      Mês que un clup!
      25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• @AFS @Yönetim
        Bunca yaptiklarindan bunca emekden sora sendeki cevheri görmezden gelip seni klüpte bu islerin basina getirmeyen yönetime ne diyeyim ben. Önemli olan profesyonellik degil zaten,cikar iliskileri,rant,ego vs. vs. vs. bu hep böyleydi böylede gidecek malesef. cok daha bekleriz biz adam gibi ürünleri,seneye düzelse düzelse armamiz düzelir dikisli olur buseferde amblemin kendi yamuk olur,renkleri tutmaz yada ne bilim.
        Amacim ne birilerine yag cekmek nede körü körüne elestirmek, sadece kendi görüsümle gercekleri paylasmak istedim.
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Ben uzun kollu çubuklu bekliyordum almak için. Kısa kollusunu almayı düşünmüyorum çok ciddiyim. Çıkarsa Hamsili formamızı beklemeyi düşünüyorum.
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Arkadaşlar anlamayacak birşey yok forma satmasın diye uğraşıyorlar 2 senedir. Ancak böyle düşünürseniz mantığınız alır olanları aksi halde boş yere kafa patlatır işin içinden çıkamazsınız
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Evet Emirhan, Bende Özellikle Uzun Kollu Forma Bekleyenlerdenim..
              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet Emirhan, Bende Özellikle Uzun Kollu Forma Bekleyenlerdenim..
                Çok bekleriz kardeşim

Çıkmıcak uzun kollu forma. Ve bende almayacağım
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• Sadri Şener Sosyal Tesisleri'ndeki mağazaya sorduğumda uzun kollu formaların Kasım ayı içinde çıkacağını söylediler, ama hangi formaların uzun kollusunun çıkacağını bilmiyorlarmış.

Çubuklunun uzun kollusu mükemmel olurdu ama ben şansımı maviyle deneyeceğim artık

Yorum

• Bence beyaz formanın uzun kollusu garanti çıkacak..
                    Giresunlu Trabzonsporlular
                    Osman Ağa Torunu!
                    Mês que un clup!
                    25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• havalar soğumaya başladı bu aralar çıkar diye sabırsızlanıyordum uzun kollu çubuklu formalar için yalan oldu hayallerim
                      ya adamlar tv deki program için kaç çeşit istediği formayı bastıyor nike a, koskoca trabzonspor kulubü uzun kollu forma çıkartamıyor mu yazık
                      Bordo Mavi...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @AFS @Yönetim
                        Bunca yaptiklarindan bunca emekden sora sendeki cevheri görmezden gelip seni klüpte bu islerin basina getirmeyen yönetime ne diyeyim ben. Önemli olan profesyonellik degil zaten,cikar iliskileri,rant,ego vs. vs. vs. bu hep böyleydi böylede gidecek malesef. cok daha bekleriz biz adam gibi ürünleri,seneye düzelse düzelse armamiz düzelir dikisli olur buseferde amblemin kendi yamuk olur,renkleri tutmaz yada ne bilim.
                        Amacim ne birilerine yag cekmek nede körü körüne elestirmek, sadece kendi görüsümle gercekleri paylasmak istedim.
                        En başından beri söylüyorum; benim Trabzonspor Kulübünden söylediğin anlamda bir beklentim yok, zaten kendi ajansım ve severek yaptığım bir işim var. Buradaki bütün çabalamalarım sade bir kulüp üyesi ve sade taraftar olarak çözüme katkıda bulunma çabası, o kadar. Fikirlerimi, önerilerimi, eleştirilerimi sürekli olarak işin yetkilileri ile paylaşıyorum.

Bu kulüp hepimizin, keşke bu işler çok daha iyi yapılsa da, biz başka şeyler konuşuyor olsak.

Fakat forma satışı, marka olmak, ürün satmak bu bir süreç ve kaliteli insan, doğru yol haritası ve çokca çalışma gerektiriyor.

Bu süreç içerisinde taraftar üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. İspanya'nın - Barça hariç- büyük takımlarını geride bırakacak bir satış rakamı, hele böyle bir ekonomik kriz ortamında büyük başarı. Fakat burada alkışı, bunca ısrar ve hatırlatmalarla aynı hataları tekrarlayan yönetim değil, vefakar taraftar hak ediyor.

Kritik soru şu: 62bin forma satın almış -çoğu da bu sayfalardaki gibi birden fazla forma almış- taraftar, seneye neden forma alsın? Taraftarın haklı istekleri ve beklentileri karşılanmazsa bu rakamlarda satış olmayacağının fazlasıyla farkındalar. Görüşmeler sonucunda Nike Türkiye de olayın ciddiyetinin farkında.

Bundan sonraki gelişmeleri yakından takip etmeye çalışıyor, kulüp nezdinde bir nazım varsa hepimizin adına fikir ve önerilerimi iletmeye çalışıyorum.

Umarım bunca iyi niyet ve beklentinin ötesinde sürprizlerle karşılaşırız.

Gri forma mı? Boşverin bence, ben çok daha güzel bir renk ve tasarım önerdim. ( bu satırları okuyanlardan bazıları biliyor ve hepsinin ortak fikri bu yönde )

Ben de uzun kollu forma hastası olarak, çözüm önerim şu: aynı renk bir body bulunur, formanın altından giyilir.

En son a f s tarafından düzenlendi; 27.10.2009, 18:41.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Adidas giyiyor olsaydık büyük ihtimalle formamız yaklaşık böyle olcaktı. Formalarda kullanılan bordomuzun tüzüğümüzde geçtiği gibi bu şekilde koyu bordo olmasını istiyorum.

Yorum

• Valla bana mı öyle geliyor genele mi öyle geliyor bilmem. Adidas forma çok karizmatik duruyor.
                            t @Selim_Turan

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Topa 103 km hızla vurmanın sırrını açıkladı

FC Barcelona'nın İsveçli forveti Zlatan İbrahimoviç'in geçen hafta sonu Real Zaragoza'ya serbest vuruşta attığı golde topun saatte 103 kilometre hızla gittiği belirtildi.

Barcelona'nın 6-1 kazandığı maçta, serbest vuruştan skoru 2-0'a getiren golü atan İbrahimoviç'in topa verdiği hız İspanya'da konuşuluyor. Geçen sezon İnter formasıyla İtalyan liginde serbest vuruştan iki gol atan İbrahimoviç'in bu gollerin birinde topa saatte 124 kilometrelik hız verdiği hatırlatıldı. İsveçli futbolcu, topa sert vurmayı İnter'deyken Sinisa Mihajloviç'ten öğrendiğini açıklarken, ''Zaragoza maçında serbest vuruşu ben kullanmak istedim, çünkü İtalya'da bu tip vuruşlarda çok çalışma yaptım. Antrenmanlarda eğer yanınızda Mihajloviç gibi biri bulunuyorsa sert şut çekmeyi öğreniyorsunuz. O, topa iyi ve sert vurmayı bilen bir futbolcu'' dedi.

Real Zaragoza'ya attığı golden dolayı heyecanlandığını ve çok mutlu olduğunu kaydeden İbrahimoviç, Barcelona'ya artık uyum sağladığını ve fiziksel olarak kendisini çok iyi hissettiğini söyledi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X