İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bayan Sweatshirtlerde taraftar projesinde kullandığım fontların uygulanmış olmasına sevindim.
"Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...
Yorum
-
-
Gökdeniz Barcelona karşısında
20 Ekim 2009 / 10:41
Gökdeniz Karadenizli Rubin Kazan bu akşam Barcelona karşısına çıkacak.
Şampiyonlar Ligi'nde bu akşamki 8 karşılaşmayla gruplarda ilk yarılar tamamlanmış olacak.
F Grubu'nda Gökdeniz Karadenizli Rubin Kazan Barcelona ile karşılaşacak.
Bu akşam saat 21.45'te başlayacak Şampiyonlar Ligi maçlarının programı şöyle:
E GRUBU:
Liverpool-Lyon
Debrecen-Fiorentina
F GRUBU:
Barcelona- Rubin Kazan
Inter- Dinamo Kiev
G GRUBU
Rangers-Urziceni
Stuttgart-Sevilla,
H GRUBU:
AZ Alkmaar-Arsenal
Olympiakos-Standard Liege
Yorum
-
Barcelona'nın şampiyonlar ligi için özel yapılmış serisinden örnekler paylaşıyor, Tunga, Metin, Badaloğlu, Olcay Çakır ve Cengiz Çubukcu'ya göz kırpıyorumonlar ne demek istediğimi anlıyor.
Yorum
-
Madem forma satışında 62 bini geçtik, madem İspanya'nın ünlü kulüplerini satış olarak geçtik, tıpkı ilk sezonunda Nike giyen Werder Bremen gibi özel kolleksiyonu fazlasıyla hak ediyoruz.
Yorum
-
yaaaa arkadaşalar çalışdığım semt itibari ile textil bölgesi ve ben bazen öğle yemeğinde çarşıda dolaşırım ve bir kıyaslama yapdım küçük dükkan işleden biri bizim Tsclup yöneticilerinden daha iyi çalışıyorlar adamlar
geçenlerde Tsclup beylikdüzü açılışına gittim ya sen açılış yapacaksın ve aylar öncesinden belli ve buraya taraftar akacak ama oda ne sen kışlık ürünler hayla ordalıkda yok olan ürünlerin bedenleri yok ürünler kısır
ya arkadaşlar çıkın merter de şöyle bir gezin eğer bizim tsclup den daha iyi ürün çıkarmıyorlarsa ben kafamı kesecem adamlar ağustos dan sonra kışlık ürünleri raflara diziyorlar eylül ortasında artık kışlık ürün satıyorlar ve yazlık ürünler sepet de
Tsclup sahibi hüseyin abi ile bu konuda çok konuşduk söylediği şu halil 2 hafta trabzonda kaldım ürün seçmek için ama ürün bulamıyorlar ondan yok bundan verelim kışlık daha yapılmadı falan filan bence başkanın yerinde olsam bu tsclup yöneticilerin kulaklarına su kaçırırım yoksa bu böyle gitme iki şort bir forma olmaz bu işler
insan istanbul'a geldiğinde bir bakar rakiplere ne yapıyorlar ne üretiyorlar gider anlaşır yapar, ha burada yönetime de iş düşüyor bütçe konusunda bir futbolcuya harçanan para kadar tsclup bütçe ayırmak ürün elde stok tutmak öyle bekle para yatırsınlar alayım parayı gitip şiparış vereyim gelsinle bu iş olmaz stok olmak zorunda eğer imkan varsa kendi textilini kendi yapsın trabzonda açsın bir fabrika hem trabzon kazansın hem kendiEn son Halil Atalay tarafından düzenlendi; 20.10.2009, 15:58.Zirve bizim işimizdir...
Yorum
-
-
-
Uzun kollu formaların kesimlerini göstermek için paylaşıyorum.
En son a f s tarafından düzenlendi; 21.10.2009, 10:28.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum